|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli
10.7.2014 8:58:34   
Bambi09
Marinci sretan rodjendan ljepotanu M, zdrav i ziv bio puno godina i da bude sretan sa bracom ako Bog da user posted image

New mama sretan vam put i lijep provod. Bucni se jednom za mene user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 626
10.7.2014 9:01:57   
mishkica
Mateju sve najljepse za rodjendan, da nam je sretan i na ponos svojim roditeljimauser posted image user posted image user posted image
Bambi sretno na kontroli,
New mama izbrckaj se fino i uzivajteuser posted image

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 627
10.7.2014 9:14:23   
marinčii
Dobro jutro okruglice .
Bambi,miskice hvala na cestitkama.Prije 5 godina rodio se moj M ,isto ovako je padala kisa ,ma koda je jucer bilo a ne prije 5 godina.
BAMBI draga sretno na kontroli.
NEW MAMA sretan put i lijepo nam se odmori.
Ostale moje zenice imate mahanje

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 628
10.7.2014 9:19:21   
marinčii

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: marinčii

Ajde drzim fige da te prodju,ja se vise ni ne nadam.Kod mene nisu iste mucnine ko na pocetku ,na pocetku me ranom zorom budio nagon za povracanje a sada toga nema prestalo ,al mi muke krenu cim sta pojedem i dok ne povratim. nemam mira,pretpostavljam da bebica pritisce zeludac pa zato povracam.Bar se tako tjesim:/

Imate li vi tablete Postafen (Meklozinhydroklorid)? Ovdje pevo to kazu da probamo kad se pozalimo na mucnine, to su one tablete protiv mucnina u putovanju...
Jesi li probala c-vitamin sto se sisa? Meni su znale malo da umanje, limunada bez secera mi je isto dosta godila... Mlijecni proizvodi mi isto vise gode, pogotovo feta...

ilhana probala sam vitamin b6 ,viramin c,djumbir ma svasta nesto al nema pomoci.JOs nisam samo probala tablete iako mislim da kod nas nema ovih koje ti navodis,a i nasi doktori si teski davati ista bolje da istrpimo meni bar tako kaze moj jer kao te tablete protiv mucnine mogu imati utjecaja na bebu pa eto sad neznam ni sama sta da radim

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 629
10.7.2014 9:19:49   
hapymum
Jutro od nas,evo okupala bebu i ja i h doruckujemo,same smo opet.
Sto se tice toga jel musko ili zensko naravno da bi svako volio da ima oboje ,ja licno volim sto mi h imam sestru.mm je opcinjen s njima al isto tako voljela bih da imam djecaka jer je on sportista pa je odavno mastao kako ce ga voditi na treninge.kad me mama nazvala u bolnici da mi cestita rekla je odmah da trece bude musko i juce me munta da bebin pupak bacim oijetlu da ga pojede da trece bude muskouser posted image .

A za porod bas cu se nekad nakaniti da napisem svoju pricu uglavnom za one koje ne znaju otisla sam iz zezanja da se porodim al bukvalno,poslala poruku ovoj babici kaze nocna smijena radi do ujutro a ja i mm ustali na sehur i ja mu kazem hajd me odveci da se porodim,on se sokirao,ja se spremim i dodjem u bolnicu slazem da imam bolove.dr mi nista nije htio do 6,u 6 mi prokine vodenjak i dadne dripza 15 min se otvorila 8 prstiju bez nekih bas bolova,disaaanje stvarnooooo pomaze.dodje babica u 7 i 20 kaze imas li nagon da tiskas reko imama kaze hajd u salu u salu usla u pola 8 prvi napon krenula glava i s drugim naponom izasla i glava i ona cijela.u 20 do 8 jr rodila.hvala Bogu sve bez problema.

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 630
10.7.2014 9:25:39   
mishkica

IZVORNA PORUKA: hapymum

Jutro od nas,evo okupala bebu i ja i h doruckujemo,same smo opet.
Sto se tice toga jel musko ili zensko naravno da bi svako volio da ima oboje ,ja licno volim sto mi h imam sestru.mm je opcinjen s njima al isto tako voljela bih da imam djecaka jer je on sportista pa je odavno mastao kako ce ga voditi na treninge.kad me mama nazvala u bolnici da mi cestita rekla je odmah da trece bude musko i juce me munta da bebin pupak bacim oijetlu da ga pojede da trece bude muskouser posted image .

A za porod bas cu se nekad nakaniti da napisem svoju pricu uglavnom za one koje ne znaju otisla sam iz zezanja da se porodim al bukvalno,poslala poruku ovoj babici kaze nocna smijena radi do ujutro a ja i mm ustali na sehur i ja mu kazem hajd me odveci da se porodim,on se sokirao,ja se spremim i dodjem u bolnicu slazem da imam bolove.dr mi nista nije htio do 6,u 6 mi prokine vodenjak i dadne dripza 15 min se otvorila 8 prstiju bez nekih bas bolova,disaaanje stvarnooooo pomaze.dodje babica u 7 i 20 kaze imas li nagon da tiskas reko imama kaze hajd u salu u salu usla u pola 8 prvi napon krenula glava i s drugim naponom izasla i glava i ona cijela.u 20 do 8 jr rodila.hvala Bogu sve bez problema.

Happymum bas brzinski ti to odradi, da nam tako svima bude...i ja sam M stvarno brzo rodila, jos prva beba, nisu meni imali kad ni drip dati ni nista...kazu mi na kraju ko da peto dijete radjasuser posted image user posted image
A za spol ja sam oduvijek govorila da bi volila da mi M ima seku, jer je meni sestra nesto sto nisam imala i sto mi je falilo..evo HB imace bracu, ali ipak u meni su zelje i dalje prisutne...aBd mozda nekad bude i seka. neka su nam zivi i zdravi..user posted image

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 631
10.7.2014 9:52:10   
Ilhana RR
Jutrooo :) joj ja ne mogu da nadjem pozi za spavanje, pocinje mi smetati na sto aku da spavam a to mi je omiljena poza :/ citala sam da na ledjima ne valja jer moze se prestati disati... Ja ha predjem na stranu odma i na stomak se prevrnem...

Marinci, sretan rodjendan malom :) sve najlijepse mu zelim a mami danas da prodje dan lijepo bez mucnina i povracanja pa da uzivate.

New Mama, lijep provod na moru vam zelim :) dobro se izbuckaj :)

Bambi, sretno na konyroli i ne sikiraj se, mani se nervoze ;)

Ostalim okruglicama lijep pozdrav :)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 632
10.7.2014 10:02:20   
marinčii
ILHANA draga hvala ti puno,iako evo cim sam doruckovala pocela je mucnina al bolje da i povratim prije nego popodne kad budemo u igraoni da me uhvati.
Sto se tice spavanja ,i sama ti spavam na stomaku pa mi je sad bas tesko naci pozu da mi pase.Legnem nekako na bok i pod jednu nogu stavim jastuk tako mi najzgodnije al sto mi otrne noga i ruka pa svako malo mijenjam strane uh vala se izmorim spavajuci:)

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

Neposredna veza do poruke: 633
10.7.2014 10:13:24   
Andy_Bec23
Jutro nisam vas bas upratila nemojte se ljutiti ode ja sredit noktice i na neki seminar o zdravoj prehrani u trudnoci ;) ljubim vas

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 634
10.7.2014 10:16:04   
Andy_Bec23
Marincisretan mu rodjendan ;)

A sto se tice spavanja ista sam i ja spavam na stomaku otkako sam saznala da sam trudna spavam na strani.. Sada cu da izvad moj jastuk za dojenje pa pod noge tako je najbolje ;)

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 635
10.7.2014 11:05:54   
marinčii
ANDY draga moja hvala :)
Uzivaj u setnji i za mene,ja kako sam zatrudnila idem samo di bas moram jer bas nisam nikako za veliki hodancija zbog ove mucnine:/

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 636
10.7.2014 11:56:57   
Bambi09
Drugarice moje drage, evo samo da vam se javnem, bila sam na kontroli. Mamin DIV je hvala Bogu dobro i napredniji je za 2 sedmice, sto znaci da bi mogao i malo ranije doci. Uglavnom sve je ok sve fercera kako treba i djecak ima vec preko 3 kg. MasAllah user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 637
10.7.2014 12:04:34   
Bubydina
Jutro i od nas,
imali kise?
Kod nas je bas lijepo padala,
ja se sinoc milion puta probudila,stomak
me toliko bolio,te onda bokovi,
nikako se umjestiti,na ledja ne mogu stomak me vise onda boli
a ne zna se koji je gori ili lijevi ili desni bok,
pa ustajala pi-piuser posted image

marinci sretan rodjendan djecaku,da nam je ziv i zdravuser posted image user posted image user posted image

Hapy vala kad se tako od sale porodis
i do godine jos jednouser posted image

Ostaleuser posted image user posted image

"Naša nas djeca promatraju i ono što jesmo govori glasnije od bilo čega što bismo mi sami mogli reći."Wilfred A. Peterson

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 638
10.7.2014 13:30:12   
marinčii
BAMBI bravo za kontrolu
BUBYDINA misa mu tebe te kontrakcije bas smorise,kad ides na kontrolu,?
Je li no ovaj tjedan mimy xy trebala na carski?mozda ae vec mazi s bebicom?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Bubydina)
Neposredna veza do poruke: 639
10.7.2014 16:11:40   
malen@89
Pozz trudnice,
Bambi user posted image za urednu kontrolu
Marinci sretan rodjendan tvom sinceku da bude zdrav i sretan puno godina.
New mama bucni se i za mene,ja cudam na more od kako sam trudna,al nisam se usudjivala otici.
Ljubicice inace nisam bila toliko opterecena s tim,jer je bebi bio pravo nemiran,a sad kad udara udara bas jako,al ima vece pauze izmedju udaraca,nekad ga po sat vremena neosjetim pa me odma neki strah uhvati.
Hapymum ti to za cas odradi,hebote da je meni i u pola tako,stvarno si hrabra.Uzivaj sa svojim princezama.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 640
10.7.2014 16:15:09   
mama75

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Drugarice moje drage, evo samo da vam se javnem, bila sam na kontroli. Mamin DIV je hvala Bogu dobro i napredniji je za 2 sedmice, sto znaci da bi mogao i malo ranije doci. Uglavnom sve je ok sve fercera kako treba i djecak ima vec preko 3 kg. MasAllah user posted image

Greskom otvorih ovu temu i imam sta vidjeti. Draga moja cestitam user posted image Jos malo aBd i novi clan, Svaka cast!!!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 641
10.7.2014 18:43:03   
Ilhana RR
Pozdravcic user posted image

Ja bila sa Lamijom na plivanju i vratila se ko pregazena macka... Bas mi ne godi nimalo ova klima u drugom stanju :/ sad usla u kucu i odma upalila klimu, ko god je izmislio treba fakat Nobelovu nagradu dobiti... Spas je!

Kontala sam praviti cheescake mascrapone al ne znam dal cu danas, pokupovala sam sve sastojke al smlatilo me ovo sunce danas...

Sta ima kod va? Nesto ste se usutile sve...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 642
10.7.2014 18:52:38   
Ljubicica3
Ma ja sam 3 x pisala post I ne prodje user posted image ,stvarno me naljutilo.
Odoh sad zakuhati hljeb I lutmu praviti hoce djeca pa one poslije uzmu modlice I oblikuju sebi kolacice pa stave slag I dekorisu neka se malo zabave,vani nam oblacno I sparno.
Meni se odavno jede cheesecake a nisam nikad pravila moracu kupiti dok se nisam porodila da iscejfim I to.
Moji ne vole jedino ja.

Neposredna veza do poruke: 643
10.7.2014 18:55:19   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: Ljubicica3

Ma ja sam 3 x pisala post I ne prodje user posted image ,stvarno me naljutilo.
Odoh sad zakuhati hljeb I lutmu praviti hoce djeca pa one poslije uzmu modlice I oblikuju sebi kolacice pa stave slag I dekorisu neka se malo zabave,vani nam oblacno I sparno.
Meni se odavno jede cheesecake a nisam nikad pravila moracu kupiti dok se nisam porodila da iscejfim I to.
Moji ne vole jedino ja.

Kad ne prodje post samo klikni na back ;) onda ti vrati sve sto si pisala a ursdis copy paste text i ponovo posaljes ;)

Ja volim cheesecake u svim oblicima, a babino mi omilje slatko jelo pa reko da napravim i odnesem njima tamo ker vo moje dvoje nisu neki ljubitelj...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Ljubicica3)
Neposredna veza do poruke: 644
10.7.2014 21:00:33   
binanina
Lijepe trudilice, evo da se i ja malko uključim u razgovore. Pokušala sam čitati ispočetka, ali nakupile ste fino stranica, tako da ja idem ispočetka, heheheh user posted image
Danas je 15+5 kod nas, prva trudnoća, stomak raste iz dana u dan, i danas vaga kaže da smo plus 4 kg... hmmmm :) Valjda tako treba, hhhh :)
U srijedu ultrazvuk, pa valjda vidimo pol ako Bog da user posted image
Samo neka je zdravo, ja to uvijek kažem...

Malo me kihavica i šmrckanje uhvatilo, sa slabom grloboljom user posted image I totalni manjak energije...
Malo ja to sa toplom limunadom pokušavam popraviti, ali slabo...

Ovim ljepoticama julskim želim svu sreću na njihov poseban dan, koji se kažu ne zaboravlja, da ne bude nikakvih poteškoća prilikom i nakon poroda. I zdrave junake i junakinje ako Bog da user posted image

Neposredna veza do poruke: 645
10.7.2014 21:19:54   
TiruTiru
Eh, dobro vece trudnice i mame :)
Zavrsih ja s odmorom, more je super godilo, odlazak kod svekrve u Osijek je bio promasaj, gore mi klima nikako nije odgovarala, nikom nisam bila dobro drustvo. Iznenadih se da su gore bebi stvari puno jeftinije, a pdv veci, nigdje veze, al eto.
U HM u na kraju kupih gacica, potkosulja za jesen i par grudnjaka za porodilje, paket bodica... glupo mi kupovati kad ne znam jel deckic il curica i nekako mi prerano .
Inace 17+4, nemam stomak ni dalje (tuga velika) jedva cekam Divanovoca krajem mjeseca jer vidim da u Skerlicevoj "ne vide nista"
fol ne vide spol :)

Eto, idem sada masinu pripremiti, sad ce jeftina :)

(odgovor članu binanina)
Neposredna veza do poruke: 646
10.7.2014 21:58:11   
Ljubicica3

IZVORNA PORUKA: malen@89

Pozz trudnice,
Bambi user posted image za urednu kontrolu
Marinci sretan rodjendan tvom sinceku da bude zdrav i sretan puno godina.
New mama bucni se i za mene,ja cudam na more od kako sam trudna,al nisam se usudjivala otici.
Ljubicice inace nisam bila toliko opterecena s tim,jer je bebi bio pravo nemiran,a sad kad udara udara bas jako,al ima vece pauze izmedju udaraca,nekad ga po sat vremena neosjetim pa me odma neki strah uhvati.
Hapymum ti to za cas odradi,hebote da je meni i u pola tako,stvarno si hrabra.Uzivaj sa svojim princezama.

Ma normalno je da se covjek i malo brine,ne bi bilo u redu da se ne brinemo,pogotovo kad je prva beba.
Ne osjetim ni ja nekad po 2sahata I onda kad podje zabava ne staje zadugouser posted image .

(odgovor članu malen@89)
Neposredna veza do poruke: 647
10.7.2014 22:04:23   
Ljubicica3

IZVORNA PORUKA: marinčii

Dobro jutro okruglice .
Bambi,miskice hvala na cestitkama.Prije 5 godina rodio se moj M ,isto ovako je padala kisa ,ma koda je jucer bilo a ne prije 5 godina.
BAMBI draga sretno na kontroli.
NEW MAMA sretan put i lijepo nam se odmori.
Ostale moje zenice imate mahanje

Sretan rodjendan in puno srece u zivotu.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 648
10.7.2014 23:19:48   
Bubydina
Večeruser posted image
Binanina draga dobro nam došla,čitaj nas i javljaj nam se,
da znamo kako napreduje tvoja mrvicauser posted image
Ne brini za kg,u svake žene je drukčije,ja sam 4kg bila u plusu sa 27sedmica,
slabo smo i ja i bebica dobijale na težiniuser posted image
samo ti papaj user posted image

Bambi čime ti hraniš to svoje djete kad ima preko 3 kguser posted image
mashallah momčine,mojauser posted image je pola njegauser posted image

malen@,ljubicice kažu da je normalno da beba ima manje pokreta pri kraju user posted image
jer nemaju prostora,ali zato budu udarci jačiuser posted image
vi baš sitno brojite,opet ću imati podočnjakeuser posted image
kao kad su ove prije rađaleuser posted image

"Naša nas djeca promatraju i ono što jesmo govori glasnije od bilo čega što bismo mi sami mogli reći."Wilfred A. Peterson

15.08.2014. >Bambi<

(odgovor članu Ljubicica3)
Neposredna veza do poruke: 649
10.7.2014 23:27:05   
amrara
TiruTiru ti i ja smo isto trudne :D Nama je danas punih 17 nedjelja. Divke meni rekao da je curica sa 15+4. Gledao dva puta i eto kaze da je 80% siguran. Ja se do sada nisam udebljala ali mi se stomak sada vidi vise nego u prvoj trudnoci u ovim sedmicama.

Danas sam se slomila cisteci stan. Haos,prljavno katastrofa, Zavrsila tek u sest sati i to amo onako grubi radovi . Sad krecenje, parket ali mi nista ne pada tesko kad pomislim da cu nakon 4 godine imati svoj stan

(odgovor članu Bubydina)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *