|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta poslije spontanog pobačaja?!
17.2.2009 16:56:52   
nensy
pravo da ti kazem i neinteresuje me svejedno mi je ona je svakako tu da pise ono sto joj se kazeuser posted image user posted image user posted image  i tako kao sto moja mama kaze doktori opce prakse su samo pisari nemaju oni pojma ni ocemu. sve ostalo ja odradim privatno a bas ako nesto treba sto privatnici ne rade ili je skupo ja odem kod nje samo po uputnice nedo bog jos da me ona lijeci. TU BI MI I BIO KRAJ!!!!

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 1101
17.2.2009 17:23:08   
nikita
Ovaj nalaz sam ja radila :

user posted image

i rezultat je bio:

user posted image

Gin je rekao da je taj nalaz u redu !
E pitanje je sad jel to laboratorijska obrada sa imunološkom obradom" ,
to sto je mamy tebi dok rekao da izvadis ili sta ? Al ovo meni nije bilo iz krvi nego brisuser posted image

(odgovor članu nensy)
Neposredna veza do poruke: 1102
17.2.2009 17:27:57   
mamy Sabina
Mislim da ti je ovo nalaz cervikalnog brisa Nikita!

Ova lab.obrada sa imunolškom obradom se sigurno radi zi krvi.
A vidim da i Mika piše da je TORCH radila iz krvi.

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 1103
17.2.2009 17:39:01   
nikita
Aha , dobro citas ove doktorske skrabotineuser posted image sad tek i ja vidim da pise b (valjda bris) cervita
Nazvat cu ga sutra da vidim trebam li jos to izvaditi !
Hvala mamy i ostali medenim,
sto kaze Mika nemam se sto ustrucavati, pitam za sebe i za svoje buduce dijete !!!!

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 1104
17.2.2009 22:45:23   
Aquarius
Pozdrav svima.
Nikita nemoj se sekirati zbog toga što di doktor nije rekao da radis TORCH. Svi vrlo dobro znamo kako nam zdravstvo funkcionise. Velike razlike od kantona do kantona. Ja, ti i mamy2 smo iz HNK. U nasem kantonu to  nije standardna procedura kao u Sarajevskom. S druge strane u nasem kantonu rade neke nalaze koje u  Sarajevskom ne rade. To ti je to.user posted image

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 1105
18.2.2009 10:45:10   
Happy
Drage moje,

kako ste mi??? Neka snijega, neka, ja ga volim :)))))))))))))

što se tiče nalaze ne znam šta bih vam rekla... Kako su prije žene? Pa je nikada ne pošalju nigdje i ništa... Samo glupa sekiracija... pripremanje za pregled, pregled, iščekivanje rezultata..
I ja sam radila TORCH i piše negativan na "nake" bakterije (klamidija, gonoreja, trichomonas, candida, s/t/ardnella, u kulutri poraslna normalna flora, mycoplasme nisu nađene i anaerobi nisu izolovani....

Papa sam zvala kažu da sam II grupa, eto ka trebala bih doci "možda" terapije...
Ne znam šta da kažem... opet da mi daju nek vaginalet koje je pitanje da li će išta riješiti user posted image user posted image user posted image Ja sam poduzela svoje, umačem u rakiju, pa onda natopim kantarionom 20 min...
Tako da nisam stvarno pametna... Imunitet dići, psihu i uzdat se u dragog BOga...

Ljubim vas sve...

ja što se napričah user posted image

p.s. i meni je sada 29.02. 5 mjeseci od kiretaže, ali ću sačekati još...

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,
nemoj Ti zaboraviti mene.

Naš dječak je došao 04.01.2010.
Neposredna veza do poruke: 1106
18.2.2009 21:42:25   
lida
Samo da pozdravim moje kegice i da vam kazem da sam Vas puno pozelilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Irhana 28.11.1999.

Mirza 26.04.2008.
Neposredna veza do poruke: 1107
19.2.2009 9:29:25   
Happy
Happy što se tiče papa i II grupe i sama sam ti takva i zbog onoga što su mi rekli na GAK-u živa sam se isprepadala. I onda sam došla kod svoje sadašnje doktorice i ona mi je rekla da je II grupa najčešća i da je jako rijetko naći grupu I. Žene uvijek imaju upale i upalice pa je to iz tog razloga.
IZVORNA PORUKA: Mika

I ja sam za to čula Mika, da rijetko koja od nas ima tu I grupu, zato ne vjerujem  ni da ću da idem, a ja već 5 dana stavljam obloge... Tampon u rakiju malo, pa u kantarionu stoji 20 min i onda to prenoći....I tako ću još 5 dana i dosta od mene...

Ko ih šiša... i Slažem se Malaja sa tobom kako su prije žene... Imam osjećaj  što više čaprkamo da je sve gore, zato sam svoj majstor što čuješ to i odradiš i dosta...
I ja znam da UZ nije štetan, ali mi ne može niko reći da do 13 sedmice tri vaginalna UZ nisu štetna, ja stavrno  u to ne mogu da vjerujem user posted image
Ne znam kakva ću biti u slijedećoj user posted image ako Bog da, ali mislim da je umjerenost najvažnija i sve što se može smanjiti to i učiniti user posted image

p.s.s.a što se tiče snijega, ja ga puuunnnoooo volim, još da mogu šetati umjesto što ovdje sjedim user posted image

LJUBIM VAS SVE...

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,
nemoj Ti zaboraviti mene.

Naš dječak je došao 04.01.2010.
Neposredna veza do poruke: 1108
19.2.2009 16:28:04   
Mika
Pozdrav medene samo da vam se brzinski javim i odjavim! user posted image

Mene ko i Happy raduje ovaj snijeg a vi ostale gledajte u bjelinu i mislite da je plavetnilo morsko! user posted image

Nikita moja ja sam ti više noćni tip ...uf uf ne pitaš me to user posted image  nego ništa još nismo čuli od etičkog komiteta ali kontam da će njima trebati mjesec dva da se izjasne. U drzavnim institucijama riječ rok, brzo i hitno ne postoji u riječniku!!! Bar ne kod visokih dužnostika! user posted image

Ja sam vam ok, meni godi ovaj snijeg samo me posao smori. Bilo bi lijepo da ohane malo, ali sutra je petak i nadam se laganom vikendu.

Pozdrav mojim medenim, Lidi šefici poseban pozdrav pa se tipkamo ABD sutra!

user posted image

Borba je počela!
Neposredna veza do poruke: 1109
21.2.2009 18:50:04   
nikita
Ej dame moje,

moram vas obavijestiti da od ovog mjeseca idem u akciju na bebačauser posted image
Ne mogu vise cekat ,mislim da mi se tijelo opravilo a to je najbitnije!
Sto se tice psihe...ako se ponovno ono dogodi ...Boze moj...znaci takva mi je sudbina protiv toga ne mogu.Stah me jest i bit ce me strah ako zatrudnim kroz citavu trudnocu al sta cu ,ne smije me strah sprijeciti ipak je veca zelja za djetetom!

Lijepo se provedite i odmorite za vikend.

P.S. Ovulacija bi trebala biti 24. pa sam u akciji ova tri dana user posted image user posted image user posted image
Boze pomozi...
Neposredna veza do poruke: 1110
21.2.2009 20:21:32   
mamy Sabina
Nikita vibrice,navijamo da se to još ovoga mjeseca desiuser posted image
Ti si nam sad otvaras listu budućih trudnjača,koje trnovito dođoše do svojih bebica

Sretno mila,ne preskači sad ovaj period sa akcijom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 1111
21.2.2009 20:27:43   
batterfly
Sretno mila,ne preskači sad ovaj period sa akcijom

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mila drzim GIGE za plusic ko kucu, vec iduceg mjeseca, ljubim te!!!!

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 1112
21.2.2009 20:44:17   
nikita
Hvala vam drage moje za vibrice i sto mislite na mene,bit ce to dobro ja sam uvjerena !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu batterfly)
Neposredna veza do poruke: 1113
21.2.2009 21:57:06   
Malaja
Nikita draga držim ti fige da uspije iz prve! user posted image user posted image user posted image  Sada ne puštaj TM iz ruku user posted image  
Hajde otvaraj sezonu pa ćemo ostale za tobom user posted image  
Sretno draga i izvještavaj nas user posted image
Ostalim medenim velika pusa!
P.S. Nikita samo se ne opterećuj sa onim što je bilo. Ne ponovilo se nikada nikome! I neće aBd!

Strpljen-spašen!

Majkini balončići prvi put zaigrali u stomi 28.09.2009

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 1114
22.2.2009 15:25:18   
nikita
Hvala ti Malaja, ja sam uvjerena da ce biti u redu...
Kad cujem aBd da se srce kuca nitko nece biti sretniji od meneuser posted image

Pusa svim medenimuser posted image

EI 16.11.2009.

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 1115
23.2.2009 10:17:28   
Mika
Čestitam nikita na odluci!

Sve te podržavamo i da nam što prije javiš pozitivne rezultate!

Dobro jutro medene, mene u petak nije bilo jer sma imala kuršus sa strujom u kući. Počela goriti tabla sa osiguračima i sreća pa smo na vrijeme reagovali tako da je cijela šteta crni oblačak na plafonu i zamjenjena razvodna kutija sa novim osiguračima naravno.

Kod mene za sada sve ok i nadam se da ću danas imati vremena da vam se bar još jednom javim.

Pusa vim medenim!

Borba je počela!

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 1116
23.2.2009 19:28:57   
nikita
Nadam se da mi je sad ovakvo stanje dole :

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

EI 16.11.2009.
Neposredna veza do poruke: 1117
23.2.2009 20:02:42   
mamy Sabina
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

evo vibrica,da plivači stignu sretno na odredište i obave uspješno zadatakuser posted image

evo i navijačica 
user posted image  
user posted image  

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 1118
24.2.2009 10:10:58   
Malaja
IZVORNA PORUKA: nikita

Nadam se da mi je sad ovakvo stanje dole :

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Što se ismijah kada vidjeh ovo user posted image user posted image user posted image user posted image
Nikita user posted image
Kako ste mi jutros drage moje? Mene kao da će gripa uhvatiti, Nešto mi je baš jutros hladno user posted image
Valjda se neću razboliti user posted image
Mika drugo opet prepisuješ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ljubim vas drage moje pa se tipkamo u toku dana ako ne pobjegnem kući u krevet user posted image user posted image

Strpljen-spašen!

Majkini balončići prvi put zaigrali u stomi 28.09.2009

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 1119
24.2.2009 13:56:43   
mersiha_g
Drage moje poslije dugo vremena da se i ja javim. Prvo se izvinjavam ako nije post na pravom mjestu. Onda da kazem da sam do sada bila pod imenom Mersiha ali doslo je do male promjene.
Ovako tece moja ''trudnoca'':
-posljednju imala 03.11.2008. godine
-radila test 13.12.2008. godine
-na kontrolu otisla 17.12.2008. godine
-sve u redu 6+1 sedmica
-19.12.2008. godine pojavio se smedji iscjedak doktor pojacao utrogestan tablete i ukljucio apaurin
-Novu godinu super proslavila bila u Barceloni sa muzem
-vratila se sa doceka bila jos malo na odmoru kuci
-12.01.2009. otisla na redovnu kontrolu zakljucak srcane akcije nema
-14.01.2009. uradjena kiretaza u vojnoj bolnici bez ikakve anestezije zbog mog pritiska od stresa i sekiracije
- bila u bolnici 5 dana jer nisam krvarila nikako.
To bi ukratko bio moj horor u posljednje vrijeme.
E sada jedno pitanje ja jos nisam dobila sljedecu kada je trebam dobiti i sta trebam jos uraditi jer mi nista konkretno nisu rekli.
Hvala vam unaprijed
Neposredna veza do poruke: 1120
24.2.2009 14:01:49   
mersiha_g
Evo uspjela sam post prebaciti na ovu temu. Jos sam zaboravila reci da su mi odmah uradili patolosko-histoloski nalaz ploda i utvrdili da je urok bakterija neka. Neka je odgovor. Nije mi jasno jer kada sam radila redovne nalaze urina i krvi bilo je bakterija ali mi niko nije skrenuo paznju na njih pa cak ni doktor Masic iz vojne bolnice koji me je pratio. 

(odgovor članu mersiha_g)
Neposredna veza do poruke: 1121
24.2.2009 14:04:36   
nikita
Draga merisiha kao prvo dobro dosla,
zao mi je sto ti se to desilo ,znam kako boli al vjeruj mi s vremenom bude lakse.
Meni je menstruacija nakon spontanog dosla za 30 dana i bila je mnogo obilnija i sad mi je tako a evo prosle su 4 menge. Nekim je doslo nakon 40 dana, u svakom slucaju se oko toga ne brini doci ce ona !
da li si isla na kontrolu nakon kiretaze, trebala si za 10 dana, bar smo tako mi ostale isle.  Poslije prve ili druge menge bi trebala otici povadiit sve nalaze.Koje nalaze trebas izvaditi imas ovdje  neophodni nalazi i pretrage..

Pa zar ti tvoj gin nije rekao sta poslije ? Jesi li ti u Sa ili gdje ?Ovdje ih ima dosta iz Sa pa ti mogu preporuciti nekog dobrog doktora !

< Poruku je uredio mamy2 -- 25.2.2009 16:04:22 >

EI 16.11.2009.

Neposredna veza do poruke: 1122
24.2.2009 14:32:20   
mersiha_g
Draga nikita ja sam iz Sa bila u vojnoj bolnici prvo me vodio Masic, pa Puzic, pa me radio Beciragic pa Guticka isto kao da sam ja vanzemaljac pa me pipkaju i dirkaju svi. Na kraju je ostao Puzic i rekao kada dobijem sljedecu men. da dodjem i neki serumski BHGC da radimo i to je to.
A ja sam i u bolnici bila duze 5 dana jer nisam krvarila pa sam im govorila zene abortiraju i odu na more a ja 5 dana u bolnici.
Ma boze sacuvaj.
Nedao bog nikome

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 1123
24.2.2009 14:33:57   
mersiha_g
Da isla sam nakon 7 sada (nakon izlaska iz bolnice) i rekao mi je da je sve ok.

Neposredna veza do poruke: 1124
24.2.2009 14:49:07   
nikita
A ne znam mersiha mislim da bi trebala naci nekog boljeg doktora ,jer ne znam sta su se skupili oko tebe kao da im je prvi put da rade kiretazu, javit ce ti se sigurno medene iz Sarajeva ,pa ce ti preporuciti nekog ginekooga !

EI 16.11.2009.

Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *