|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  170 171 [172] 173 174   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
13.3.2014 18:52:19   
lovepower
Hvala Lella, nismo se dugo trudili, jedan propali pokusaj heheh i sad je upalilo :D

kod tebe isto kao i kod mene user posted image hvala Bogu dragom

26.08.2014-fetus mortus in uterus 36 sedmica

(odgovor članu Nina 1991)
Neposredna veza do poruke: 4276
18.3.2014 21:45:13   
oblak1
Eii dandi84 radila test u pon i negativno ali vjestice jos nema..
jos su svi simptomi ali se je jos dodalo nekakva mucnina
uvecer i temperatura 37.2..jel sam prerano..ali bojim se
raditi test ponovo da se ne razocaram..:(

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 4277
18.3.2014 22:16:18   
dandi84
IZVORNA PORUKA: oblak1

Eii dandi84 radila test u pon i negativno ali vjestice jos nema..
jos su svi simptomi ali se je jos dodalo nekakva mucnina
uvecer i temperatura 37.2..jel sam prerano..ali bojim se
raditi test ponovo da se ne razocaram..:(

Uradi jos jedan sa prvim jutarnjim urinom I znaces na cemu si. Ako bude user posted image onda je to touser posted image Srecnoooooouser posted image user posted image user posted image

Život nam vraća ono što mi drugima dajemo....

15.07.2012. god -missed ab. (8 ned+4)

28.12.2013. god -ugledali smo user posted image

29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...

(odgovor članu oblak1)
Neposredna veza do poruke: 4278
21.3.2014 17:45:57   
samy_lo
Cao,..molim vas da mi kazete gdje se ima u Sarajevu vaditi spermograf,ili spermogram kako se vec zove..koliko kosta..kako ide procedura,i da li odmah nalazi budu gotovi..hvala

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 4279
31.3.2014 21:46:12   
littleprincessa
cao svima..nova sam ovdje..ali vec duze vrijeme pratim sve..Imam jedno pitanje >>> Imala sam problema sa hormonima malo (tacnije sa prolaktinom) koje sam uspijela rijesiti i vratiti u normalu..vec vise od godinu dana mi je sve uredno po tom pitanju i imam redovne m (ali ne svakih 28 dana vec zavisi od 32-38) .. ali su redovne svaki mjesec..i unaprijed danima imam simptome M, bol u grudima , nadutost, raspolozenje itd.. a sada.. zadnja M mi je bila 22 februarai odmah posle sam bila kod ginekologa koji me je pregledao i rekao da mi je sve super,i pregled i ultrazvuk i nalaz krvi.. i od tada nista,nisam dobila .. :( nemam nikakvih simptoma da cu dobiti a ni da sam trudna.. :( radila sam sva testa kucna prije 5 i 3 dana ..ioba su bila negativna :(
da li je moguce da su pogrijesila ..:(

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 4280
1.4.2014 10:12:56   
Bambina.
Draga, ako si sklona neredovnim ciklusima onda je vjerovatno to. Hormoni su cudo.. I meni su isto psoljednja dva mejseca malo pomahnitali. Ako sumnjas na trudocu mislim da se nsita ne vidi odmh na ultrazvuku, cak ni zadebljanje ...Moj ti je savjet da opet odes doktoru jer ce ti on najbolje pomoci...
IZVORNA PORUKA: littleprincessa

cao svima..nova sam ovdje..ali vec duze vrijeme pratim sve..Imam jedno pitanje >>> Imala sam problema sa hormonima malo (tacnije sa prolaktinom) koje sam uspijela rijesiti i vratiti u normalu..vec vise od godinu dana mi je sve uredno po tom pitanju i imam redovne m (ali ne svakih 28 dana vec zavisi od 32-38) .. ali su redovne svaki mjesec..i unaprijed danima imam simptome M, bol u grudima , nadutost, raspolozenje itd.. a sada.. zadnja M mi je bila 22 februarai odmah posle sam bila kod ginekologa koji me je pregledao i rekao da mi je sve super,i pregled i ultrazvuk i nalaz krvi.. i od tada nista,nisam dobila .. :( nemam nikakvih simptoma da cu dobiti a ni da sam trudna.. :( radila sam sva testa kucna prije 5 i 3 dana ..ioba su bila negativna :(
da li je moguce da su pogrijesila ..:(

Bio sam svima simpatičan oko jedne sekunde. Već sljedeće mnogima nisam bio simpatičan baš zato što sam svima simpatičan... Đorđe Balašević

(odgovor članu littleprincessa)
Neposredna veza do poruke: 4281
1.4.2014 10:21:24   
Tixx
cure pisala sam i na temi test za trudnocu, jutros sam radila svoj prvi test i nisam sigurna da li umisjlam, treba mi pomoc stavila sam slikicu u album

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 4282
1.4.2014 10:50:04   
enaaa

IZVORNA PORUKA: Tixx

cure pisala sam i na temi test za trudnocu, jutros sam radila svoj prvi test i nisam sigurna da li umisjlam, treba mi pomoc stavila sam slikicu u album

Čestitam, trudna siuser posted image user posted image
Za svaki slučaj ponovi test za dva dana, al ovo je sigurno po meni pozitivan testuser posted image Ovo je izgleda onaj mini test... ako budeš drugi radila, uzmi onaj ultra, jest malo skuplji, al on će ti sigurno tamniju liniju pokazatiuser posted image
Još jednom čestitamuser posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu Tixx)
Neposredna veza do poruke: 4283
1.4.2014 10:53:38   
Bambina.
Cestitam tixxuser posted image user posted image user posted image user posted image , laku trudnocu ti zelim! :*

Bio sam svima simpatičan oko jedne sekunde. Već sljedeće mnogima nisam bio simpatičan baš zato što sam svima simpatičan... Đorđe Balašević

(odgovor članu Tixx)
Neposredna veza do poruke: 4284
1.4.2014 11:01:09   
elmaL
Tixx dobro su ti rekle zene..ovo je pozitivan test..a za 2-3 dana ga ponovi da provjeris..

Cestitamuser posted image user posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 4285
1.4.2014 11:04:13   
9months

Hoću i ja ovakav test user posted image user posted image user posted image
Čestitam ti draga Tixx...trudna si user posted image user posted image user posted image

Sada ostaje vjera, ufanje i ljubav - to troje, ali najveća je među njima ljubav. (1 Kor 13,13)

(odgovor članu Tixx)
Neposredna veza do poruke: 4286
1.4.2014 11:07:15   
Lellaa
Cestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 9months)
Neposredna veza do poruke: 4287
1.4.2014 11:46:36   
Tixx
hvala vam zenske puno,i ja se nadam da je pozitivan i da user posted image nece dolaziti a uradit cu za par dana test ponovo pa vam javim, svim trudilicama zelim da ugedamo user posted image ili user posted image velikeeee kao kuca

(odgovor članu Lellaa)
Neposredna veza do poruke: 4288
1.4.2014 13:59:25   
suadas
veliki pozz...ja mislim da sam trudna radila test i pojavila se blijeda linija,ali me brine sto sam u petak i subotu imala krvarenje smedje boje ni nalik M,nije me nista boljelo osim glave user posted image e sad jesam ili da li sam trudna ,uraditi cu sutra ABD test jos jednom pa cemo vidjeti jel toto...

(odgovor članu Tixx)
Neposredna veza do poruke: 4289
1.4.2014 14:00:12   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: suadas

veliki pozz...ja mislim da sam trudna radila test i pojavila se blijeda linija,ali me brine sto sam u petak i subotu imala krvarenje smedje boje ni nalik M,nije me nista boljelo osim glave user posted image e sad jesam ili da li sam trudna ,uraditi cu sutra ABD test jos jednom pa cemo vidjeti jel toto...

pa uradi betu to ti je sigurnije od testa

(odgovor članu suadas)
Neposredna veza do poruke: 4290
1.4.2014 14:05:22   
suadas
a gdje mogu betu uraditi...

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 4291
1.4.2014 20:00:58   
Andy_Bec23
Tixx draga cestitam :-)user posted image user posted image

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu suadas)
Neposredna veza do poruke: 4292
4.4.2014 21:39:01   
Bambina.
Pozz svima,Je li se nekome desilo da je umejsto menstruacije prva dana bilo samo par crveno-rozih kapi na dnevnom ulosku a treci smedje? To je nastupilo 29-ti dan ciklusa, u mom slucaju standarno. Sta je sad to? Sumnjam da je immplantacijsko krvarenje....hormoni? Uglavnom zabrinulo me... Je li neko imao slicnih iskustava?

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 4293
4.4.2014 22:03:33   
swedica

IZVORNA PORUKA: Bambina.

Pozz svima,Je li se nekome desilo da je umejsto menstruacije prva dana bilo samo par crveno-rozih kapi na dnevnom ulosku a treci smedje? To je nastupilo 29-ti dan ciklusa, u mom slucaju standarno. Sta je sad to? Sumnjam da je immplantacijsko krvarenje....hormoni? Uglavnom zabrinulo me... Je li neko imao slicnih iskustava?

jeste meni ja sam imala 27 decembra menstruaciju i 19 januara nesto mi kroz sluz bilo roskasto ma jedva vidljivo ja kontala poranila mi,i nista onda 26 neki vrag me nanese uradi test kad pozitivan ehh taj isti dan navece prokrvarim roze blijeda krv sad sam usla u 15 sedmicu trudnoce eto ako ti malo ovo znaci zelim ti od sraca user posted image

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 4294
4.4.2014 22:07:48   
Bambina.
Suuupeeer, jako mi je drago zbog tebe. Da ti aBd trudnoca prodje lagano, uzivaj dragaaa!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne znam odkud ovo ikako, zasto? Pa jos i nakon njega smedje? A nema nista da izvines kad obavljam malu nuzdu....ccc

< Poruku je uredio Bambina. -- 4.4.2014 22:11:37 >

(odgovor članu swedica)
Neposredna veza do poruke: 4295
9.4.2014 15:49:07   
Bambina.
Na testu za trudnocu je user posted image . prije sedam dana sam imala dva dana roskasto-crveno na dnevnom ulosku a preostalih 6 smedje. Na ulutrazvuku ne vide nista. :( Mozda je rano da vide bilo sta? Prosli mjesec sam imala menstruaciju od 11-og do 15-og a od 5-11-og bio smjedji isjedak. Rekli su mi da sutra izvadim krv da, viim ima li hcg-a. Moram li biti na taste? Koliko se dugo ceka taj nalaz. Bas sam nestrpljiva. Ili je trudnoca jos uvijek mala da bi se vidjela ili je ne daj Boze vanmatericna... Mozda je i tetst pogrijesio, mada, eto znam da je rijetkost da progrijesi u slucaju pozitivnog rezultata...

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 4296
9.4.2014 17:49:04   
TiruTiru
o da vide bilo sta? Prosli mjesec sam imala menstruaciju od 11-og do 15-og a od 5-11-og bio smjedji isjedak. Rekli su mi da sutra izvadim krv da, viim ima li hcg-a. Moram li biti na taste? Koliko se dugo ceka taj nalaz. Bas sam nestrpljiva. Ili je trudnoca jos uvijek mala da bi se vidjela ili je ne daj Boze vanmatericna... Mozda je i tetst pogrijesio, mada, eto znam da je rijetkost da progrijesi u slucaju pozitivnog rezultata...

Friska, sam, novopecena trudica od danas zvanicno... do 6sedmice na ultrazvuku ne vide nista, beta ce pokazati, ja sam je privatno radila, bilo kad u toku dana se uradi

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 4297
9.4.2014 18:16:56   
Bambina.
Cestitam draga, da ti aBd bude skolska trudnoca.user posted image user posted image user posted image Hvala ti, nadam se da ce to biti odmah sutra gotovo...
IZVORNA PORUKA: TiruTiru

o da vide bilo sta? Prosli mjesec sam imala menstruaciju od 11-og do 15-og a od 5-11-og bio smjedji isjedak. Rekli su mi da sutra izvadim krv da, viim ima li hcg-a. Moram li biti na taste? Koliko se dugo ceka taj nalaz. Bas sam nestrpljiva. Ili je trudnoca jos uvijek mala da bi se vidjela ili je ne daj Boze vanmatericna... Mozda je i tetst pogrijesio, mada, eto znam da je rijetkost da progrijesi u slucaju pozitivnog rezultata...

Friska, sam, novopecena trudica od danas zvanicno... do 6sedmice na ultrazvuku ne vide nista, beta ce pokazati, ja sam je privatno radila, bilo kad u toku dana se uradi

(odgovor članu TiruTiru)
Neposredna veza do poruke: 4298
9.4.2014 19:19:59   
Andy_Bec23
Tiru tiru meni je moj doktor na uzv sa 5+6 vidio bebu i srce da kuca

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 4299
9.4.2014 19:56:54   
Bambina.
Prosli put kad sam bila trudna u 6-oj tek se mogao vidjeti plod a u sedmoj otkucaj srca... A ako je prava menstruacija bila od 11 do 16 a sad je deveti koja sam ja onda sedmica? Ako racunam od dana zaceca tj 17-og onda 3+4 ili ja to nesto pogresno racunam?

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 4300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  170 171 [172] 173 174   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  170 171 [172] 173 174   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *