|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sniženja !
11.3.2014 18:35:52   
teacher75
user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1801
12.3.2014 9:23:32   
mamina princeza
e bas su bezveze... vi imate skupljeno za rodjendan? a mozete li proslaviti nesto iako vam nije rodjendan ili pokolniti nekom kome jeste... ja sam te bodove davno iskortila al svejedno mi j eovo bas bezvze..cuj popsut od 10% e bas ...

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1802
12.3.2014 14:27:46   
Visnja RR
izbacili su u Benetonu novu turu stvarcia za djecu po snizenju 50% i 70% posto.... milsim na beneton u wisi...
sad kupih 5 majica Asji za škole i tanji džemperak sve za 120 km...po regualrnoj cjeni bi me doslo 273

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 1803
12.3.2014 14:32:32   
M kao Mama
koliko su majce

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1804
12.3.2014 14:38:51   
Visnja RR
jedna koja je bila 53 platih 15,90...ove vise nema vecih brojeva a nedavno sam takva razlicitih boja kupila dvije..extra su
jedna 46 platih 23
39 platih 19,50 takve dvije
24,90 platih 12,45
džemperak bio 70 platih 35

ma ima razlicitih cjena od 12 do 23 km

03.04.`08

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1805
12.3.2014 14:39:45   
M kao Mama
a za moju stariju curu trebam na odjelu odraslih tražiti u benetonu

Neposredna veza do poruke: 1806
12.3.2014 22:32:56   
leona81

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

e bas su bezveze... vi imate skupljeno za rodjendan? a mozete li proslaviti nesto iako vam nije rodjendan ili pokolniti nekom kome jeste... ja sam te bodove davno iskortila al svejedno mi j eovo bas bezvze..cuj popsut od 10% e bas ...

ne mozes nista. samo mozes dobiti popust od 10 posto mislim za 250 KM. tako da ako imas 1000 bodova dobijes 4 puta po 10 posto. debilizam

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 1807
12.3.2014 22:37:39   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: leona81

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

ne mozes nista. samo mozes dobiti popust od 10 posto mislim za 250 KM. tako da ako imas 1000 bodova dobijes 4 puta po 10 posto. debilizam

user posted image user posted image user posted image

planiraju li kakvu rasprodaju igračaka baruser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1808
14.3.2014 11:32:29   
Just smile
Mi svratili neku noć u One2play u Merc. na Dobrinji i teta nas blago rečeno napade. Prave se budale samo tako. Oni se ne zatvaraju, imamo obavještenje na stranici itd.. bla bla.. Reko ja lično bih voljela da se ne zatvorite ali s obzirom da se zatvorila matica, igraona, a ista priča bila i s Turbo limacom daBogda..

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1809
14.3.2014 11:39:14   
Visnja RR
http://www.one2play.hr/hr/dogadjanja/show/440

03.04.`08

(odgovor članu Just smile)
Neposredna veza do poruke: 1810
14.3.2014 11:43:41   
Blue rose RR
Ja mislim da je ovo šupljak obavještenje.
Kako to da se hrvatska firma gasi u matičnoj zemlji,a u inostranstvu ostaje da radi niđe veze.
Garant žele da raja i dalje kupuje, a onda će za dva dana objaviti zatvaranje, možda staviti kakvo sniženje, i na kraju će neko u veleprodaji kupiti sve njihove igračke.
Ja sam ostala ne malo iznenađena kad sam u Bambini Mondu vidjela one trenerke coconut-tako nešto, koje je TL imao u prodaji. Znači da je neko kupio na veliko poslije zatvaranja, i ubacio ih u svoju prodaju.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

Neposredna veza do poruke: 1811
14.3.2014 11:44:00   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

http://www.one2play.hr/hr/dogadjanja/show/440

jes, jest mjesec dana su okruglo produžili

Neposredna veza do poruke: 1812
14.3.2014 11:44:59   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Ja mislim da je ovo šupljak obavještenje.
Kako to da se hrvatska firma gasi u matičnoj zemlji,a u inostranstvu ostaje da radi niđe veze.
Garant žele da raja i dalje kupuje, a onda će za dva dana objaviti zatvaranje, možda staviti kakvo sniženje, i na kraju će neko u veleprodaji kupiti sve njihove igračke.
Ja sam ostala ne malo iznenađena kad sam u Bambini Mondu vidjela one trenerke coconut-tako nešto, koje je TL imao u prodaji. Znači da je neko kupio na veliko poslije zatvaranja, i ubacio ih u svoju prodaju.

ma ja neki dan dobila meil da se zatvaraju 19.03. i izbrisah ga, ali eno leona ga je prenijela

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 1813
14.3.2014 11:53:30   
Visnja RR
alma to je bilo za igraonicu ne za prodavnicu...

ja neki dan bila u prodavnici ...ona puna igracaka... kao i uvjek...

voljela bih da se ne zatvori ali.....

03.04.`08

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1814
14.3.2014 11:55:31   
M kao Mama

alma to je bilo za igraonicu ne za prodavnicu...

ja neki dan bila u prodavnici ...ona puna igracaka... kao i uvjek...

voljela bih da se ne zatvori ali.....

iskreno mislim ako igraonicu zatvaraju, da je to kraj, ne znam voljela bih da griješim

Neposredna veza do poruke: 1815
14.3.2014 12:13:41   
canim

IZVORNA PORUKA: Just smile

Mi svratili neku noć u One2play u Merc. na Dobrinji i teta nas blago rečeno napade. Prave se budale samo tako. Oni se ne zatvaraju, imamo obavještenje na stranici itd.. bla bla.. Reko ja lično bih voljela da se ne zatvorite ali s obzirom da se zatvorila matica, igraona, a ista priča bila i s Turbo limacom daBogda..

Nemora znaciti da se zatvaraju, jer ako su poslovali sa fransizom, znaci da ima u Bosni firma koja vodi prodavnice one2play po njihovom sistemu kao u HR, tako da je sasvim moguce da ostane prodavnica igracaka jer one igracke ne proizvodi one2play vec i oni su uvozili a nasim su bili vjerovatno dobavljaci one2play u HR,sad samo promjene dobavljace i nastave prodavati igracke.

Sto se Turbo limach tice tu je druga prica, jer su oni proizvodili odjecu i ako se glavno sjediste zatvori onda nema dalje.

(odgovor članu Just smile)
Neposredna veza do poruke: 1816
14.3.2014 18:24:39   
Hanady RR
Zatvaraju se....al nece pricati o tome jer mu sve cekamo rasprodaju da kupimo igracke..a asortiman je vrlo suzen...cak mogu reci vrlo slab...mi bili danas od nove godine nemani jedne nove igracke

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1817
14.3.2014 18:33:38   
R&T@

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

..mi bili danas od nove godine nemani jedne nove igracke

A Pcelica Maja?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 1818
14.3.2014 19:23:20   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: R&T@

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

..mi bili danas od nove godine nemani jedne nove igracke

A Pcelica Maja?

Pa bila je i za novu....jedino ono ko laptop mini nije ostalo jeste ja kupila dvije plisane iza nove

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1819
14.3.2014 20:11:24   
Skvo RR
Ima pcelica maja u beba kidsu.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 1820
14.3.2014 21:00:07   
R&T@
Mi tek upratile...

I Hayat i nedjelja ujutro... zavjera...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1821
14.3.2014 21:01:36   
Hanady RR
user posted image
nama je Ema iz Njemačke donijela pčelicu kao hituser posted image njoj kašike nama plišaniceuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1822
14.3.2014 21:32:20   
minie

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ima pcelica maja u beba kidsu.

Ima i u FIS - u, ali je poskupa kod njih.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1823
18.3.2014 7:12:33   
Just smile
Ženice, kad u Bennetonu bude proljetno/ljetno sniženje? Ja nešto nemam običaji ići tamo a sinoć ušla i razbolila se od stvari za curicu. :)) Kupili smo par stvarčica al svašta mi se svidjelo pa da znam... :)

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 1824
18.3.2014 13:35:38   
miracle

jedna koja je bila 53 platih 15,90...ove vise nema vecih brojeva a nedavno sam takva razlicitih boja kupila dvije..extra su
jedna 46 platih 23
39 platih 19,50 takve dvije
24,90 platih 12,45
džemperak bio 70 platih 35

ma ima razlicitih cjena od 12 do 23 km

Hvala za ovaj info,ja kupila curici 3 hlace ,kao trenerke vise i 3 majice za 75KM...sve snizeno 50%...

Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *