Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo me...pardon na kasnjenju... Dakle, kontaktirala sam baby boom...kazu da je cijena (za zemlje van EU) 215 EUR, poštarina za BiH je 46 EUR, a za Hr 11 EUR pa ako imate koga tamo.... Dakle, plaća se na ŽR, čeka se cca 10 dana isporuka. U 4. mjesec kreću sa prodajom autosjedalica koje ce biti izmedju 75 i 83 EUR. Nadam se da sam malo pomogla. A sada mi recite gdje se mogu kupiti camova kolica u Sa? Je li u Wisi? Kao da sam nesto gledala, nekad davno...
Evo drage trudilice, postavljam link jedne trgovine u Hr (imaju poslovnice u vise gradova). Izbor kolica je dosta velik, a imaju i cijene pa možete usporediti sa ovima u BiH.
< Poruku je uredio Dina RR -- 18.2.2009 12:28:01 >
Drage moje- ja bih vam predlozila da ne dajete previse love za kolica nego da odmah imate u vidu da ce vam kisobran kolica u koja dijete moze kada pocne sjediti (u prosjeku je to sa nekih 6 mjeseci) biti najbolje rjesenje! Moj sin ima 13 i po mjeseci i trazim sada kisobran kolica (da sam nasla odgovarajuca davno bi ih kupila) i jedva cekam da mi zivot olaksaju. Tako da ova obicna kolica nisam eto koristila ni godinu dana...a i to sam se patila- mada nisu tako teska. To posebno upucujem majkama koje ce izlaziti same s djetetom. Nemate pojma kako je tesko nositi i dijete i kolica...Olaksajte sebi zivot.
Amrino, zar 3 u 1 kolica nisu u bazi kišobran kolica? Kad im se skine košara i dijete može sjediti? Teta u chiccu mi je pokazala kako to izgleda. Ostanu kisobran kolica koja se sklapaju jednom rukom i mogu se vući kao kofer :)
aha a jel mislis na Bingo fis na Sickom ili neki drugi????
Ja sam vidjela u Bingu u Srebreniku,pa valjda ih ima i u ostalim.U ovom bingu izbor kolica je stvarno velik,ima ih svakakvih i mislim da su jeftinija nego po drugim radnjama.
Amrino, zar 3 u 1 kolica nisu u bazi kišobran kolica? Kad im se skine košara i dijete može sjediti? Teta u chiccu mi je pokazala kako to izgleda. Ostanu kisobran kolica koja se sklapaju jednom rukom i mogu se vući kao kofer :)
Jesi li pitala kolika je tezina tih kolica? Vjeruj mi da sve mame koje ja znam a da su kupila 3 u 1 poslije godinu predju na kisobran kolica.
Evo samo da se javim mamama koje idu u potragu za kolicima. Pogledala sam PP Pliko P3 tri fix u Merkuru i cijena za gotovoinu im je 1230 KM. Gledala sam i Neonatova i Cam-ova kolica koja dodju 1296 KM u Wisi. Eto, cisto info radi, mada sum uvjerena da su PP daleko kvalitetnija.