|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Muz me ostavio
23.2.2014 10:40:40   
bananica

IZVORNA PORUKA: besana11

Prekrasni savjetiuser posted image user posted image
Znamkako je anonimnoj jer je i meni jedno pitanje u glavi-da li ce se vratiti.I kada vratim temu na moju vidim da ovdje ima lijepih savjeta(Majka Tereza je ipak nezamjenjiva i najbolja)a na mojoj temi bile su samo da mi treba strucna pomoc i da ga dzaba cekam jos sprdanja ohohoj.Blago anonimnoj!

jesi li ti svog docekala da se vrati? ja nisam upucena u situaciju

(odgovor članu besana11)
Neposredna veza do poruke: 301
23.2.2014 10:43:22   
besana11
Bananice,nisam.Moj je otisao 29.1. i zadnji put smo se culi 13.2.Dakle prije 10 dana

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 302
23.2.2014 10:44:33   
madam x

Znamkako je anonimnoj jer je i meni jedno pitanje u glavi-da li ce se vratiti.I kada vratim temu na moju vidim da ovdje ima lijepih savjeta(Majka Tereza je ipak nezamjenjiva i najbolja)a na mojoj temi bile su samo da mi treba strucna pomoc i da ga dzaba cekam jos sprdanja ohohoj.Blago anonimnoj!

Imaš li ti fb, da te opznamo zaoprave?

(odgovor članu besana11)
Neposredna veza do poruke: 303
23.2.2014 10:45:23   
bananica
jeste li stavili tacku na sve, ili jos uvijek ima nade za vas? ne znam sta vam se sve desavalo i zbog cega/koga pa izvini ako te smaram

(odgovor članu besana11)
Neposredna veza do poruke: 304
23.2.2014 10:45:36   
besana11
E da,jos je na mene bilo napada tipa da trazim strucnu pomoc samo zato sto sam istu temu postavila na 3 foruma,pa i na 10 bi ako treba.I ne vidim da sam sada za strucnu pomoc radi toga jer upravo radi ovakvih odgovora otvorila sam na vise foruma pa ovdje su 2 odgovora normalna,tamo ubodes isto 2 i tamanuser posted image

(odgovor članu besana11)
Neposredna veza do poruke: 305
23.2.2014 10:45:39   
bebaa

ne kaki Boga ti.......žene te dobronamjerno savjetovale....da si slušala išta a nisi,ne bi sve otišlo u drugom pravcu,sama si sebi kriva......user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu besana11)
Neposredna veza do poruke: 306
23.2.2014 10:46:52   
bebaa

IZVORNA PORUKA: bananica

jeste li stavili tacku na sve, ili jos uvijek ima nade za vas? ne znam sta vam se sve desavalo i zbog cega/koga pa izvini ako te smaram

šta se izvinjavaš,imaš zaključanu temu pa isčitaj....sve u detalje..........

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 307
23.2.2014 10:47:31   
besana11
Bananice,jesmo ali niko jos nije predao zahtjev za razvod,Ja sam pocela zivot u Sarajevu kao da ga nije ni bilo.

Imam fb samo zao mi je kako sam "popularna"sutra bi postavila moje slike ovuda prije nego li bi me upoznala.Mada iskreno,voljela bih upoznati par zena odavde.

(odgovor članu besana11)
Neposredna veza do poruke: 308
23.2.2014 10:48:27   
bebaa

E da,jos je na mene bilo napada tipa da trazim strucnu pomoc samo zato sto sam istu temu postavila na 3 foruma,pa i na 10 bi ako treba.I ne vidim da sam sada za strucnu pomoc radi toga jer upravo radi ovakvih odgovora otvorila sam na vise foruma pa ovdje su 2 odgovora normalna,tamo ubodes isto 2 i tamanuser posted image

super....i jesi li išta pametnija sad sa tim 2x2x2 itd odgovorima...šta si poduzela.....ništaaaa.....niste zajedno......zašto????

(odgovor članu besana11)
Neposredna veza do poruke: 309
23.2.2014 10:48:27   
bananica

IZVORNA PORUKA: bebaa

ne kaki Boga ti.......žene te dobronamjerno savjetovale....da si slušala išta a nisi,ne bi sve otišlo u drugom pravcu,sama si sebi kriva......user posted image

a sta su je savjetovale? mislim kako ja mogu nekoga savjetovati ne cekaj ga, nije on za tebe, nastavi svoj zivot i sl, sta sad da imam ja neki problem sa mm, pisem ovdje, vi to ne bi oprostile,presle preko toga, i kazete mi ma ostavljaj ga odmah, trebam vas poslusatiuser posted image valjda imam svoj mozak da znam kako cu dalje

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 310
23.2.2014 10:49:15   
bananica

šta se izvinjavaš,imaš zaključanu temu pa isčitaj....sve u detalje..........

evo citamuser posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 311
23.2.2014 10:50:34   
bebaa

a sta su je savjetovale? mislim kako ja mogu nekoga savjetovati ne cekaj ga, nije on za tebe, nastavi svoj zivot i sl, sta sad da imam ja neki problem sa mm, pisem ovdje, vi to ne bi oprostile,presle preko toga, i kazete mi ma ostavljaj ga odmah, trebam vas poslusatiuser posted image valjda imam svoj mozak da znam kako cu dalje

upravo tako....ko ima imalo mozga zna da se po forumima me traži spas za brak...........a vazda je bilo i onih koji će ti dobronamjerno pomoći a i onih koji upucavaju vrijeme.....na osobi je da razluči......

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 312
23.2.2014 10:50:45   
besana11
Bananice kapu ti skidam.Ima jos i 2-3 osobe koje misle slicno kao ja recimo Majka tereza i jos mozda jedna.Svaka cast na razumjevanju,user posted image
Ja sam davno rekla,ovdje zenama kazes da ti je muz usred serije promjenio kanal bice 10 odgovora tipa "Meni da moj tako uradi ja bih ga gadjala pepeljaom ili bi ga ostavila"

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 313
23.2.2014 10:51:15   
madam x

Bananice,jesmo ali niko jos nije predao zahtjev za razvod,Ja sam pocela zivot u Sarajevu kao da ga nije ni bilo.

Imam fb samo zao mi je kako sam "popularna"sutra bi postavila moje slike ovuda prije nego li bi me upoznala.Mada iskreno,voljela bih upoznati par zena odavde.

Izvini, ali ja nisam tako plitka...stvarno vrijeđaš ...htjela sam najozbiljnije da s nekim ozbiljno porazgovaraš bez skrivanja iza nika, ne sa mnom, ali na forumu imamo psihologa.

(odgovor članu besana11)
Neposredna veza do poruke: 314
23.2.2014 10:52:18   
besana11

upravo tako....ko ima imalo mozga zna da se po forumima me traži spas za brak...........a vazda je bilo i onih koji će ti dobronamjerno pomoći a i onih koji upucavaju vrijeme.....na osobi je da razluči......

Da,upravo tako.I ovdje niko ne trazi spas nego trazi misljenje drugih .I na kraju sam odluci kako ga srce vodi.

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 315
23.2.2014 10:53:00   
besana11
Madam ako imas i ti svoje slike i ako si povjerljiva zasto da ne

(odgovor članu besana11)
Neposredna veza do poruke: 316
23.2.2014 10:55:51   
bananica
ja to ne gledam kao spas da neko na forumima trazi, al eto druga misljenja, pogled na situaciju iz nekog desetog ugla......ja se nekad zezam, pisem i sta mislim i ne mislim, i nesto napisem sto ja nikada ne bih uradila,oprostila,i sl, al ako zena pati, ceka ga, hoce njega, pa necu joj ja dodavati sol na ranu, mogu napisati koju finu rijec i hajd zdravo, a sta ce biti s njima na kraju, to niko ne zna, vrijeme sve pokaze

(odgovor članu besana11)
Neposredna veza do poruke: 317
23.2.2014 11:13:47   
teacher75
Meni nije jasno sto besana ne prizna da je ista osoba ko i anonimna kad svi to znamo. Zao mi je u svakom slucaju sto joj se to desilo, treba prihvatiti da je kraj i da se nista ne moze na silu, okrenuti novu stranicu i ici dalje u zivotu

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 318
23.2.2014 11:24:58   
sara09
Evo mene OT,al nemogu sebi pomociuser posted image user posted image Vesela da te nema trebalo bi te izmislitiuser posted image user posted image user posted image user posted image Zeno svaka cas_tuser posted image

< Poruku je uredio sara09 -- 23.2.2014 11:29:01 >

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 319
23.2.2014 11:26:15   
veeseelaa

Bananice kapu ti skidam.Ima jos i 2-3 osobe koje misle slicno kao ja recimo Majka tereza i jos mozda jedna.Svaka cast na razumjevanju,user posted image
Ja sam davno rekla,ovdje zenama kazes da ti je muz usred serije promjenio kanal bice 10 odgovora tipa "Meni da moj tako uradi ja bih ga gadjala pepeljaom ili bi ga ostavila"

e bi šipak, već sam se izjasnila o većini njih

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu besana11)
Neposredna veza do poruke: 320
23.2.2014 11:31:12   
tinkivinki

user posted image ,a normalni su oni koji tebi štimaju i koji ti kažu ma vratiće se,samo čekaj,ma super je to sve.izvini ali ja bih i sestrama svojim rekla da potraže stručnu pomoć da dođu u tvoju situaciju.i šta je tu vrijeđanjeuser posted image .

(odgovor članu besana11)
Neposredna veza do poruke: 321
23.2.2014 11:32:02   
bananica

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

i sad kad bih ja napisala da mm nikad ne bi promijenio kanal ako nesto gledam, one bi meni rekle o nisam te poznala, kod tebe savrsenuser posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 322
23.2.2014 11:34:01   
bananica

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

user posted image ,a normalni su oni koji tebi štimaju i koji ti kažu ma vratiće se,samo čekaj,ma super je to sve.izvini ali ja bih i sestrama svojim rekla da potraže stručnu pomoć da dođu u tvoju situaciju.i šta je tu vrijeđanjeuser posted image .

za mene je bas hrabro nekome reci da mu treba strucna pomoc, da je osoba luda, da je ovakva,onakva...ipak mi ne znamo ko je iza tastature....ja licno takav savjet nisam napisala niti na forumu, niti kome uzivo rekla, hB pa nisam ni imala potrebu za tim

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 323
23.2.2014 11:34:26   
Ayen
hm ja mozda nisam adekvatna osoba ovdje da komentarise al evo u posljednjih para dana navratim ovdje na temu jer vidim da je receno zaista puno ruznih rijeci i onda kad tako nesto procitam samo odem jer muka mi je vise od ljudi koji samo udaraju u silu moj muz da meni uradi ovo ili ono ja bi to tako ili ovako a svaka da se nadje u takvoj situaciji bi sigurno drugacije uradila od toga sto prica jer ni jedan muskarac a naravno ni zena nece da trpi neciji bezobrazluk svaka zena moze da provodi neko odredjeno vrijeme ali zato sam sigurna da kad njemu pukne film ona podvije rep i usuti se bas iz tog razloga jer zna da ce ga izgubiti i da u tom momentu nije spremna na to , u drugom slucaju zena koju muz zlostavlja da li psihicki ili fizicki ce to presutiti nekoliko puta da li iz straha od njega borbe , za djecom ili toga sto je trenutno ovisna finansijski i materijlano o njemu pogotovo u malim sredinama je tako a ja licno sam iz Sarajeva sto ko fol zvuci kao veliki grad ali to je jedna velika mahala to bar znaju svi oni koji su odrasli tu , uglavnom kako god tesko da sam vidjela i jednu normalnu poruku( cast izuzecima ) koja je dala rijeci podrske ili pokusala bar da razgovara normalno sve same osude i preijekori i ti ovakva i ti si onakva , zar vam je toliko stalo da se sladite tudjom mukom i problemima pa Boze dragi ako vas nervira ta ista osoba zasto uopste dolazite na ovu temu i stavljate sol na ranu bilo kome ,
zar je bitno da li je jedna osoba sakrivena pod vise nickova , pogotovo nekoliko zena ovdje na forumu sam ostala uzasnuta njihovim komentarima , stanite pred ogledalo pogledajete se i zamislite se samo na trena da ste u toj situaciji i sta bi onda bilo , stvarno sramota za tako nesto i takve rijeci omalovazavanja i vrijedjanja . Imamo 5 prstiju na jednoj ruci i nisu isti zar ocekujete da svi ljudi treba da budu isti a tako i da se emocije gase preko noci pa nema se dugme upali i ugasi na srcu pa da se to tako lako uradi , ja sam se slicno borila godinama da dobijem danas ovo sto imam i ja sam plakala i mucila se i kretala iz pocetka nekoliko puta i svasta se prezivjelo tako da apsolutno znam da dugme ON i OFF ne postoje na srcu .
ugodan dan svima a oni koji su dosli da se nasladjuju tudjom mukom i uz to jos izvrijedjaju mislim da je bolje da preskacu ovu temu jer mi se cini da svoje frustracije ovdje ostavljaju
user posted image jos jednom ugpdan dan svima .

Reci: "Ja se samo Gospodaru svome klanjam, i nikoga Njemu ravnim ne smatram." ( El Džin, 20)

14.04.2014 se rodila jedna prelijepa djevojcica i jedna mama

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 324
23.2.2014 11:35:05   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

i sad kad bih ja napisala da mm nikad ne bi promijenio kanal ako nesto gledam, one bi meni rekle o nisam te poznala, kod tebe savrsenuser posted image user posted image

đe će to, bi mu ruku osjekla user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *