Enni
|
Pozdrav svima na ovom podforumu.Ja sam vas redovito čitala, a učlanila sam se prije 5 dana, nažalost na podforum spontani pobačaji. Nažalost 26.7. sam imala spontani u 10+6 tjednu. Ako mogu nekom pomoć, navest ću svoje simptome, nažalost izgubljene trudnoće: - PRIJE IZOSTANKA MENZESA: - umor, spavanje, mučnina nakon jela temperatura 36.8,9, - vrtoglavica -Poslije izostanka: - pozitivan test dan prije izostanka , jaaako bolne grudi, žilice na njima, i sretan osjećaj, povraćanje uvečer, i bila sam jako, jako sretna, ali i zbunjena ponekad. Sad mi je svega toga žao , ničeg nema tijelo mi je zbunjeno, nema bolnih grudi, natečenosti, ničeg, samo tuga zbog izgubljene, tako željene trudnoće. U braku sam 4,5 mjeseca i to sam jako željela. Nadam se da sam pomogla sa simptomima nekome ko iščekuje trudnoću. Moj savjet: kad ugledate plus na testu , sve drugo zanemarite i posvetite se sebi i maloj mrvici da je nebi izgubili ili da vam ne bude žao što se niste čuvali. Pozdrav, i nadam se da ću i ja ponovno uživat u simptomima.
|