malena27 RR
|
IZVORNA PORUKA: alexandra1910 Pozdrav cure....evo ovako, radila sam digitalni test na trudnoću i izbacio mi neki rezultat..meni se cini kao plusic...ali trebao bi i tjedne napisat...neznam, btw test sam napravila 7 dana prije menstruacije....help evo slika: hvalaa IZVORNA PORUKA: alexandra1910 Evo ga IZVORNA PORUKA: Vanne Ovo je negativan test,i druga linija treba da ti pobijeli,ovo je minus...rano si ga radila,cekaj bar dva dana prije ocekivane menstruacije,tek tada mozes ocekivati pozitivan rezultat.. Javi nam se za koji dan s lijepim vijestima IZVORNA PORUKA: alexandra1910 Ma da...jer prije 2 dana sam radila onaj clearblue compact test pa se nazirala plava linija...pa rekoda kupim digitalni mozda pokaze ali da je prerano, je...buni me ta poprecna linija koja cini plusic jer inace je na negativnom rezultatu samo minus IZVORNA PORUKA: Vanne Poprecna linija mora biti tu kakav god da je rezutat,jer ona pokazuje gdje treba da bude ucrtan plusic...ako je obojena onda je plus a tvoja je prazna,vidi se jasan minus,i da je ocitao trudnocu ocitao bi ti i tjedna trudnoce...zao mi je mila ali ovo je negativno,vjeruj mi ja znam...a ni taj ti nije mogao pokazati pozitivan rezultat jer je stvarno rano... Poslusaj me i ponovi test za koji dan s prvim jutarnjim urinom..ili cekaj da mjesecnica zakasni.... Bacanje je para da radis tako rano test,jos ovaj skup...ja sam u obje trudnoce radila na dan ocekivane menstruacije gravignost ultra i bio je oba puta pozitivan... Vuklo je i mene da prije saznam jesam li trudna ali mm mi nije dozvoljavao da ga radim dok mi menstruacija ne zakasni,nije htio da se razocaram bezveze... Isto i tebi savjetujem... IZVORNA PORUKA: nensi987 drage dame, mene zanima da li je moguce da to implantacijsko krvarenje bude samo par rozikasti kapi, 6 dana nakon odnosa? radimo na bebi, pa ne bih da odradim test(ponovo i prerano) pa da se razocaram...imam i neke grceve u dnu stomaka, kao da cu dobiti ali nista vise( nije mi muke, nisu mi otecene /povecane grudi, mozda malo povecan apetit) prosli ciklus mi je iznenada bio skracen sa 28 na 20dana...kazu moguce od stresa..cekam jos ovaj put, ako se nista ne desi idem lekaru... IZVORNA PORUKA: Black Rose Molim pomoc ..... Ciklus mi inace traje 26 dana , medjutim prosla 2 mjeseca je trajao 28 dana i krvarila sam samo 2 dana , inace 5-6 . Predprosli mjesec mi je ta dva dana bilo obilno i nekako tamna krv , prosli mjesec isto malo jace ali normalne boje . Eh sad ovaj cijeli mjesec me probadaju jajnici , bole me ledja , stomak kao da cu svakog trena dobiti. a ima jos 6 dana i nije ovulacija . Da li je u pitanju mozda trudnoca ,ili pak neka upala , nahlada ? Je li se nekome desavalo.. Strah me da nije vanmatericna trudnoca , ili trudnoca sa laznim menst. .. u ponedjeljak cu dr . al to mi se cini tako daleko