|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  238 239 [240] 241 242   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
17.6.2014 11:16:22   
Mozda Jednog Dana
Drage moje, hvala vam na svemu. Danas fsh 155,5...sta je tu je. Ljubim vas sve redom.

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5976
17.6.2014 11:32:00   
toncica
Mozda Jednog Dana mila moja jako mi je user posted image user posted image user posted image zbog FSH . Hebem mu misa uvijec nesto mora da zeza . Ako nije jedno jeste nesto drugo i tako u nedogled . Pisala sam ti na VIBER. Ljubim te puno zajedno sa mojom mrvicom .

27. 12 2013 BETA 396,1 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mozda Jednog Dana)
Neposredna veza do poruke: 5977
17.6.2014 12:08:27   
kolač
možda jednog dana,žao mi je zbog takvog rezultata,ali nemoj odustajati.probaj ono što sam ti napisala,nemaš šta da izgubiš.kao što je sa 17 porastao toliko,može i pasti opet sledeći ciklus.držim ti fige!

(odgovor članu Mozda Jednog Dana)
Neposredna veza do poruke: 5978
17.6.2014 12:20:51   
no idea
tončice, mrmotuser posted image user posted image user posted image evo i mene, da se aktiviram konačno, vrijeme mi jeuser posted image
svim ostalim curama, i čekalicama bete, i onima koje su dočekale svoje user posted image , i onima koje tek trebaju ići u postupak-želim sve najbolje!
elem, ja se psihički spremam da konačno odem na kontrolu, trebala sam negdje u martu, nisam mogla dobiti ni bolovanje ni godišnji, ali ću na godišnji negdje u julu, pa ću se najaviti da odradim kontrole... ako sve bude ok, onda bismo mogli možda u septembru na FET, pa, ako ni to ne uspije ( a realno mislim da neće), onda negdje nekad tamo na zimu možda u drugi postupak... nažalost, prvi nije uspio, iako je bilo sve ''savršeno'' po riječima svih iz MedicoS... nisu mi se izgleda negdje gore poklopile neke kockice, ko zna?
sve vas pozdravljam, čini mi se ubuduće da ćemo se družiti malo češće...

My Ovulation Chart

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5979
17.6.2014 14:09:25   
tasa83
Drage moje kao sto vec napisah u petak idem na betu..prije nekih sat vr sam primjetila blijedi cokoladni trag na vesu..vjerovatno ih trebam zvati ..jeste imale slicno iskustvo?

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 5980
17.6.2014 14:36:29   
biljka
taso dobi li ti od mene privatnu poruku

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 5981
17.6.2014 15:11:40   
eva30
TASA83 mozda je implantacija kada je krv svjeza desila se tog trenutka,kada je tamna koji dan pre.ja sam krvarila sedmi dan posle et.navijam da je to

(odgovor članu biljka)
Neposredna veza do poruke: 5982
17.6.2014 15:49:47   
tasa83
Zvala sam ih kazu mirovanje i nastavak terapije...meni je 12 dan od transfera...

(odgovor članu eva30)
Neposredna veza do poruke: 5983
17.6.2014 22:35:35   
suadas
veliki pozdrav pisala sam ovdje prije cetri mj da ja i cojek hocemo bebu,pokusavamo ali nam se nesto neda...bila sam kod ginekologa 8maja i ona mi je rekla da nema trudnoce,kaze rano je da se vidi posto mi je user posted image bila 31.aprila...narucena sam na ultra zvuk 24juna a papa mi je tek gotov....e sad ja se cudno osjecam stomak mi je masalla,raste mislim sklona sam da se malo ugojim ali i da brzo smrsam,a sad nema sanse kile se lijepe ko ludeuser posted image ....grudi me bole samo na dodir,a nemam neke pretjerane simptome ....samo sto sad u zadnje vrijeme imam zgaravicu i grceve...test nisam radila jer se bojim user posted image a menstruacije mi u zadnja dva mjeseca trajale nepuna dva dana sto mi je cudno...jedino mi ostaje da sacekam taj ultra zvuk pa da vidim ima li icega,a voljela bih ...jel ima iko slicnog iskustva jer sam nestrpljiva....vel pozzzuser posted image user posted image

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 5984
18.6.2014 9:34:29   
mionab
Taso83 navijam da sve bude ok.
Ja evo skoro ustala.Pa reko da vidim ima li koga na forumuuser posted image .
Malo me bolucka stomak i imam osjećaj kao da sam dobila.Danas mi je 7.dan od ET.
Betu bi trebala raditi ako Bog da 26.Vidjećemo....
Biljka kako si ti?

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 5985
18.6.2014 10:59:27   
viktorii
pozz toncice ja sam tu uz vas i redovo vas pratim iako se slabo javljam.
evo hvala bogu moja curica je super rastemo vec nam je peti mjesec, akobogda uskoro ces i ti uzivati sa svojom princezom veliki poljubac za vas dveuser posted image

(odgovor članu biljka)
Neposredna veza do poruke: 5986
18.6.2014 11:02:14   
toncica
Dobro vam jutro drage moje evo jedna od nas dvijeza budjenje es.33bru.com/smile.180052.html]user posted image [/url] pa izvolite posluzite se . Ja i mrvica smo dobro doruckovale smo pa sad odmaramo .
Kako ste mi sve redom? Ja i moja mrvica ocekujemo puno bebica da nam se pridruze. user posted image user posted image user posted image .
majusa danas treba da ide na kontrolu da nam potvrdi da su user posted image user posted image . Sretno mila na UZ .
Tasa draga moja nadam se da je to implantacija i da beby pravi sebi mjesto da se gnijezdi kod svoje mamice . Samo miruj i do bete i ako bog da da nam se javis sa sretnim vijestima . Ja i mojaprinceza navijamo iz sve snage . Ja sam draga moja prokrvarila 6- i dan od transfera pa onda opet 9- i dan i evo hvala bogu moja mrvica je tu , sto zelim od sveg user posted image i tebi . Svakoj trudilici bih pozeljela ovo sto sam ja dozivjela . To je neopisiv dogadjaj , a posebno za mene posle toliko godina .
mionab za tebe vazi isto kao i za tau samo miruj. To je taj osjecaj koji sve mi imamo. Ja sam isto imala osjecaj kad ustanem da idem u wc, a isla sam svakoh 5 minuta da nesto kao iz mene pljusne kao da je neko kantom prolio user posted image user posted image . Kad odem u wc nema nista . To je drage moje samo psiha i nista drugo . Samo hrabro guraj naprijed. Ja i mrvica drzimo fige za trocifrenu betu . user posted image
no idea dobro nam se vratila na ovu temu . Jesi li se odlucila gdje cete na more ? Samo se odmori , napuni baterije pa onda po vaseg smrzlica u BL . Ljubimo te ja i mrvica user posted image
Gdje su nam ostale zenice ? Nema nam ni Rijade nije se dugo javila . Znam da joj je laptop bio pokvaren .
eva30 kako si mi ti mila kad imas kontrolu ? Kako se osjecas ?
Ostale svima user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio toncica -- 18.6.2014 11:06:30 >

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 5987
18.6.2014 11:13:58   
toncica
b]viktorii draga oprosteno ti je sve razumijem da nemas vremena i da si zauzeta sa svojom princezom . Mogu misliti kako je slatka , vec je proslo 5 mjeseci. Hvala ti mila ja jedva cekam da se moja princeza rodi . Javi nam se kad budes mogla i imala vremena . Ljubi nam nam tu malenu slatku djevojcicu od nas dvije . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viktorii)
Neposredna veza do poruke: 5988
18.6.2014 11:41:34   
viktorii
tasa83 draga nemoj da se brines samo odmaraj i stogo miruj, i kod mene je bila slicna situacija.
Deseti dan od ET mi je poceo nekakav smedi iscjedak uz jake bolove, ja se sva razocarala reko gotovo je nije uspelo,Ali kako nisam dobila menzes, 17i dan od ET odlucim da uradim betu cisto da potvrdim,kada iznenadenje beta 900 jedva sam dosla sebi nisam mogla vjerovati, odmah se javim u medicos oni mi preporuce strogo mirovanje.
Taj iscjedak mi se nastavio jos 20 dana, i naredna cetiri meseca trudnoce morala sam strogo mirovati.
Hvala bogu sve se dobro zavrsilo dobila sam prekrasnu curicu.
Zelim ti puno srece i trocifrenu betu, kao i svim ostalim zenicama u postupku

(odgovor članu suadas)
Neposredna veza do poruke: 5989
18.6.2014 11:41:48   
kolač
draga suadas samo ti uradi test,nema ti druge,ako ne možeš da dočekaš uz.ako sam dobro shvatila vi prirodnim putem pokušavate.skupi hrabrost za test,ništa ne boli,zamisli samo kroz šta su sve ove žene sa foruma prošle u vto i prolaze da bi došle do bebe.sretno!ostalim trudnicama i čekalicama user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5990
18.6.2014 13:54:16   
tasa83
Hvala Tončice i viktorii i svim zenicama...
I danas je isto ali ne pojacava..nemam bolove da mogu reci da je bol samo ponekad malo kao neki grcic....i nema svjeze krvi samo braon...meni vec malo i kasni 34.dan ciklusa...

bice sta bude odmaram se sto vise lezim...

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 5991
18.6.2014 14:05:08   
kolač
tasa83, mislim da će to biti jedna velika beta.samo odmaraj,petak se bliži.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 5992
18.6.2014 14:07:04   
harmonika
i ja bih rekla da je to to,s obzirom da ti i kasni!
u svakom slucaju odmaraj!

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 5993
18.6.2014 14:10:35   
glaxy g
Hej cure, samo da vas pozdravim. Tacno je da se mi trudnice slabije javljamo, ali vjerujte nije to zato sto smo mi "rijesile problem" pa nas je sad briga za sve, vec vjerujte ( barem u mom slucaju) jako mi je tesko kad citam o toj nasoj borbi za potomstvo, nadanjima i razocarenjima, pa me svaki neuspjeh rasplace i podsjeti na sve ono sto sam prosla. Iskreno se nadam i zelim os sveg srca da sve zenice koje prolaze ovu muku na kraju dodju do svog cilja.
tesko je, ponekad i obeshrabrujuce ali na kraju se svaki trud isplati.
I jos jednom preporucujem svima da ako na jednom mjestu ne uspiju dva pokusaja neka obavezno promjene kliniku, jer svako od njih ima svoj sistem rada, mozda su u pitanju samo nijanse, ali ponekad nam je bas to nesto potrebno.
Veliki pozdrav za sve vas od mene i mog djecaka ( Toncicinog potencijalnog zeta :) )

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 5994
18.6.2014 15:23:28   
toncica
glaxy g pa gdje si ti prijo mojauser posted image user posted image user posted image ja sam te par puta prozivala pa sam prestala . Kako ste ti i tvoj djecacic tj moj zet ? Mazi mi zeta da poraste . Sve potpisujem mila sto si rekla , ali ja nekako nemogu da napustim ovu temu . Jeste da sa svakom zenicom prozivljavam sve , ali vecina od nijh je bila samnom kad mi je trebalo . Navijale za mene i radovale se . Tako sad i ja njih bodrim i navijam . Jesi li vidjela koliko imamo bebica , a bice ih jos za koji dan ako bog da . Koja si ti sedmica . Ja sam danas 29+1 . Kako vrijeme brzo prolai . Ljubimo vas ja i moja mrvica .
tasa to je to sigurno samo miruj . Nisam znala da ti kasni , a htjela te jutros pitati i zaboravila . Trudnicki glupitis neces mi zamjeriti . user posted image
harmonika sta ima kod tebe ?
suadas ja bih da sam na tvom mjestu uradila test bar ces znati na cemu si , da necekas UZ . Cekamo da nam prijavis user posted image
mrmot user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio toncica -- 18.6.2014 15:27:09 >

(odgovor članu glaxy g)
Neposredna veza do poruke: 5995
18.6.2014 15:57:31   
harmonika
hej tonči mila moja pa i mene si se sjetila,divna ženo. vrijeme baš prolazi,još malo pa ćemo ti na babine!
ja privodim kraju posao (radim u skoli pa završavam) pa cu da odmaram i punim baterije za bitku života.
sledeće sedmice imam definitivan dogovor oko mog prvog pokušaja VTO pa ćemo vidjeti šta će dr reći. inače nalazi su nam ok. taj hsg nije sjajan a svašta sam čitala pa me glava boli od negativnih iskustava. više neću ni da čitam,družim se sa vama,ovdje mi je najljepše. a i viktori me oraspoložila. sličan je slučaj kao i ja a uspjela joj je vto. kada nešto loše pročitam na netu,vratim se na njen post u kojem je opisala svoj slučaj i da sada ima bebicu i odma mi bude lakše. možda sam luda ali pročitala sam ga 100 puta,to mi dodje kao terapija.
ovaj mjesec je bio fantastičan! neka se trudnicama pridruže i ženice koje čekaju betu. zaista sjajno,čak nevjerovatno koliko ih je ovaj mjesec zatrudnilo.
sve vas ljubim. i po ko zna koji put ponavljam- dajete mi krila!

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5996
18.6.2014 16:34:12   
eva30
TASA to je to.ja idem sutra na uz sva sam uzbudjena.svima ostalima pozdrav

(odgovor članu harmonika)
Neposredna veza do poruke: 5997
18.6.2014 16:42:56   
ringer
Eva i Taša sretno.
Pozdrav svimauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva30)
Neposredna veza do poruke: 5998
18.6.2014 17:49:39   
tasa83
Nije bas da su mi ko singerica na 28.dana ali ovo jeste malo kasnjenje...sutra cu za bl da sam u petak sto blize i brze do klinike...nadam se da kratka voznja do bl nece napraviti problem..

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 5999
18.6.2014 18:47:18   
mionab
Taso jedva čekam da nam javiš dobre vijesti.Biće to sve ok.user posted image
Ja se nikaki ne mogu opustiti, stalno mislim šta će biti.Postupak je ništa u odnos na ovo čekanjeuser posted image .
Mene povremeno boli stomak kao da ću dobiti, neki tup i ružan bol.Ne mogu da se ni sjetim prošlog postupka kad nije uspjelo kako je bilo.Tada sam radila pa manje mislila.
Eva želim ti puno sreće sutra na UZ, da nam isto javiš lijepe vijestiuser posted image
Tončice hvala što nas sve bodriš, ti si pravauser posted image

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 6000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  238 239 [240] 241 242   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  238 239 [240] 241 242   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *