Misty_mama
|
I ja čekam Divanovića Ja sam malo zabrinuta jer baš i ne osjećam bebu... Jest' da sam cijeli dan na nogama, i navečer se komiram, baš budem umorna... Ponekad se desi ono nešto nedefinisano, više nisam sigurna jel' to od moje želje da osjetim nešto ili je stvarno A što se tiče glupih komentara.. Meni je nedavno jedna mlađa kolegica rekla (bio je sami početak trudnoće pa nije mogla ni naslutiti da sam trudna): Blago tebi, ti sve riješila, udala se, rodila dijete, i to je to.. Kao ono 'Dosta to jedno, šta će ti više'... Ma generalno, to petljanje u tuđu privatnost mi je jedna od najmržih stvari... Želim li ja jedno, dvoje, ili petoro djece, to je samo moja i mm stvar... Ako i imaš mišljenje, zadrži ga za sebe.. Ali eto, ljudi sebi daju svašta za pravo... U Waikikiju sam nedavno kupila hlače za trudnice, još su mi malkice u stomaku velike, možda do bajrama mognu i bez kaiša, vidjećemo, a dobila sam od mame isto iz waikikija tuniku, koja će baš pasati uz te hlače, pa sam odlučila da ću to za Bajram Waikiki mi se sviđa što mogu naći štvari da su šire, dugih rukava, ne prevelikog izreza, i povrh svega nisu providne... Ja sam pokrivena, i onda je baš nezgodno iskombinovati ljeti kombinaciju, pa sve nekakvi slojevi, crknem od vrućine i bez ovih poludjelih hormona... Evo baš danas imam na sebi košulju iz waikikija ispod koje ne treba ništa, pa fino lahora, a ja rahat