Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hej drage moje ako moze pomoc. Prijateljica mi nosi blizance a ne radi nigdje pa mene pita da li ce dobijati nadoknadu za oboje ilii koliko a zivi u Sarajevu?
Novo Sarajevo, bio postar jutros i nezaposlenima je 120 KM. Kakav bezobrazluk!!!! Vec 2 mjeseca nam kradu po 60 KM.
ako si rjesenje dobila na 120 i dobivat ces po 120 do kraja tako sam ja cula,nova rjesenja od 1.5 idu na 180 KM
Kod mene nije tako...ja sam se porodila 23.05 a rješenje dobila pocetkom juna i piše da mi je naknada 120 KM a ne 180 KM kao što su rekli da ce biti. Jutros mi je bas postar donio prvu naknadu,u pitanju je Novi Grad
Novo Sarajevo, bio postar jutros i nezaposlenima je 120 KM. Kakav bezobrazluk!!!! Vec 2 mjeseca nam kradu po 60 KM.
ako si rjesenje dobila na 120 i dobivat ces po 120 do kraja tako sam ja cula,nova rjesenja od 1.5 idu na 180 KM
Kod mene nije tako...ja sam se porodila 23.05 a rješenje dobila pocetkom juna i piše da mi je naknada 120 KM a ne 180 KM kao što su rekli da ce biti. Jutros mi je bas postar donio prvu naknadu,u pitanju je Novi Grad
Ja sam se porodila 5.5 i na rjesenju mi pise 180 KM,iako sam sada dobila 120,ali razlika ce biti isplacena slijedeci mjesec