|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvi zubic
18.2.2009 21:19:10   
lida
Evo ga treci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (gornja desna jedinica)tri i po mjeseca nakon donjih zubica
Pravo nas je napatilo 

Irhana 28.11.1999.

Mirza 26.04.2008.

(odgovor članu najjda)
Neposredna veza do poruke: 376
18.2.2009 21:24:46   
ziki
user posted image user posted image user posted image  bravo za Mirzu i treci zubic.
I kod nas ce skoro, opet je nervozan, slabo spavo sinoc a i nocas ce bit veselo, vec je pocelo na sat plakanjeuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu lida)
Neposredna veza do poruke: 377
18.2.2009 21:34:45   
mukica
Ni kod nas nista, a za sedam dana punimo 7 mjeseci. Doduse nervoza je prava vec par dana i rijetka mu je stolica ja se nadam da ce brzo.....

Mamini djecaci
12.03.2001
25.07.2008

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 378
21.2.2009 20:08:52   
lida
Cetvrti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali i dvice gornje se pravo bijele ,znaci jos se necemo naspavati

ziki hvala , jeli ti lakse kad ti kazem da nisi jedina koja ne spavauser posted image

Irhana 28.11.1999.

Mirza 26.04.2008.

(odgovor članu mukica)
Neposredna veza do poruke: 379
21.2.2009 21:59:04   
mamina princeza
dobili smo i mi prvi zubic konacno...hihih cekamo ga dugo jer su desni s vremena na vrijeme upaljene od treceg mjeseca i bali neopivo mnogo....i eto jutos ga nadjosmo ...sa vise od 7,5 mjeseci...al dobro je dosao:))))

Nisam se uopste cudila sto ga nema jer je moj muz dobio prvi zub sa preko 13 mjeseci user posted image al eto cura je malo brza od njegauser posted image user posted image

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu lida)
Neposredna veza do poruke: 380
22.2.2009 12:10:59   
bebano
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

dobili smo i mi prvi zubic konacno...hihih cekamo ga dugo jer su desni s vremena na vrijeme upaljene od treceg mjeseca i bali neopivo mnogo....i eto jutos ga nadjosmo ...sa vise od 7,5 mjeseci...al dobro je dosao:))))

Nisam se uopste cudila sto ga nema jer je moj muz dobio prvi zub sa preko 13 mjeseci user posted image al eto cura je malo brza od njegauser posted image user posted image

Bravo za malu princezu i njen prvi zubic user posted image .
Mi smo juce dobili i treci, gornji kec lijevo.. Mamin trozubi zeko user posted image . Izrastanje nismo ni osjetili samo ga vidjeli user posted image .

Luka - Mamina sreća
27.05.2008

Sunce moje malo :-))

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 381
22.2.2009 12:12:04   
mamyca
Cesitke svim hrabrim bebicama.user posted image user posted image
Evo da i mi prijavimo,jucer smo nasli peti zubicuser posted image ,gornju dvicu.user posted image user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu bebano)
Neposredna veza do poruke: 382
22.2.2009 12:13:03   
Emina*
Cestitke za zubice...  user posted image   user posted image   user posted image

I cetitke nasem jaranu Hamzi na petom user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  
I nasoj drugarici Dzelili user posted image   user posted image   user posted image

Bakir
20.04.2008.

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 383
22.2.2009 14:13:56   
mišur
Čestitke svim bebama na novim zubićimauser posted image user posted image user posted image
Naše hrabrice male...user posted image

(odgovor članu Emina*)
Neposredna veza do poruke: 384
22.2.2009 15:11:56   
Crvena
Cestitke maminoj princezi na prvom zubicu. Naravno cestitke i ostalim od srca.

E, sad da prijavimo i mi svoj prvi zubic, doduse tek je krenuo. Jucer se pojavile male iglice. Tajo sav sretan jer ga je on pronasao ( a, ne zna da ja nisam htjela reci da sam  ga vec vidjela). Osam dana prije osmog mjeseca nismo vise krezeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image za prve zubice.

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 385
22.2.2009 15:19:40   
mamina princeza
cestitke Crvena ...eto otprilike u isto vrijeme nam se pojavise ...hehe ...da nismo vise kreze

i naravno posebna cestitka Hamzici na petom....uuu pa on ih vec ima koliko hoces:)))))

< Poruku je uredio mamina princeza -- 22.2.2009 15:21:29 >

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Crvena)
Neposredna veza do poruke: 386
22.2.2009 18:40:22   
lejlaze
Evo i ja da prijavim da smo jucer dobili prvi zubic. Darisu je 5 1/2 mjeseci user posted image

Neposredna veza do poruke: 387
22.2.2009 19:30:49   
Rabi
i mi imamo 5,5 mjeseciuser posted image I maloprije sam vidjela jednu malu, bijelu tackicuuser posted image Je li to zubic? Hehehehehe...

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 388
22.2.2009 19:34:32   
bubamara80
naš samo što nije probio bijeli se i može napipati očekujemo ga svaki dan nerevoza na nivouuser posted image   imamo 4 mjeseca i 22 dana

< Poruku je uredio bubamara80 -- 22.2.2009 19:35:16 >

Ten tiny little fingers that always want to play,
That never stop exploring the wonder of today.
Ten tiny little fingers that from the very start,
Will reach out for tomorrow yet always hold your heart

Moje srce se rodilo 25.09.2008

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 389
22.2.2009 21:17:46   
Ivona
I mi smo dobili svoje prve zubice...Da,da...,dobili smo dva zubica odjednom!user posted image  user posted image
Cekali smo ih 8 mjeseci i 20 dana user posted image

Bili smo malo nervozni i malo smo nemirnije spavali zadnjih dana.
Presretni smo!user posted image

SELENA 02.06.2008.
Mamin kasni proljetni cvijetak ;o)

SERGEJ 07.03.2011.
Mamina kasna snijezna pahuljica ;o)

(odgovor članu bubamara80)
Neposredna veza do poruke: 390
22.2.2009 21:21:29   
mukica
Fale nam tri dana da napunimo 7 mjeseci,glodemo,ujedamo,pljackamo jezikom, nervozni smo ali jos nistauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamini djecaci
12.03.2001
25.07.2008

(odgovor članu Ivona)
Neposredna veza do poruke: 391
23.2.2009 9:18:36   
bebano
IZVORNA PORUKA: Ivona

I mi smo dobili svoje prve zubice...Da,da...,dobili smo dva zubica odjednom!user posted image  user posted image
Cekali smo ih 8 mjeseci i 20 dana user posted image

Bili smo malo nervozni i malo smo nemirnije spavali zadnjih dana.
Presretni smo!user posted image

Bravo za hrabru curicu user posted image . I mi smo tako Ivona 2 dana prije nego sto smo napunili 8 mjeseci dobili obe jedinice odjednom...

Naravno cestitke i svim ostalim bebicama user posted image .

Luka - Mamina sreća
27.05.2008

Sunce moje malo :-))

(odgovor članu Ivona)
Neposredna veza do poruke: 392
23.2.2009 10:13:50   
jasmina_mm
cestitke svim bebicama na prvim zubicima user posted image user posted image user posted image

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

(odgovor članu bebano)
Neposredna veza do poruke: 393
23.2.2009 10:37:19   
Crvena
Cestitke bebicama na prvim zubicimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu jasmina_mm)
Neposredna veza do poruke: 394
23.2.2009 16:40:52   
Visnja RR
Nocas me je Asja bas izmorila... od 2:30 se budila svakih pola sata i tako do 7 ujutro kad je definitivno rekla NE spavanju...
rezultat svega 6-i zubic user posted image  donja desna dvica... user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Crvena)
Neposredna veza do poruke: 395
23.2.2009 16:48:18   
Okarica
Bravo za zubiće!!!!!!!!!!! Ja sam danas napipala nešto oštro, ne vidi se, ali se osjeti pod prstima. Valjda je to to. Izgleda da je počeo da raste donji lijevi kec. Je li rano? Imamo tek 5 mjeseci i 22 dana.

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 396
23.2.2009 16:49:39   
Visnja RR
ma nije rano ...bravouser posted image
Asji je prvi zubic bio sa 5 m i 18 dana

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Okarica)
Neposredna veza do poruke: 397
23.2.2009 17:19:03   
mamyca
Cestitke svim bebicama.user posted image user posted image user posted image user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 398
23.2.2009 17:55:38   
mamina princeza
Okarice nije uopste rano to je to...a joj sto smo ozubatili zajedno:)))

moja rodica je dobila zubice sa mislim 3 mjeseca tako to tvoje uopste nije rano....mislim da mi je mamarekla da sam ija dobila tacno sa 6 mjeseci. A i pise po pravilima da je uobicajen rast zuba od 4 do 7 mjeseci

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 399
23.2.2009 18:40:49   
ziki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo za sve bebice i sve zubice. Jes krenulo odjednom kod svihuser posted image user posted image user posted image . Posebnouser posted image user posted image  za Hamzu i njegov 5. zub, bas je bra, mashalla, ko juce da smo zalili zajedno sto muce a neizbijajuuser posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *