|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  236 237 [238] 239 240   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
12.6.2014 10:40:05   
majuša
Hej curke heloo!Kaki ste mi sve redom drage moje.Mionab sretno sa ET danas.Evo moja lijepe li ti bete!Mozes sacekati jos par dana da ne bude rano kao kod mene pa ne vide drugu dobro.Ako se ti osjećaš dobro sačekaj još par dana a ako te boli ili baš ne možeš izdržati onda idi kod ginekologa.Harmoniko moja moraš malo da se opustiš , sve u svoje vrijeme draga.Gledam tebe a vidim sebe kakva sam bila,Ostale curke pozdravljam

(odgovor članu eva30)
Neposredna veza do poruke: 5926
12.6.2014 12:17:44   
mrmot
Ćao drage forumasice stare i nove, samo da se prijavim da se ponovo aktiviram na staroj temi, na žalost. Svim trudilicama želim da se sto prije rijese patnje a trudnicama sto laksu trudnocu. Toncice veliki ljubac

(odgovor članu majuša)
Neposredna veza do poruke: 5927
12.6.2014 12:52:38   
dak29
Cao curka,evo i mene malo.od juce nikako ne krvarim,samo lezim i mirujem.Kod mene sljedeci ultrazvuk 20.o5.,juce sam ih zvala i ici cu jos ovaj put u medico pa planirm da se vratim svom ginekologu!!!HARMONIKA,nema tebi pravo tvoj ginekolog da bilo sta prigovori i zamjeri jer se zna zasto svi dolazimo u medico!!!???pa da smo mogle zanijeti prirodnim putem nebi nas medico ni vidio,jel tako!!??ja sam cak i po prijedlogu svog ginekologa i otisla,jer me lijecio 4god i uradio sve da mi pomogne ali nije islo.I sad kad sam saznala da sam trudna prvo sam njemi javila,covjek me izljubio od srece.a sto se tice posla nijedna od nas ne bi trebalo da radimo,ja sam odmah prestala,jer imamo pravo na bolovanje kada nam doktori tamo napisu da moramo mirovati.nesmijemo zaboraviti da smo mi drugacije od ostalih trudnica i da se mi moramo i vise cuvati i svasta nesto,to su isto rijeci mog doktora.ja necu da rizikujem radeci 12 sati,hocu da se borim za ovo malo stvorenje koje sam 6god cekala!!!!EVA cestitam beta ti je odlicna,nemoj sad biti kao ja,sacekaj koliko su ti rekli do prvog ultrazvuka i vidjeces da ce sve biti dobro,opusti se molim te!!!ja sam isla na 9dan od bete a trebala 12,ali dobro je opet proslo.puno pozdrava svima i puno poljubaca

(odgovor članu harmonika)
Neposredna veza do poruke: 5928
12.6.2014 13:22:49   
toncica
Drage moje kako ste mo na ovoj vrucini i sparini ? Vidim lijepe vijesti . Sto volim kad udjem na temu , a ono sretne i vesele vijesti . Daj boze da ovako bude stalno . Bas nas je krenulo hvala bogu , samo da se ovako i nastavi .
Eva30 user posted image user posted image user posted image user posted image za visoku beturinu . Jako sam sretna zbog tebe . Mogu misliti koliko si ti sretna posle toliko pokusaja . Neznam mila sta bih ti rekla za UZ . Ja sam isla 11- i dan. I kod tebe ce mila biti vise benica od jedne . S obzirom kolika ti je beta . Cestitam ti mila , zelim ti zdravu i laku user posted image svih user posted image . Bas si me oraspolozila i obradovala user posted image user posted image user posted image user posted image
harmonika draga moja samo malo strpljenja i bice bebica . Vidis kako nam je krenulo i bilo je vise vrijeme . Ja idem kod svog porodicnog ginekologa u svom gradu . Sad idem i kod drugog dr uporedo koji radi u bolnici i koji ce me poroditi . Vecina dr su takvi . Bas me nerviraju . Moja dr zna da ja idem i kod ovog drugog dr . Cak mi ga je ona i preporucila kad me je uputila u bolnicu .
dak29 kako si mila jesi li ih zvala ? Kakva je situacija ?
kolac nemoj se mila opterecivati sa svim i svacim . Nema pravila ni ucemu . Nama su dva puta radili ICSI , a mi uopste nismo imali nikakav problem . Mi nemamo dijagnozu . Rekli su nam da spadamo u onih 15% parova kojima je uzrok neplodnosti nepoznat . Cak sta vise kod muza spermiogram je super . Tako da nemoj da zamaras svoju lijepu glavicu .
mionab user posted image user posted image user posted image za 3 oplodjena embriona . Sretno mila na ET - u . user posted image user posted image user posted image
wery mila treca sreca drzim fige da uspije . Mora jednom uspijeti . user posted image user posted image user posted image
Puno user posted image user posted image user posted image user posted image za moju majusu i mrmot
Ostale zenice user posted image user posted image user posted image user posted image
Boze gdje li nam je smarija user posted image . Nadam se da je i ona i bebica ok . Bas me brinu .
Nema nam ni Mozda Jednog Dana . Pisacu joj na viber

27. 12 2013 BETA 396,1 user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 5929
12.6.2014 13:51:39   
ringer
Eva odlična beta.Sad slušaj šta i kako dalje.
Pozdrav svima

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5930
12.6.2014 20:37:46   
mionab
ET prošao super.Vrtaila sam 3 embriona.Sad čekamo
user posted image user posted image user posted image
Pisaću vam ovih dana.Tasa83 kako si ti?Ostalim curama u pripremama želim puno sreće.
Osoblje Medico-s-a su divni.

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5931
13.6.2014 9:30:20   
harmonika
jutro! znam,znam strpljen - spašen. pokušaću da vas poslušam i malo spustim loptu. i da maksimalno uživam u ljetu . stvarno gdje nam je smarija???

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 5932
13.6.2014 13:32:27   
Mozda Jednog Dana
E drage moje, divne vijesti me docekase :) Neka nam ovako bude uvijek, sto vise pozitivnih beta :)

Harmonika, ne cekaj nista, probaj da se ooustis koliko mozes. Ja sam izgorila od zelje da vise jednom krenem ali ne moze pa ne moze. Uvijek nesto...ili bakterije ili fsh ili...samo da ti nalazi budu dobri, krenuces ti i prije nego sto se nadas :)

Toncice mila, divna zeno :) uvijek imas lijepu rijec za sve. Ja sam tu, stigao mi otac a on zivi daleko pa provodim vrijeme sa njim. Elem, dobih i ja sinoc. Ih moje radosti :) zvala sam medico, moram ujutru uraditi fsh i da im javim rezultat, pa ce mi reci sta dalje :)

Ljubim vas sve redom !!!!

Neposredna veza do poruke: 5933
13.6.2014 14:52:05   
kolač
Eva,čestitam na veeelikoj beti.Baš lijepo.Biće gužva,ali utakmica mora ići do kraja!Srećno!Možda jednog dana,zamisli,moj fsh je neki dan bio 9.Sad kad ne treba,a šta će biti dalje,vidjećemo.Moram i jedan uz da uradim pa da im javim.Tad ću znati kad da krenem sa tabletama.Pozdrav svima!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mozda Jednog Dana)
Neposredna veza do poruke: 5934
13.6.2014 16:16:43   
eva30
ja sam radila hormone mozda 5 puta i fsh mi nikad nije bio isti,nekad malo stres ga povisi ili tako nesto jednom je bio 9,8 a sledeci mjesec 5,7

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 5935
13.6.2014 19:44:35   
tasa83
mionab Hvala na pitanju dobro sam ,mene spasava moj hobby dekupaž da ne smilim na dane do bete..inace sem onog sto vec gore napisah super se osjecam...

Eva bravo za betu :9

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 5936
13.6.2014 19:55:50   
tasa83
Miona sretno nam cekanje kao i svima ostalima sta god da rade :)

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 5937
13.6.2014 20:09:16   
mrmot
E drage moje zenice kao sto sam vam vec najavila moram opet da se aktiviram na ovoj temi. Od danas zvanicno mogu da potvrdim da sam u postupku kod dr Sanje u septembru. Sutra saljem nalaze najnovije koje sam radila a ako svi budu ok receno mi je da tek u avgustu dodjem na jedan uz cisto da me pogledaju prije postupka i odrede terapiju. Mozda jednog dana koliko sam uspjela shvatiti tvoj problem je nizak AMH i visok FSH tako da smo ti i ja u vrlo slicnoj situaciji. Za zene koje nisu bile na forumu u vrijeme kada sam ja bila aktivni clan cisto da naglasim da je meni ovo sada treca stimulacija a drugi postupak posto u prvoj aspiraciji zbog niskog AMH nisu uspjeli pronaci jajne celije. Toliko od mene za sada. Veliki pozdrav od mene za sve stare i nove clanice.

Toncice draga koliko sam uspjela da vidim nema nam ni no idea. Sta se desava sa njom, da li ste u kontaktu? Ljubim te i mazi pupu svog od tete mrmot.

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 5938
13.6.2014 20:39:54   
toncica
Dobro vece zenice moje . Kako ste mi sve redom ? Ja sam malo prije stigla sa kontrole . Nemogu vam opisati koliko sam sretna i zadovoljna . Pao mi je teret i sa srca i sa ledja i sa svega drugog user posted image user posted image user posted image . Kontrola prosla super . Sve je u najboljem redu . Posteljica je pocela da se povlaci . Plodove vode ima dovoljno , otkucaji srca uredni . Dr je mrvicu svu pretresao od glave do pete . Sve je uredno glavica , nosic , rukice , nogice , stopala ......user posted image user posted image user posted image moja mrvica je teska 1103 gr . user posted image user posted image user posted image . Joj drage moje sva sam hepi . Nemoram vise bas strogo mirovati , ali rekao mi je da u toku dana vise mirujem i da se opustim da je sve ok . Za tri nedelje ne kontrolu . Hepi sam sto nemoram ni u bolnicu ici . user posted image user posted image user posted image
Sve vas volimo i ljubimo ja i moja mrvica i zelimo srecu svima sta god radile user posted image user posted image user posted image

27. 12 2013 BETA 396,1 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mrmot)
Neposredna veza do poruke: 5939
13.6.2014 21:40:48   
wery
Toncice, divno bas mi je drago, e hvala Bogu, sada se opusti i uzivaj.Joj zivim za to da docekam da konacno budem trudna.Nadam se da necu dugo jos cekati.Zelim ti da uzivas u ostatku trudnoce.Veliki pozdrav tebi i bebi.
Mrmot i ja cu u septembru u nove pobjede, nisam jos radila nalaze sledeci cu mjesec.Hormoni su mi ok.i brisevi su uvijek bili, pa nisam zurila da radim.Daj Boze da nam septembar donese srecu,meni je treci pokusaj.Pozdrav za tebe

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5940
13.6.2014 23:12:52   
Mozda Jednog Dana
Mrmot draga, izgkeda da smo na zalost u istoj situaciji. Meni je prvi put da pokusavam vto, zbog ovog Fsh kaskam kao u nekom zacaranom krugu, a amh je bio kao slag na tortu :) zelim ti draga moja svu srecu, od srca, da uspijes ovaj put. Vjerovatno cemo ti i ja imati istu terapiju.

Tasa, i ja imam isti hobi. Lijeci mi zivce...

Drage moje, znam da sam jos svasta trebala napisati, ali zaboravila sam :( mislim na sve vas i navijam silno :)

(odgovor članu wery)
Neposredna veza do poruke: 5941
14.6.2014 8:19:35   
eva30
toncice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mozda Jednog Dana)
Neposredna veza do poruke: 5942
14.6.2014 8:36:28   
kolač
Dobro jutro!Drago mi je Tončice,što nam i ti donosiš tako lijepe vijesti.Hvala bogu da je sve kako treba.Sad možeš malo i prošetati,na jedan sladoledčić,da počastiš bebu.Mionab za tvoje embriončiće user posted image i sretno!

(odgovor članu eva30)
Neposredna veza do poruke: 5943
14.6.2014 12:09:11   
tasa83
Tončice divne vijeti uzivajte mila :)
Mozda jednog Dana onda znas o cemu pricam..ja bas uzivam :)

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 5944
14.6.2014 14:52:22   
mionab
Toncice super vijesti, baš si me obradoval.Sad samo opušteno i uživaj!user posted image
Ja se dobro sjećam.Najviše ležim, malo po kući prošetam.Prošli put sa išla na posao 4.dan od ET.Kontala sam da će mi biti lakše.Ovaj put mirujemuser posted image .
Nadam se da će se naše želje jednom ostvaritiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 5945
14.6.2014 23:54:09   
smarija
evo mene tu sam ja nista ne brinite,hvala Bogu beba i ja smo dobro.Ali posto je ovo vrijeme dosta toplo i lijepo vise smo van kuce pa se bas nesto ne priblizavamo laptopu.Beba je pocela bas da se vrti cak je od juce osjetim i kad ruku stavim na stomak,tako da je veceras i moj suprug imao tu cas_t da je osjeti pa se sav rastopio od srCurama koje su u postupku drzim fige da uspiju a koje su uspjele cestitam od user posted image

Toncice bravo za kontrolu samo neka tako i nastavi a bebana je prava zgodna cura po kilazi user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio smarija -- 14.6.2014 23:56:39 >

ja ''''''''83.g. PCOS,IR,MTHFR homozigot,PAI heterozigot
MM ''''''''78.g. Normospermia
1.2009 IUI beta 64 - spontani,3xIUI beta 0
1.2010 i 2. 2012 VTO(Medico S)HS spopntani,3.2013 fet beta 0
4.2014 VTO Maribor HS-bingo beta 410

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 5946
15.6.2014 9:18:31   
eva30
SAMARIJA da li koristis fragmin i koliko dugo-vidjela sam u tvom potpisu da imamo iste mutacije

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 5947
15.6.2014 20:13:00   
biljka
Veliki pozdrav za sve cure.nova sam na forumu, inace s vremena na vrijeme vas pratim. Imala sam jednu bezuspjesnu inseminaciju i prije tri dana prvu vto. Treci dan su mi vracena dva embriona.Od jutros me sve dole boli i matericami se grci stalno, pa me interesuje jel to normalno.

(odgovor članu eva30)
Neposredna veza do poruke: 5948
15.6.2014 20:44:45   
majuša
ćao curkice moje?Kako ste mi sve redom?Biljka dobro došla i nek ti bude kao meni ovaj put kad me stomak bolio 3,4 i 5 dan da umrem i evo sad sam trudna.Smiješno mi je to kad kažem ili napišem tj. još ne mogu da se naviknem ali jesam.
Evo i ja imam mutacije MTHFR I PAI 1 i koristim fragmin 2500 ij dva puta dnevno sbc.Mislim i da SMarija isto koristi, nek me ispravi ako griješim.Tašo moja samo ti raduckaj ne bi bilo loše da napraviš neku kutijicu u crvenoj i ljubičastoj boji za kliniku SMedico koju ćeš im pokloniti kad se rode bebice (da ukrasiš ambijent)user posted image .Ostale cure pozdravljam a posebno moju ŠMRCKU koja mi se nešto povukla!

(odgovor članu biljka)
Neposredna veza do poruke: 5949
15.6.2014 21:26:46   
biljka
Majusna, hvala na dobro doslici i iskrenim zeljama.

(odgovor članu majuša)
Neposredna veza do poruke: 5950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  236 237 [238] 239 240   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  236 237 [238] 239 240   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *