mayra
|
Meni zaista ne smetaju kritike, svako ima svoje vidjenje stvari, a mi smo radili bas po svom ceifu i u skladu sa mogucnostima iskoristenja prostora. Ja sam prva takva, gledam samo estetiku, al kad krene rusenje, covjek naidje na milion prereka. Mi u kuci nemamo gdje staviti drugo plinski bojler, ostavili smo ga u kupatilu, al zatvorili, pola napravili ormaric, pola bojler. Ista stvar sa ves masinom.Drugi ormaric u suprotnom uglu je opet sa svrhom, jer nam je ventilaciona cijev virila vani, nismo je mogli ubaciti u zid jer je nosiva greda kuce na tom zidu, nismo je smjeli dirati. Najlakse je reci sve se moze kad se hoce, moze, al da poljuljas kucu cijelu, da probijes plocu po kojoj hodas i milion drugih stvari. Mi smo od prosle godine prepravili cijeli sprat koliko smo mogli, pa je neko spomenuo moju kuhinju da je kritikovana, opet nosiva greda kuce. Jeste trebala sam srusiti gredu, a sto ce mi za dvije godine kuca napola puci, to nije bitno. Ko nije renovirao i prepravljao stare objekte, nema pojma sta znaci to, koliko novca, zivaca i prepreka covjek ima tu.
< Poruku je uredio mayra -- 26.6.2014 14:38:17 >