Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
možeš uraditi testi danas,već ti kasni uzmi neki koji je,,osjetljiviji na prisustvo betaHCG hormona, odnosno skuplji,ako hoćeš pouzdan rezultat. mada,meni je i ona ,,jeftina"varijanta testa pokazala tačan rezultat. radila sam ga dan nakon izostanka
Ponovo pozdravljam.. Veliki pozdrav svim na forumu...ABD buducim mama Dugo vec citam ovaj forum ali nisam imala hrabrosti da se javim... Sada mi se desava nesto cudno...I imam jedno pitanje,ako se slucajno neko nasao u slicnoj situaciji... Racunala sam plodne dane..Zadnju sam imala 2.1. i izracunala sam da su mi plodni dani od 13.1.do 18.1.....Eh nakon odnosa koji sam imala 18.1. navece...ujutro me je poceo da boli stomak kao da cu da dobit i od tada nije prestao da boli i stomak (nekada jace nekada slabije boli) i grudi..koje me bole i to pravo... Bilo mi je cudno jer tako rano da me podje sve da boli nije nikada...uglavnom me boli stomak i grudi prije na sedam dana...A danas sam primjetila smeđkasti iscjedak...Sve ukazuje na koju bi trebala da dobijem tek 30tog po ciklusu od 28dana (a on mi je uvijek takav)
Da li se nekada neko nasao u slicnoj situaciji.... Unaprijed hvala...
Mozda je implantacijsko krvarenje, mozda ne..sacekaj do 30.01 onda uradi test. Ponekad se desi i da M dogje nekoliko dana ranije usled nekih hormonalnih poremecenja sto i nije nesto strasno jer se svakome ponekad desava , ali ja navijam da je kod tebe T u pitanju. Pozdravljam te i pisi sta je bilo! ps. Zelim ti toplu dobrodoslicu na forumu, a svi mi koje smo ovde malo duze zelimo ti da sto prije odes odavde i preselis se na trudnicki forum.
Hvala puno na dobrodoslici.... Nadam se ce biti nesto al mislim da su i ovaj put slabe sanse da sam Zelim i ja vama sve najbolje.... i da sto prije sve mi dobijemo jednu ili vise
Imam 29g. i želim postat majka već 3 mj. radimo na tome ali svaki put se razočaram kad dobijem mengu . ponekad osjećam da sam trudna moji simptomi su bolne grudi , napireni stomak,mokrenje češće, . Moj ciklus nije uvjek isti zadnji je bio s 25 dana. ZANIMA ME DALI postoji mogućnost začetosti ,
zdravo svima ja odkako sam u braku imam sve znkove da li se moze tako lako umslitit? a uopste nisam trdna, jedva čekam da budem jer evo zadnjih 8 mjeseci samo o tome sanjam.
pahuljica kad treba da nedodje ????Sve zavisi od zene,nijedna osoba nije ista a tako ni siptomi,,sve zavisi.Ako si nestrpljiva,nesigurna uradi test i rijesit ces se nedomice jesili ili ne!! Sretno.....
Zdravo svima...Jako mi je drago što sam se učlanila,jer ni sa kim nisam mogla razgovarati i ovim temama,vrlo su škakljive...Ovako je lakše. Željela bih da mi neko ako zna odgovori da li je moguće sedam dana poslij odnosa osjetiti bilo kakve znakove trudnoće.Naime bila sam kod ginekologa na pregledu i rekla mi je da sam baš u tom trenutku plodna jer mi je otekao lijevi jajnik. I ja sam pohitala kući svom mužu i ..... .To je bilo 29.02. a od prije par dana stalno mi se mokri,a znam da je to jedan od znakova ,pa jeli moguće tako brzo osjetiti išta?
Ja sam imala samo jedan dan krvavi iscjedak na dan i prestao je i bila sam zaista trudna. Mislim da ti je to individualno, neki nemaju ništa, nekima je to nešto malo manje od , koliko sam čula! Ako nisi sigurna napravi testić nakon što ti prođe!
neznam nekako mi je cudno nije nikako do sad bila ovakva ja sve mislim da je od lijekova pa neznam ici cu sutra ginekologu pa cu vidjeti bojim se da nesto nije u redu
bila sam danas kod doktora i nije trudnoca nego cista ponovo i moram prekinuti sa klomifenom i mjesec ili dva trebam odmoriti a trbala sam ovaj mjesec na inseminaciju tako sam
Pozdrav Danas sam bila kod dr.,trudnoca je mala pa cu na kontrolu za 7 dana...Interesuje me da li je dr nekoj od vas dr. dao da pije Cefalexin i Canesten (vaginalete)?