|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  243 244 [245] 246 247   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
25.6.2014 19:23:21   
mionab
Biljka, baš mi je žaouser posted image .Nema predavanja.Idemo dalje.Mora jednom uspijeti.
Meni se krvarenje povećalo,boli me stomak tako da ću do sutra sigurno dobiti, nema šta.
Odlučila sam krajem avgusta uraditi histeroskopiju pa u novi postupak krajem godine.
Mislim da ću ponovo pokušati u Mediko-s-u.Nekako sam se navikla na njih.Jeste da ću ovaj put plaćati.
Navijam za cure koje se pripremaju za septembar.Ako bog da biće pozitivnih rezultata.
Mrmot, znam kako je užasno sve te nalaze ganjati.Više sam se puta što ti kažeš šokirala.
Te ovaj nalaz, te onaj.Uvijek nešto šteka.
Candy želim ti lijepu trudnoću i da sve bude ok.

(odgovor članu Candy32)
Neposredna veza do poruke: 6101
25.6.2014 20:01:43   
harmonika
mionab zašto ideš na histeroskopiju?
uspjela sam danas predati papire u fond. koliko se ceka odobrenje?
gdje se tačno rade nalazi na hiv,hepatitis i sifilis? radiću ih u Banja Luci ne znam tačno gdje je to.
zaboravih pitati doktoricu da li ima potrebe da radim nalaz na trombofilije. naime,u mom gradu poznajem 3 žene koje su po 3 puta imale spontane u 2 mjesecu,jedna je radila i vto zbog godina i uspjela joj je ali opet u 2.mjesecu pobačaj. uradi taj nalaz nakon terapije trudna. prije par dana rodila je curicu. s obzirom da sam i ja imala rani spontani i vanmateričnu mislim da nije na odmet da i to obavim. neće škoditi.

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 6102
25.6.2014 20:15:20   
biljka
Hvala vam cure,sada sam dobro, zvala ja njih,a oni meni rekli da ja i danas koristim terapiju, Dok ne krene tjese me.Posto ima krvi,ali prvi dan je nikada ne ide puno.
Ja cu sledeci pokusaj u Sloveniju.Nisam toliko ni plakala, malo,zivot ide dalje.
Puno vam havala, jer samo vi razumijete. opet mi je tesko.

(odgovor članu harmonika)
Neposredna veza do poruke: 6103
25.6.2014 20:17:37   
biljka
i da Toncice, evo jednog predloga za ime bebe, bar se meni svidja Iskra

(odgovor članu biljka)
Neposredna veza do poruke: 6104
25.6.2014 20:27:42   
mionab
Harmonika, histeroskopija mi je predložena prije postupka zbog manjeg polipa koji je bilo poželjno otkloniti.Pa ću to uraditi.
Nalaze radiš na kliničkom centru.
Biljka, nisam ni ja toliko tužna.Idemo dalje, šta je tu je.Ja sam iz BL i nekako mi zgodno u medico-s pa ću još jednom ovdje ići-nadati se dobrom rezultatu:-)-

Neposredna veza do poruke: 6105
25.6.2014 20:32:07   
mionab
Odobrenje čekaš oko mjesec dana.Trombofilije možeš raditi, nije neophodno.Dosta su skupe pretrage.
Ja sam radila 2 koja se najčešće savjetuju i platila 150 km u konzilijumu u bl.Bilo je ok.
Sretno sa pripremama.Najbitnije da ti hormonski status bude dobaar a ostalo će biti sve ok.Nema šta.

Neposredna veza do poruke: 6106
25.6.2014 21:09:18   
biljka
Mionab,ja sve se nadala da ce biti ok i kod tebe i kod mene, ali nismo ni prve ni poslednje idemo dalje, i ja sam iz Banja luke i zgodno mi, reko tu su blizu, ali ipak mislim da su u Sloveniji bolji rezultati.

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 6107
25.6.2014 21:21:40   
kolač
biljka možda još nije sve gotovo ako su ti rekli da koristiš terapiju.isto mislim i za mionab.ja ću se i dalje nadati i držati vam fige!nedajte se banjalučanke!user posted image sutra nam donesite ljepše vijesti,bezuser posted image

(odgovor članu biljka)
Neposredna veza do poruke: 6108
25.6.2014 21:23:57   
no idea
biljka, znam kako se osjećaš, žao mi jeuser posted image ... i ja sam prošla kroz sličnu situaciju...ali, vidiš, sad s novom snagom idem iz početka...
mionab, iskreno, želim da ti bude kao našoj tončici, malo krvarenje, pa onda velika beta! držim fige!
mrmot, draga, hebemu miša, ti nalazi nas rasturiše! ne daj se!user posted image user posted image user posted image
e, sad, za harmoniku, i ostale koje me ne znaju ( samo moje drage tončica i mrmot znaju kroz šta smo prošle-zajedno): ja sam imala ogroman polip, otklonjen 2012. histeroskopski, pila terapiju za štitnu paralelno, ništa, prošle godine inseminacija u medicoS, sve super, ništa, već me dr upisala bila za decembar i prije inseminacije, za slučaj da ne uspije, onda navrat-nanos svi nalazi, milioniti put, kod mene svi hormoni ok, dr Brankica se sjeti u posljednji čas da uradim insulinemiju, uradim i to, usput i trombofilije, dobijem terapiju za insulin, paralelno radim VTO, sve super, nalazi za trombofiliju nisu gotovi ( radila na paprikovcu, traje preko mjesec dana da dobijete nalaze), VTO prošla super, 8 j.ć. izvađeno, 5 se oplodilo,kažu da u 4 fantastična, ET 2, na moje insistiranje, jer se bojim embrioredukcije,( dva zaleđena) čekanje bete super, bez tegoba, 13. dan od ET se pojavi malo smeđe, ja zovem njih, nastavljam sa utrićima na njihovu preporuku, to je bila srijeda, betu mi pomjeraju za petak ( trebalo je da je radim u subotu), samo kap-dvije smeđeg tih dana, u petak beta manja od 2, totalna poplava dok sam čekala rezultate bete, tek tad je procurilo, dr me zove da popričamo, kaže da ne može da vjeruje, da je sve bilo savršeno, isto mi kaže i M.-embriolog, kažu da odmorim organizam dok ne prođu 3-4 ciklusa normalna, pa ćemo vidjeti šta i kako dalje,meni se ciklus normalizuje tek sad... inače od histeroskopije do VTO-više od godinu dana je bio za ne povjerovati- kao švajcarski sat... u međuvremenu sam dobila nalaze trombofilije, sve faktore sam radila, i sve i jedan je povišenuser posted image ... konsultovala sam se sa nekim ljekarima-kažu da je moguće zbog kontraceptiva da je tako( tad sam već bila na Microginonu)... sad mi slijedi pregled prvo, pa vađenje svih nalaza ponovo, pa ćemo vidjeti šta i kako dalje... u međuvremenu smo se trudili prirodno-uz LH trakice, BT i razne čajeve-ništa opet... eto, to je moja priča! sorry zbog predugog posta, samo sam htjela reći svima da ne odstajete, jer ja ne odustajem, a imam skoro 38 godina!

My Ovulation Chart

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 6109
26.6.2014 9:09:06   
mionab
Ipak sam dobilauser posted image user posted image user posted image .
Šta da se radi, idemo dalje....

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 6110
26.6.2014 9:37:24   
biljka
Mionab, bas mi je zao, ali sta je tu je, glavu gore idemo dalje.
Ja sam sada super nisam tuzna, ima drugi put.
pozdrav

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 6111
26.6.2014 10:14:31   
kolač
mionab,žao mi je.znam da ti je teško.isplači se,kažu suzama se bol umiruje i uklanja.odmori,pa u novu bitku.isto važi i za biljku.kako je samo mjesec počeo sa lijepim betama...

(odgovor članu biljka)
Neposredna veza do poruke: 6112
26.6.2014 11:13:28   
toncica
Drage moje sto se rastuzih kad sam vidjela vijesti od mionab i biljke user posted image user posted image jako mi je zao sto vam nije uspijelo . Sve znate obadvije sta bih vam rekla da se ne ponavljam , a tako nam lijepo poceo mjesec . Ali sta je tu je . Odmorite se pa u nove borbe i pobjede . Ljubimo vas nas dvije . user posted image user posted image
Nisam vam rekla za ime nase princeze , a mislila sam da jesam . Nasa princeza ce se najvjerovatnije zvati LENA . Nismo sigurni jos 100% , ali mislim da je to to . Kako vam sesvidja . Nama je nekako bas njezno i suptilno za nssu curicu .
Sve vas ljubimo i volimo , cuvajte se . 181589.html]user posted image

27. 12 2013 BETA 396,1 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 6113
26.6.2014 12:29:39   
zvoncica991
Mionab, sta reci? user posted image Isplaci se a onda glavu gore i hrabro u nove pobjede.

Toncice, imamo isti ukus. :) Meni je Lena najljepse ime za djevojcicu a za djecaka Aleksa. Ja odkad planiram bebu pricam da ce ako dobijemo djevojcicu biti Lena a muz kaze Una po Uni iz Kaporovog romana i tako se mi nadmudrujemo a bebe jos nema. :( Ja vjerujem da ime na neki naci moze donijeti neke osobine bebi, pa tako npr mislim da djevojcica koja se zove Lena mora biti nekako njezna, prava damica, haha, mozda sam smijesna ali meni to tako nekako zvuci. :)

Ja sam jutros radila hormone, sutra ce biti gotovi.

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 6114
26.6.2014 14:20:11   
Rijada
mionab,biljka bas mi je zao bogami bice bolje drugi put ako bogda. Treba mi mala pomoc kod muza mi ima Bakteriju Escherichia coli veliki broj.Jeli mozda imao neko ovaj problem?Hvala puno i lijep pozdrav za sve Umene laptop jos na servisu pa nemam sa cega pisati .

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 6115
26.6.2014 15:30:31   
harmonika
mionab i biljka žao mi je. kako su ovaj mjesec počele bete mislila sam da će se niz nastaviti ali nažalost user posted image
na jesen u nove pobjede.
gdje nam je eva,šta je sa njom?
no idea,draga,kod tebe kao u filmu. ja nisam htjela na inseminaciju. imamjedan neprohodan jajovod a u prohodnom mi je bila vanmatericna pa necu da rizikujem. idem na vto pa šta bude. danas sam poslala papire u fond.
tončice dušo,lena je prekrasno ime. ja sam tetka jedne lene!
ljubim vas

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 6116
26.6.2014 20:15:39   
biljka
Dobro vece zenice, kako ste?
Ja sam dobro, reko dosta tuznih vijesti, evo malo i razonode:
Haso: "Mujo, alaj ti je odijelo pravo, odakle ti?"
Mujo: "dao mi šef kako bi izgledao kao oni šoferi u filmova!"
Haso: "zašto ti nije kupio i cipele, nego hodaš bos?"
Mujo: "seljačino, ne idu cipele uz ovaj model, vidi što piše, Boss!"

Neposredna veza do poruke: 6117
26.6.2014 20:41:57   
kolač
biljka,dobra si.svaka ti čast.ti si heroj.nadam se,da će se i mionab nasmijati.samo tako nastavi,bolje je.
puno pozdrava za sve!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biljka)
Neposredna veza do poruke: 6118
26.6.2014 20:51:51   
kolač
ne rekoh da je tončicino ime za bebu mnogo slatko.biće prava maza,tako je nježno.
rijada,mislim da prvo muž treba popiti terapiju koju mu daju,obično na nalazu bude i antibiogram,pa po tome i terapija.naravno uz to i čaj od uve i brusnice.vjerovatno neko zna još neki za to.ali terap.obavezno
biće to ok.

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 6119
26.6.2014 21:54:01   
mionab
Evo i mene, da vam se javim.Dobro sam.Uradila sam i betu da budemo sigurni.Negativna kako sam i pretpostavila.Šta da se radi, idemo dalje.Samo treba biti uporan.Zakazala sam pregled i konsultacije za dalje.
Sad ću se odmoriti, pa u nove pobjede.
Biljka samo opušteno.....prava siuser posted image
Tonči ime je baš lijepo.Obraduj nas povremeno sličicama odjeće ....
Ostalim curama koje su u pripremama za septembar sretno.
Danas u klinici mirno, počeli godišnji a i nema postupaka u julu o avgustu, baš neobično.
Rijada ja nemam iskustvo sa tom bakterijom ali se to lako riješava antibioticima.Ništa strašno.
Farmaciija je napredovala, za sve ima lijekauser posted image .
Javiću vam se i dalje......user posted image

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 6120
27.6.2014 8:56:25   
toncica
Dobro vam jutro okruglice moje . Samo na brzinu da vam se javimo ja i moja princeza. Kod nas majstori jos rade pripremamo gnijezdo za nasu princezu . Evo od nas i jutarnja  user posted image pa izvolite posluzite se . Nadam se da ce danas biti toplo pa evo malo da se osvjezite user posted image , a moze i ovo user posted image
mionab i biljka drago mie da tako razmisljate i da ste pozitivne . Idemo dalje zajedno .
Hvala vam drage moje svima na lijepim komentarima za ime nase malene princeze . Znaci svidja vam se .
Nisam nista vise zapamtila . Ostalima svima sretno sta god radile . user posted image

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 6121
27.6.2014 10:30:12   
ringer
Biljka i Mionab nema se šta puno reći.Svaki dan je novi i drugačiji pa i mi tako u nove izazove i pobjede.
Idemo dalje.
Pozdrav svim damamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 6122
27.6.2014 10:51:29   
toncica
Eva gdje si javi se , a i ostale trudilice i okruglice .

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 6123
27.6.2014 14:25:36   
glaxy g
Hej tonci nikako da ti odgovorim. Ja sam za dva dana tacno 33 nedelje trudna,.cini mi se da sam samo dvije nedelje ispred tebe, tako da bismo mogle roditi u isto vrijeme jer si cini mi se rekla da ce tebe poradjati u 37 nedelji.
Ime i stvarcice za bebu su prelijepi. Hajde postavi slicice da vidimo sta ste jos kupili.
I mi smo kupili par stvarcica i jos uvijek nismo svjesni da nam se to desava. Miomab i biljka zao mi je sto vam nije uspjelo, dobro znam kako vam je, u svakom slucaju ne treba odustati.
Biljka pametno sto ste se odlucili za sloveniju, uvijek sam za te varijante.
Sto se tice polipa i meni je sanja prije prve vto rekla da imam polip i da ga treba otklonit. Ja to nisam htjela da uradim kod nje, otisla sam u hr i tamo sui rekli da nemam nilakvog polipa. Zato sam kod nje odradila samo jedan postupak i vise nisam htjela.
Harmonika one nalaze na hepatitise i hiv je najbolje da uradis na higijenskom u banja luci. Nema guzve a gotovi su za tri dana

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 6124
27.6.2014 15:51:33   
harmonika
galaxy hvala ti na informaciji. gledaću da to riješim što prije. meni je dr zakazala postupak za novembar ali treba da se javim u septembru da se dogovorimo oko svega. u oktobru počinjem sa pripremama. šta to konkretno znači?

(odgovor članu glaxy g)
Neposredna veza do poruke: 6125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  243 244 [245] 246 247   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  243 244 [245] 246 247   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *