|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Muz me ostavio
23.2.2014 2:13:09   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: lala0606

hvala user posted image ipak nisi me svatila... ok sve razumijem, ali trebo je barem reci "ODO, KRAJ, GOTOVO, RAZVOD....." bilo sta

ma debil neki, čuj ostao bez riječi
ja i dalje mislim da je sklon manipulaciji, hoće da je prevaspita
a to što se djever nije javio ne mora da znači da je uvirjedjen, možda ga je buraz zamolio da na tu temu ćuti i lik neće da se miješa

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 276
23.2.2014 2:14:39   
lala0606

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: bananica

ja jednom kad bi kaput prebacila i krenula više se nikada vratila ne bih...
a ni moj suprug...

ovo ste vi, neko nije takav....ja imam prijateljicu koja je 3 puta odlazila, pa se vracala, zar je za osudu?

user posted image

i meni kad dune odem, na par dana, da se ispušem user posted image

user posted image dobro tebi pravo... e moj kad bi otiso tako na par dana da se ispuse, nebi vala imo priliku da se vrati.... pa pusi se i ispusi gdje si biouser posted image

**mali zvrk**

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 277
23.2.2014 2:14:40   
hanabanana

hvala user posted image ipak nisi me svatila... ok sve razumijem, ali trebo je barem reci "ODO, KRAJ, GOTOVO, RAZVOD....." bilo sta

a to što se djever nije javio ne mora da znači da je uvirjedjen, možda ga je buraz zamolio da na tu temu ćuti i lik neće da se miješa

Vesela da tebi TM u svadji kaze: nisam ti ja babo, ili brat......

Ti bi sta?

Neposredna veza do poruke: 278
23.2.2014 2:16:47   
veeseelaa

ja jednom kad bi kaput prebacila i krenula više se nikada vratila ne bih...
a ni moj suprug...

ovo ste vi, neko nije takav....ja imam prijateljicu koja je 3 puta odlazila, pa se vracala, zar je za osudu?

user posted image

i meni kad dune odem, na par dana, da se ispušem user posted image

user posted image dobro tebi pravo... e moj kad bi otiso tako na par dana da se ispuse, nebi vala imo priliku da se vrati.... pa pusi se i ispusi gdje si biouser posted image

a zašto?

baš nekad insan treba prostora, ne mora da znači da je razlog odlaska svadja, nego tek tako , da malo promijeniš adresu user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 279
23.2.2014 2:19:07   
Galicia
Nekom je nesto veliko i uvrijedljivo, nekom opet nije.
Sta god da je, ne izlazi se iz kuce tek tako, bez objasnjenja, bez razgovora i dogovora, ili svadje.
A isto tako se ne ceka 2 mjeseca hocel princ/konj promjeniti misljenje i vratiti se kuci.

A to za uvredu roditelja. Eno imam ih zive, poluzdrave. Svekrva je jednom rekla nesto ruzno za mog oca, tad i nikad vise nece imati sansu da mi bilo sta kaze tj uvrijedi me. Ona je za mene mrtva osoba. Dirnula me gdje me najvise boli. A da stvar bude tuznija, ona to ne smatra uvredom. user posted image
A da ne spominjem da mi je otac kojim slucajem mrtav, a da ga je spomenula. Tuzila bih je.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 280
23.2.2014 2:19:30   
lala0606
da je malo promjeni? na mjesec dana??? e pa brate ostani tu gdje jesi... slazem se malo isparit i isppuhat seuser posted image nisam jednom otisla kod mame, drugarice ne bitno na trac partiju, ali brate i vratim seuser posted image user posted image

**mali zvrk**

Neposredna veza do poruke: 281
23.2.2014 2:20:05   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Vesela da tebi TM u svadji kaze: nisam ti ja babo, ili brat......

Ti bi sta?

ne znam

mislim da bi došlo do tuče

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 282
23.2.2014 2:21:40   
veeseelaa

da je malo promjeni? na mjesec dana??? e pa brate ostani tu gdje jesi... slazem se malo isparit i isppuhat seuser posted image nisam jednom otisla kod mame, drugarice ne bitno na trac partiju, ali brate i vratim seuser posted image user posted image

ja kažem da je jedna od mogućnosti, možda
još ako je lik seljak, oni imaju najopasniju politiku življenja

još budemo vidjeli

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 283
23.2.2014 2:23:47   
veeseelaa
inače ne sreće, (čast izuzecima) neke baš karakterne osobe, pa možda vodjenja tim pišem takva mišljenja

sve manje više neki labilci, ovisnici i paćenici, pa kontam mnogi bi ovo progutali nego je u pitanju nešto drugo

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 284
23.2.2014 2:25:29   
lala0606
i ja cisto sumnjam da je samo ovo u pitanju, ali opet nikad se ne zna....

**mali zvrk**

Neposredna veza do poruke: 285
23.2.2014 2:33:49   
MajkaTereza
Vi sto pricate kako se to treba lako zaboraviti, drzati do ponosa, kako vi nebiste da ste na njenom mjestu i sl.. mogu samo reci jednu stvar,a to je da bisteitekakoto uradili da ste upravo na njenom mjestu.Prije nego sto me napadnete cu vam pojasniti - da ste prosli sve sto je anonimna prosla, imali potpuno iste dozivljaje, shvatanja, osjecaje, roditelje, prijatelje i okolnosti- ponasali biste se potpuno isto i imali potpuno isto razmisljanje, jer ovo navedeno je upravo ono sto cini nas onim sto jesmo.. Znacida ste vi Hitler, i imalipotpuno isto odrastanje, i identican zivot,ucinili biste isto ono sto i Hitler, da ste imali identican zivot kao Majka Tereza (ne ja, ona prava :-D) radili biste sto i ona.. Iz ovog razloga mislim da je bitno ne osudjivati nikog, jer nismo setali u njenimcipelama, da jesmo,bili bismo potouno isti,i glavno pitanje u zivotu bi bilo da li ce se on vratiti.. Okolnosti nas formiraju, Ja sam bila sa likom koji se raskinuo sa mnom sto su ga poceli zigati zglobovi. Ovo nije sala, fakat se desilo.Dan prije toga smo se nesto posvadjali, onda su njega pocelizigati zglobovi dok smo bili na kafi, i on je rekao "ja ne mislim dopustiti da meni zdravlje zbog tebe ode user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Eto kakvih budala ima.. Poslije toga sam s tim kretenommorala zivjeti jer nisam imala kud, on se izvinjavao, ali je to puklo, i ja sam otisla cim sam skupila para i samopouzdanja. Isti lik mi je rekao "vidi sta si uradila" kad je kisa pocela padati dok smo sjedili vani i pili kafu. Djelovao je sasvim normalno, a mene je dotukao, ucinio me potpuno finansijski ovisnu o njemu, utuvio mi u glavu da sam bezvrijedna, da nikoad necu naci nekog kao on, da sam luda, nenormalna i slicno. Prije njega sam bila jaka, ponosna, vesela.. To sto je uradio sa mojim samopouzdanjem je unistilo dosta toga u narednim relacijama, i glavni je razlog sto mi brak nije savrsen. Poenta je da nikad ne znamo sta ce nam se desiti, i zbog cega neko reaguje kako reaguje. Ja recimo sad muzu predjem preko stvari koje ne bi tolerisala prije tog debila, jer je kako god okrenes "bolji od njega".. Neke dobre stvari ne vidim, jer uradi nesto sto me podsjeca na onog psihopatu. Bila sam nekad jako sposobna, snazna, i sad sam, ali me to naucilo da ne osudjujem jer nikad ne znam kakav je neciji put bio. A budala svakakvih ima.. Mozemo mi raspravljati do sutra, ali mislim da nikad ne mozemo znati 100% zasto neko ode, ili zasto ode iz bas tog razloga, pa ni sama osoba ne zna sta je tacno formiralo nju kao licnost, zasto mu smetaju neke stvari vise od drugih.Ja se nadam da ce biti kako anonimna zeli, ali poenta je da nekad zelimo nesto ne zato sto je to dobro za nas, vec zato sto se bojimo izgubiti..Zato sto mislimo da se nasa vrijednost ogleda u tome kako nas drugi vide, a voljela bih protresti anonimnu u reci joj da nije tako. Voljela bih da je to meni neko rekao , da mi je rekao "ostavi ga, sta te briga sta ce ko reci" "ostavi ga, bice drguih, boljih momaka, muskaraca, koji ce te znati cijenitia s kojim ces pokvariti sve zato sto ce ti on unistiti samopouzdanje" ili "ostavi ga, trosis vrijeme za kojim ces kasnije zaliti"..kad te neko psihicki slomi, mislis da MORAS da ga zadrzis, osjecas se glupa sto si ostala, sto nisi odmah vidjela ko je on, pa mislis kad bih samo spasila tu vezu, mozda bi sebi dolazala da nisam glupa, mozda onda ovo nije bilo uzalud, gubljenje vremena.. A ne vidis da je to pokusavanje upravoto- gubljenje vremena, trud da sebi dokazemo da mozemo da ga vratimo, nekad cak i zelja da ga vratimo kako bismo MI bili ti koje ga ostavimo, spasavanje ponosa, ovo, ono..A na kraju balade, sve to samo uzima jos vise vremena, i cini da propadamo jos dublje.. I sto vise vremena na to potrosimo, to jos vise tonemo, i cinimo da nam samopouzdanje pada.. Zato bih eto voljela da se anonimnoj uskrate muke, da on dodje, ali iz iskustva znam da bi za nju samo bolje bilo da se nikad vise ne pojavi..

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 286
23.2.2014 2:34:22   
hanabanana

IZVORNA PORUKA: Galicia

A to za uvredu roditelja. Eno imam ih zive, poluzdrave. Svekrva je jednom rekla nesto ruzno za mog oca, tad i nikad vise nece imati sansu da mi bilo sta kaze tj uvrijedi me. Ona je za mene mrtva osoba. Dirnula me gdje me najvise boli. A da stvar bude tuznija, ona to ne smatra uvredom. user posted image
A da ne spominjem da mi je otac kojim slucajem mrtav, a da ga je spomenula. Tuzila bih je.

To kazem.
Kako svom ocu proucim, fatihu, tako bi proucila i nasim godinama brake.

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 287
23.2.2014 2:35:54   
veeseelaa
MajkoTerezo seru one, većinu da muž ostavi usrale bi se ko grlice

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 288
23.2.2014 2:37:40   
veeseelaa
a neke su imale više sreće nego pameti

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 289
23.2.2014 2:41:51   
MajkaTereza

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 290
23.2.2014 2:44:03   
Galicia

Ja ne.
Meni muskarac nije centar svijeta.

“It takes a long time to make it simple.”

Neposredna veza do poruke: 291
23.2.2014 2:48:50   
veeseelaa
ma naravno ima izuzetaka
nisam ni ja neki ovisnik user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 292
23.2.2014 2:51:05   
veeseelaa
al testirajmo se, onako iskreno, zamislimo da nas muž ostavlja, razlog nije bitan, odlazi, nije naš više, nismo njegove
ja sam mislila i o tome i sinulo mi da to ne bi možda ni bilo tako loše user posted image user posted image user posted image

život je jedan, nisi ga živio ako nisi osjetio i sreću i tugu, rastanak itd

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 293
23.2.2014 2:57:46   
veeseelaa
i da u svakom zlu ima nešto dobro i obrnuto
Anonimna jednom ćeš sigurno reći da je ovo dobro po tebe .... sad ne misliš tako al jednom hoćeš

ja sma nekada davno s 18 godina, bila primljena na jedan posao , očajno sam ga trebala, bijeda, sirotinja u kući , radila sam odedjeno vrijeme i šutnu me, bez obrazloženja, tek tako, još sam se zavalila novčano dolazeći na posao, za voznu kartu i doručak... pri tom mi ništa platili nisu za moj rad....
danima sam bila u bedaku, i ja i moji, ma ne mogu ti opisati tu sekiraciju

ubrzo, mislim nakon godine sam se zaposlila, super prosperila na poslu, kad samo pomislim da sam eventualno ostala u tom jadnom, hladnom i krutom okruženju, uvenula bi, i hB te su me tada šutnuli

čovjek nikad ne zna zašto je nešto dobro

glavu gore i sabur

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 294
23.2.2014 3:16:09   
MajkaTereza
Potpisujem ovo vesela, sve sto se desi, desi se s razlogom, i prije ili kasnije ga vidimo, bitno je samo pogledati stvari iz pticije perspektive dok smo jos u toj situaciji, i imati povjerenja da je sve sto se desava ustvari najbolje po nas... Nadam se da ce anonimna to uskoro vidjeti.. Meni jedne godine zaustavili muza kad smo krenuli za Egipat, nesto u vezi pasosa, tad trazili vizu, ovo ono, i ne odemo, platili sve... Kasnije cujemo da je od vrucine umrlo par ljudi, a nama tad djetetu bilo nekih 5 mjeseci.. Jos uvijek se sva stresem kad pomislim na to sta se moglo desiti.. Samo povjerenje u proces zvani zivot i bice sve cool ;-)

Neposredna veza do poruke: 295
23.2.2014 10:22:47   
jasmin
MajkaTereza,najbitnije od svega jeste da imaš jako samopouzdanje. Ako nemaš,radi da tome kako znaš.
Tolerancija u braku treba postojati,ali da prelaziš preko nečega zato što je ''bolji od nekog'',pogotovo da prije toga ne razgovaraš s tm o tome,da vidiš zašto se desilo....nije dobro nimalo. Držaćeš u sebi i puknućeš kad tad. I onda je belaj veliki. Da ne izdvajam činjenicu da se nakupi tih stvari preko kojih pređeš na isti način,pa se umanjuju i emocije. Drage žene,u braku je razgovor jedna od najbitnijih tačaka koje vode ka uspjehu. Problema ili problemčića imamo svi,ali oni se rješavaju isključivo mirnim razgovorom i pojašnjenjem s obje strane,izvinjenjem i sl.

< Poruku je uredio jasmin -- 23.2.2014 10:24:04 >

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu MajkaTereza)
Neposredna veza do poruke: 296
23.2.2014 10:24:31   
bananica
Drage žene,u braku je razgovor jedna od najbitnijih tačaka koji vode ka uspjehu. Problema ili problemčića imamo svi,ali oni se rješavaju isključivo mirnim razgovorom i pojašnjenjem s obje strane,izvinjenjem i sl.

pa ne moze zena razgovarati sa njim kad ga nigdje nema, nego ti reci hoce li se on vratiti ili nece

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 297
23.2.2014 10:26:32   
bananica

al testirajmo se, onako iskreno, zamislimo da nas muž ostavlja, razlog nije bitan, odlazi, nije naš više, nismo njegove
ja sam mislila i o tome i sinulo mi da to ne bi možda ni bilo tako loše user posted image user posted image user posted image

život je jedan, nisi ga živio ako nisi osjetio i sreću i tugu, rastanak itd

user posted image user posted image user posted image

slazem se da u zivotu treba svasta dozivjeti

Neposredna veza do poruke: 298
23.2.2014 10:28:01   
jasmin

Drage žene,u braku je razgovor jedna od najbitnijih tačaka koji vode ka uspjehu. Problema ili problemčića imamo svi,ali oni se rješavaju isključivo mirnim razgovorom i pojašnjenjem s obje strane,izvinjenjem i sl.

pa ne moze zena razgovarati sa njim kad ga nigdje nema, nego ti reci hoce li se on vratiti ili nece

Ja sam se ovim najviše obraćala MTerezi.
A ovaj lik,da se meni ne javi 24 sata,makar da kaže,treba mi vremena,rekla sam već, 'el fatiha'.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 299
23.2.2014 10:38:01   
besana11
Prekrasni savjetiuser posted image user posted image
Znamkako je anonimnoj jer je i meni jedno pitanje u glavi-da li ce se vratiti.I kada vratim temu na moju vidim da ovdje ima lijepih savjeta(Majka Tereza je ipak nezamjenjiva i najbolja)a na mojoj temi bile su samo da mi treba strucna pomoc i da ga dzaba cekam jos sprdanja ohohoj.Blago anonimnoj!

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *