Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razvod ili ne - štetnost za razvoj djeteta 5.7.2014 23:18:33
Alma_27
Znate sta je dobra stvar? Sama cinjenica da je dosao na forum po savjet. Sve nase dobronamjerni komentari kao i sale ce razmotriti. Cini mi se da je takav tip. Imam osjecaj da ce uspjeti srediti ovo sa zenom. Naravno, uz malu pomoc strucne, objektivne osobe. I mi smo svi bili u ovakvoj ili slicnoj fazi braka kad smo zbog problema u komunikaciji mislili da je smak naseg bracnog svijeta. Kad se samo sjetim sta je meni sve znalo zasmetati a on jadnik i nema pojma da mi smeta
RE: Razvod ili ne - štetnost za razvoj djeteta 5.7.2014 23:48:23
Silere
Čitam i iskreno ne znam šta da kažem. Toliko ste zaključaka donijeli o meni, da se pitam da li postoji osoba u koju se sve to može ugurati a da nije serijski penzionisani ubica koji svoje žrtve ubija usisivačem.
Hvala na podršci onima koji su se suzdržali od nagađanja i podijelili svoje iskustvo - što je i osnovno što sam želio čuti, mada eto naslušah se svačega.
RE: Razvod ili ne - štetnost za razvoj djeteta 5.7.2014 23:51:11
salmy
IZVORNA PORUKA: Silere
Čitam i iskreno ne znam šta da kažem. Toliko ste zaključaka donijeli o meni, da se pitam da li postoji osoba u koju se sve to može ugurati a da nije serijski penzionisani ubica koji svoje žrtve ubija usisivačem.
Hvala na podršci onima koji su se suzdržali od nagađanja i podijelili svoje iskustvo - što je i osnovno što sam želio čuti, mada eto naslušah se svačega.
RE: Razvod ili ne - štetnost za razvoj djeteta 6.7.2014 0:18:31
saritaa
e jesi nas'o dje ces sajvete traziti...ovdje ti je za svaki bracni problem rijesenje razvod
RE: Razvod ili ne - štetnost za razvoj djeteta 6.7.2014 0:22:28
Hanady RR
Silere ne srdi se za šalu... tako ti je to sa puno žena...eto tebi belaj sa jednom tvojom voljenom što si je sam birao...a zamisli sad nas 20 ovdje namah i odjednom :) al pazi...ovo je sve opuštena varijanta nas...znači negdje smo se ispuhale ...i zauzele internet konekciju u svom domu...ha sms ha internet...a djeca su nas sve i jednu ovdje spojila :)))i sva su nam živa i zdrava i uz brdo prava.... pa eto neka ti i to bude vodilja u mislima od dnevnog do spavaće :D
RE: Razvod ili ne - štetnost za razvoj djeteta 6.7.2014 0:23:02
MicoTico
IZVORNA PORUKA: saritaa
e jesi nas'o dje ces sajvete traziti...ovdje ti je za svaki bracni problem rijesenje razvod
Pa on to i hoće. I tema mu se zove Razvod ili ne, neće da ide brašnom savjetniku, otišao u drugu sobu, neće da komunicira sa ženom... Super mu došla ova tema i RR da mu kažemo :Razvedi se jarane!
RE: Razvod ili ne - štetnost za razvoj djeteta 6.7.2014 0:24:20
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
na kraju ce skontati da pored nas ovakvih laprdavih njegova ženica je suho zlato
kad joj noćas uleti u spavaću i kaže'' ženo na sve pristajem dobro sam prošlo šta se sve udavalo...''' il će ''hodži'' sihre da mu skida gdje je na nas ograjiso
RE: Razvod ili ne - štetnost za razvoj djeteta 6.7.2014 0:25:59
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
na kraju ce skontati da pored nas ovakvih laprdavih njegova ženica je suho zlato
kad joj noćas uleti u spavaću i kaže'' ženo na sve pristajem dobro sam prošlo šta se sve udavalo...''' il će ''hodži'' sihre da mu skida gdje je na nas ograjiso
RE: Razvod ili ne - štetnost za razvoj djeteta 6.7.2014 0:28:20
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
Stvarno, sta bi covjek rekao da mu zena po citav dan na forumu laprda! Dobro mene ovaj moj trpi
zamisli jarane
RE: Razvod ili ne - štetnost za razvoj djeteta 6.7.2014 0:29:39
ziki
o Bože
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razvod ili ne - štetnost za razvoj djeteta 6.7.2014 0:31:38
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: Galicia
brašnom savjetniku
To ono, koju vrstu brasna da uzmem za tanke kore?
E hebiga, lapsus tipkus
A s obzirom da nema sexa, preporučujem meko
RE: Razvod ili ne - štetnost za razvoj djeteta 6.7.2014 0:34:10
tinkivinki
Silere ne srdi se za šalu... tako ti je to sa puno žena...eto tebi belaj sa jednom tvojom voljenom što si je sam birao...a zamisli sad nas 20 ovdje namah i odjednom :) al pazi...ovo je sve opuštena varijanta nas...znači negdje smo se ispuhale ...i zauzele internet konekciju u svom domu...ha sms ha internet...a djeca su nas sve i jednu ovdje spojila :)))i sva su nam živa i zdrava i uz brdo prava.... pa eto neka ti i to bude vodilja u mislima od dnevnog do spavaće :D