|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  235 236 [237] 238 239   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
8.6.2014 17:49:20   
harmonika
majuša iz tvojih usta u Božije uši! samo odmaraj i čuvaj svoje zlato

(odgovor članu majuša)
Neposredna veza do poruke: 5901
9.6.2014 9:26:49   
tasa83
Jutro svima neko me pitao za Betu pa negdje oko 20.6...
Ne umisljam simptome od juce me pomalo grudi bole...4 dan je od transfera..pitanje je dal se i vama dogadjalo? kao da cete svaki minut dobiti tako nekako....

(odgovor članu harmonika)
Neposredna veza do poruke: 5902
9.6.2014 11:32:30   
ringer
Joj Majuša daće Bog.
Pozdrav svima

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 5903
9.6.2014 12:43:43   
majuša
Gdje ste curke moje?Kako teče dan?Evo dobro li si mi dušo?
Neko je pitao za protokole pa da dam svoje vidjenje.Mislil da i oni nekada malo ekspirimentišu jer zo još sve nije usavršeno do kraja.Rekoše da je kratki protokol za starije - nije;rekoše da je kratki za kvalitet jajnih ćelija- nije.To jeste tako nije bilo sa mnom, Prvi put dugi protokol 5 jć, 4 se oplodilo i došlo do blasti:drugi put kratki protokol 11 jajnih ćelija, 7 se oplodilo a 4 došlo do blasti, meni isto bilo pa vi sad računajte a razlika u transferima 1 godina.
A ona što se brine što ju boli stomak 4 dan nek bude kao meni što je bilo.Mene je stomak bolio 3,4,5 kao da ću da dobijem svaki sekund.Bolom bolio.Da umrem a sedmi dan me je bolio da umrem i da se prevrnem u grobu.Majke mi.Meni je to bio znak da otpišem sve ali sam se po hiljadu puta vraćala na postove S Marije koja nosi trojke a koju je bolio mnogo stomak i nadala se.Eto pa ti sada vidi.

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 5904
9.6.2014 14:30:35   
mionab
Pozdrav svima na forumu.Nisam se javljala par mjeseci.Danas sam imala aspiraciju.
Sve je ok prošlo.Čekam srijedu da mi jave koliko će bit oplođenih jc.
Meni je ovo duga VTO.Sve mi je brže i lakše prošlo od prve.
Javim vam sva dešavanja.user posted image user posted image

(odgovor članu majuša)
Neposredna veza do poruke: 5905
9.6.2014 15:14:13   
ringer
Mionab sretno draga.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 5906
9.6.2014 16:59:25   
kolač
Znači čekamo dvije pozitivne bete,od Tase i Mionab.SRETNO!Može li neko ,ako se smije,da kaže kako ide plaćanje postupka?Da li na kraju ili kako koji dio postupka prođe?(INJEKCIJE,ASPIR.ET)

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 5907
9.6.2014 17:53:13   
toncica
mionab draga pa gdje si ti ? Sto nam se nisi prije javila da te podrzavamo i navijamo za tebe ? Nemoj opet da nam pobjegnes . Sretno mila i da dobijes sto sretnije vijesti. Zelim ti sto vise oplodjenih embriona . Koliko si imala zrelih jajnih celija . ? Cekamo malenu mrvicu i od tebe . Nemoj sad zaustavljati ovaj divni niz bebica . Javljaj nam se .

tasa draga moja ja navijam da to bude implantacija . To se mrvica sigurno gnijezdi , trazi sebi mjesto kod svoje mame . I mene je bolio stomak isto tako kao i tebe . Svaki cas sam mislila dacu dobiti . Non stop sam bila u WC- u i zavirivala . Navijamo da se mrvica uhvati . user posted image user posted image user posted image
kolac draga moja pretpostavljam da ti ides privatno . Ja sam isla dva puta preko fonda i nisam nista placala . Moja drugarica je isla privatno i placas sve na kraju . Ne placa se nista unaprijed .

27. 12 2013 BETA 396,1 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 5908
9.6.2014 18:07:29   
kolač
Hvala na odgovoru.Ja sam iskoristila dva puta pomoć fonda.Moramo biti zahvalni i na tome.Dalje ćemo nekako...
Pozdravuser posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5909
9.6.2014 18:16:42   
mionab
Toncice draga nešto mi brzo prošlo oko terapije pa se ne javi.Ali ću sada sve pisatiuser posted image
Što se tiče jc,nisu mi ništa rekli.Brzo sam ustala i otišla.Folikula je bilo 8.Prošli put sam imala 8 folikula i bilo je 5 jc.Vidjecemo za ovaj put.U srijedu će mi javiti.
Malo se sekiram što nisam uradila histeroskopiju koju je dr predlagala ali šta bi.Možda sam požurila u novi postupak ali nikad se ne zna.
Tonci tebi želim da do kraja budeš hrabra i svoju bebicu da zagrlišuser posted image
Ostalim curama puno sreće.
Kolač nadam se da će tako bitiuser posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5910
9.6.2014 18:28:21   
mionab
Gami moraju ti napisati šta radiš od nalaza u novoj preporuci.
Meni je dr sve napisala i u principu ponoviš sve isto , ja sam još radila trombofilije.
Hormonski status obavezno prije početka microgynona.
Sretnouser posted image

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 5911
9.6.2014 22:07:34   
wery
Drage trudnice, neka vas Bog cuva da sve ide kako trena, pa da vam se i mi sve ubrzo pridruzimo.Ako mozete da mi napisete da li ste radile klasican ivf ili icsi metodu,nekako imam osjećaj da više imaju uspjeha sa ivf?Srecno svima.Puno vas pozdravljam

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 5912
10.6.2014 8:39:23   
toncica
Dobro vam jutro drage moje trudilice i i okruglice . Kako ste mi sve redom . Ja se probudila u pola sedam i vise nisam mogla zaspati .
Evo za vas jutarnja od mene i mrvice da se razbudite user posted image
mionab navijam da bude sto vise oplodjenih embriona . Koliko god bude dobro je .
gami sve ce ti pisati na preporuci . Ja sam radila iste nalaze i prvi i drugi put . Neznam da li si dobila preporuku , nisam upratila .
wery draga moja hvala ti puno na lijepim rijecima i zeljicama za nas user posted image . Jedva cekamo da nam se sve pridruzite , a hocete sigurno .
Gdje li nam je smarija , sta li je sa nje ? Nije se javila od kako je otisla na pregled . Bas sam se zabrinula za nju i bebija . Nadam se da je sve uredu .
eva30 kako si nam mila ?
Ostale zenice sve pozdravljamo i moja mrvica vam mase smiles.33bru.com/smile.70909.html]user posted image [/url]

27. 12 2013 BETA 396,1 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wery)
Neposredna veza do poruke: 5913
10.6.2014 9:37:18   
dak29
Cao cure moje,evo i mene iz lezece situacije!!!Manje krvarim,skoro pa nikako tako da se nadam da polako ali sigurno ja i moje malo pobjedjujemo hematom,zvacu ih sutra da im kazem kakva je situacija i kad da dodjem ponovo na ultrazvuk.Uglavnom pridrzavam se terapije i mirovanje,Od juce su mi krenule male mucnine,kako je vama bilo!!??Moinab sretno draga sa oplodnjom,bice to sve dobro,drzimo fige user posted image user posted image Cure sto cekaju betu,samo opusteno,sve ce biti dobro.Svima veliki pozdrav i veliki ljubacuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5914
10.6.2014 11:36:54   
tasa83
Hvala Tončice :) stomak manje osjetim nego grudi ,ali tacno taj neki bezze tupi nije ni bol nego osjecaj kao da cu dobiti svakog casa :) meni je ovo prvi postupak pa me sve zanima

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5915
10.6.2014 15:11:03   
kolač
Svima pozdrav!WERY,ja sam dva puta išla na ICSI.Valjda se to radi ako postoji neki problem i sa spermićima.Kod nas su malo spori.Mi smo oboje u problemu. Biolozi biraju jedan sperm.i stavljaju ga u jajnu ćeliju a kod IVF puštaju ih da sami odrade,da se spoje.Tako nekako.A sad da li to ima veze sa uspjehom,iz čega se dobije kvalitetnija oplođena jajna ćelija,ne znam.Možda je bolje ne zamarati se još i sa tim.Tu su biolozi i oni znaju svoj posao.user posted image

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 5916
10.6.2014 15:20:09   
kolač
tasa83,svi se žale na taj glupi osjećaj da ćeš svakog trena dobiti,da trčiš svaki tren u wc,da zaviruješ,ima li tragova...valjda je to tako,ne mora ništa da znači.Vjeruj.Opusti se,samo misli pozitivno!user posted image

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 5917
10.6.2014 16:43:04   
gami
Hvala vam cure na savjetima. Danas sam se cula sa sestrom, zakazana sam za oktobar. Mogu stare nalaze predati u fond a u julu ponoviti hormone i briseve. Kod mm su nalazi ok, a kod mene, ovo sto sam do sada radila, nemam napisano nista novo da radim. Ljubim vas sve...

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 5918
10.6.2014 17:57:26   
harmonika
evo i mene,samo da vidim kako ste mi i ima li šta novo?
gdje nam je eva,ne javlja se! nadam se da je sve ok.
recite mi da li se poslije ET uzima bolovanje i koliko? morala bih znati da se organizujem na poslu. i da li idete na kontrole u mediko s ili kod svojih ginekologa u svom gradu (mislim na trudnice) u mom gradu je dr. katastrofa. kad čuje da ideš kod nekog drugog grozno se ponaša,galami,grub je i drži ti predavanje.
kako je krenulo ja ako stignem do nove godine biće super. evo gami je u oktobru a ja imam konsultacije tek krajem juna grrrrrrrrrrrrrrr.
pozdrav za sve

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 5919
11.6.2014 15:06:00   
mionab
Da vam javim, imam 3 oplođene jc.2 embriona su dobra, treći je malo lošiji.Sutra je ET.
Pa ćemo vidjeti user posted image ....

Neposredna veza do poruke: 5920
11.6.2014 16:31:30   
harmonika
mionab srećno sutra na ET. nastavi ovaj divan niz!

Neposredna veza do poruke: 5921
11.6.2014 20:17:29   
harmonika
kuc,kuc ima li koga??? što ste se ulijenile???
recite mi ti nalazi na hepatitis i aids gdje se rade i koliko se cekaju rezultati?

Neposredna veza do poruke: 5922
11.6.2014 21:05:55   
wery
Kolac i ja sam radila dva puta icsi, isti razlog,dijagnoza oligoastenospermija.Upravu si ne treba još time glavu razbijat,svaki dan je necim razbijam,stalno se vrtim u krug.E kad bi Bog dao da mi teci uspije, da sacuvam zdravlje i pamet,ovo sve bas izluđuje.Nadam se da cemo sve ubrzo da budemo trudnice i mame :-)

Neposredna veza do poruke: 5923
11.6.2014 22:15:21   
mionab
Dobićeš uputnicu od porodičnog(imunološki labaratorij)
Radi se u imunološkom labaratoriju.Bude brzo gotovo.
Sretno!!!user posted image

Neposredna veza do poruke: 5924
12.6.2014 9:21:37   
eva30
evo i mene beta juce 1377 a et mi je bio 27.5 znaci 15 dan.ne znam kada da idem na uz da li je rano u ponedeljak???sva sam zbunjena inace ja sam dosla u italiju tako da nemam vise veze sa medico.s...neko me pitao kpji mi je pokusaj ovo mi je 4 icsi i imala sam 2 krio znaci 6 put

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 5925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  235 236 [237] 238 239   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  235 236 [237] 238 239   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *