|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Muz me ostavio
23.2.2014 1:24:17   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: bananica

ja jednom kad bi kaput prebacila i krenula više se nikada vratila ne bih...
a ni moj suprug...

ovo ste vi, neko nije takav....ja imam prijateljicu koja je 3 puta odlazila, pa se vracala, zar je za osudu?

jeste...prijateljica ti je karakter nula a smopouzdanje ko kod miša mekinjaša...
izvini al onako iskreno ti kažem...
čuj ovo ste vi...
user posted image user posted image
sad ću još ja ispast nenormlana što se ne igram ojdi mi dojdi mi u braku a ovi normalni user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 251
23.2.2014 1:24:31   
hanabanana

a ni moj suprug...

ovo ste vi, neko nije takav....ja imam prijateljicu koja je 3 puta odlazila, pa se vracala, zar je za osudu?

Bananice, radi se o tome da preko nekih stvari se ne prelazi.
Ima nas i takvih.......sto bi moja strina rekla: nekad je najpamtnija ona presucena!
Jer kad ode ona rijec preko, onda se obicno na sudu zavrsi.
Ja oca nemam, i da mi ga MM pomene u tako nekom kontekstu, ubio bi sto me vezalo za njega ovih 18 godina.
I iako sam po vokaciji grlata, bez rijeci jedne bih ga ostavila.

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 252
23.2.2014 1:26:29   
bananica

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

a ni moj suprug...

jeste...prijateljica ti je karakter nula a smopouzdanje ko kod miša mekinjaša...
čuj ovo ste vi...
sad ću još ja ispast nenormlana što se ne igram ojdi mi dojdi mi u braku a ovi normalni user posted image

nisi ti jedina, al trebas znati da ima i onih kojima se to nazalost desi, rastave se, pa se predomisle, ljubav je ipak najjaca u svemu

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 253
23.2.2014 1:28:53   
hanabanana
Ljubav je najjaca samo u ruskim ljubavnim romanima.
Koga volis njega postujes.
Postujes njegove uspjehe, slabosti, borbe i tuge.

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 254
23.2.2014 1:29:55   
bananica

IZVORNA PORUKA: hanabanana

a ni moj suprug...

Bananice, radi se o tome da preko nekih stvari se ne prelazi.
Ima nas i takvih.......sto bi moja strina rekla: nekad je najpamtnija ona presucena!
Jer kad ode ona rijec preko, onda se obicno na sudu zavrsi.
Ja oca nemam, i da mi ga MM pomene u tako nekom kontekstu, ubio bi sto me vezalo za njega ovih 18 godina.
I iako sam po vokaciji grlata, bez rijeci jedne bih ga ostavila.

vidis, to je taj osjecaj koji ja ne razumijem, roditelji su mi hB zivi, ali da boli, u to sam uvjerena....zato kazem mozda je covjek otisao povrijedjen, bez teksta, bez razmisljanja, samo otisao.....ne treba osudjivati, rekla mu - otisao, mozemo mi sada pisati nije trebao, prvo karte na sto i sl, al dok se ne dozivi slicno niko ne zna kako bi reagovao

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 255
23.2.2014 1:32:52   
saritaa

a ni moj suprug...

čuj ovo ste vi...

nisi ti jedina, al trebas znati da ima i onih kojima se to nazalost desi, rastave se, pa se predomisle, ljubav je ipak najjaca u svemu

koliko ih samo znam sto idu pa se vracaju po nekoliko puta...ma cak ni ljubav nema veze nikakve s tim...
meni je to nedopustivo, nekom je ocito normalno, ali postoji definitivno...

Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.

mamina princeza 25.02.2008.
mamin princ 01.10.2011

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 256
23.2.2014 1:33:06   
lala0606
evo bas citam sve ispocetka ovo ako nije neka sala onda je ujedno i komicno i tragicno... a da stvar bude gora procitam post ( ne znam sads tacno ciji...) da mu se ona izvine hahhahaah... pa halo ljudi dozovite se gospodin nestane na vise od mj dana i ona da mu se izvine!!!! pa kad bi otisao nebi vise imao priliku da se vrati na taj nacin!!! a isto tako i ja sama kad bi se odlucila na taj korak nikad nebi bilo povratka

**mali zvrk**

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 257
23.2.2014 1:34:11   
Hanady RR

a ni moj suprug...

čuj ovo ste vi...

znaš šta bananice...
malo ti zajebano poimanje ljubavi...
nije ljubav paradaj...
ko voli ne dira u najbolnije...jezikara sma samo takva...kad ja planem ori se kuća...al mu u mater i oca rahmetli nikada takla nisam...a bilo je argumenatcije gdje bi mi dobro došli...al stanem na loptu jer ga volim...
isto tako i on...
ko voli taj namjerno ne povrijeđuje....
al jedno znam ako neko nekoga povrijedi iz ovih ili onih razloga...ljubav nas stavi za isti hastal...pa popričamo rješimo...
ako se rastavimo i jedno ode...nema tu predomišljanja ...tu ljubavi nema...
prije rastavljanja i odlaska se ista dokaže ...
meni moj muž može pričati svaki dan volim te volim te volim te...al hebo priču djela dokazuju...da mi okrene leđa i ode i nejavi mi se 38 dana...zar zaista misliš da on mene voli????
Nema tih para da bih sebe ponizila da me neko nazor voli....
kad volim volim srcem svim...kad mi ga zgaziš...dobro se drž...
ja da te čekam kad ćeš mi doći...pa mislim hoćeš mi opet otići...ma da mu je ona stavr od suhoga zlata...ja eva a on adam i treba da obnovimo čovjenčanstvo JOK ja prvo volim sebeeeeeeeeeeee pa onda sve ostale ( muža o njemu pričamo)

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 258
23.2.2014 1:35:17   
hanabanana

IZVORNA PORUKA: lala0606

evo bas citam sve ispocetka ovo ako nije neka sala onda je ujedno i komicno i tragicno... a da stvar bude gora procitam post ( ne znam sads tacno ciji...) da mu se ona izvine hahhahaah... pa halo ljudi dozovite se gospodin nestane na vise od mj dana i ona da mu se izvine!!!! pa kad bi otisao nebi vise imao priliku da se vrati na taj nacin!!! a isto tako i ja sama kad bi se odlucila na taj korak nikad nebi bilo povratka

Ona mu spomene mrtvu majku u kontekstu: nisam ti ja mama.....

I onda se cudi sto je otisao, a ti se cudis zasto bi mu se trebala izvinuti?!

Bice da imas ziva oba roditelja.

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 259
23.2.2014 1:36:45   
saritaa
mm nema babu, ubijen je u ratu...
ja bih umrla istog trena da u raspravi sa njim koristim tu rijec na negativan nacin...

Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.

mamina princeza 25.02.2008.
mamin princ 01.10.2011

(odgovor članu saritaa)
Neposredna veza do poruke: 260
23.2.2014 1:37:08   
lala0606
.ma da mu je ona stavr od suhoga zlata...ja eva a on adam i treba da obnovimo čovjenčanstvo JOK ja prvo volim sebeeeeeeeeeeee pa onda sve ostale ( muža o njemu pričamo)
hahahha tacno tako bilo bi noga ti je da ti je zlatanuser posted image user posted image sala mala, slazem se u podpunosti

**mali zvrk**

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 261
23.2.2014 1:40:10   
lala0606

molim te u kojem kontekstu mu spomene... pa covijek je vjerovatno toliko odgovoran (a i vidi se koliko jeste iz prilozenog) da mu je s tim htjela reci da ne moze misliti na sve a on na nista... mislim da nije tu bilo nikakve namjere da ga uvrijedi.... a svako ima svoje misljene,, halooo nismo u vezi pa eto ja te povrijedim i ti uzmes stvarcice i odes bez rijeci...

**mali zvrk**

Neposredna veza do poruke: 262
23.2.2014 1:42:49   
bananica

molim te u kojem kontekstu mu spomene... pa covijek je vjerovatno toliko odgovoran (a i vidi se koliko jeste iz prilozenog) da mu je s tim htjela reci da ne moze misliti na sve a on na nista... mislim da nije tu bilo nikakve namjere da ga uvrijedi.... a svako ima svoje misljene,, halooo nismo u vezi pa eto ja te povrijedim i ti uzmes stvarcice i odes bez rijeci...

s ovim se i ja u neku ruku slazem, al opet kazem ne znam koliko je osoba po tom pitanju osjetljiva na tu temu

< Poruku je uredio bananica -- 23.2.2014 1:43:15 >

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 263
23.2.2014 1:45:24   
hanabanana

Jok, bas je to rekla iz namjere da ga ne uvrijedi!
Problem je u tome sto i jeste udarila ispod pojasa, upravo da ga povrijedi.
Pa i njoj je jasno da je to tako shvatio, jer je zato to i rekla, samo tebi nije jasno,izgleda.
Dakle mogla je reci: ne moze ovako. Moramo stedjeti. Pa zelimo i djecu. Trebat ce nam svaki dinar, negdje se moramo stisnuti.
Mogla je na milion drugih nacina reci, ona je izabrala onaj jedini - pogresan.

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 264
23.2.2014 1:46:34   
Hanady RR
Sve na jednu stranu...al ova žena svoj život mora uzet u svoje ruke....
Ni prva ni poslljenja kojoj nije supjelo u toj ljunavi, braku, vezi...
život je lijep i sutra nosi uvijek dobro al ako se stalno vraćaš n staro hlali huso materi izgubio si sebe...
Anonimna (/ili besana...forumi nisu rješenja ...nećete lako naći istu ili sličnu situaciju...vama treba stručna pomoć...psihologa koji će vam razgaliti dušu jednim otvorenim razgovorom o svemu i pomoći da izađete iz ove sage nestene žene...jer pava sreća je negdje iza ćoška čeka vas a vi se guštitee u prošlosti do koje više hajra nema.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 265
23.2.2014 1:46:52   
lala0606
ok sve, ali da ne znam koliko je osjetljiv nije nacin da pokupis stvari i odes bez rijeci... danima se ne javljas. brak nije igra- barem ne za mene! nisam se jednom posvadjala, ali uvijek ima nacin da se rijese problemi. nisam jednom pogrijesila ili on , ne bitno... ali bez RAZGOVORA nema nista

**mali zvrk**

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 266
23.2.2014 1:52:00   
hanabanana

ok sve, ali da ne znam koliko je osjetljiv nije nacin da pokupis stvari i odes bez rijeci... danima se ne javljas. brak nije igra- barem ne za mene! nisam se jednom posvadjala, ali uvijek ima nacin da se rijese problemi. nisam jednom pogrijesila ili on , ne bitno... ali bez RAZGOVORA nema nista

Pa to sam i ja rekla..
Ali ima i svetih stvari preko kojih se ne prelazi.
MM zna koje su to, znamo je i prije 18 godina, i da se ne znam kako posvadjamo, u nek stvari se ne dira.
Jer se moze dirnuti samo jednom, ali ima znacenje tri puta: sad, prvi put i zadnji put.

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 267
23.2.2014 1:56:19   
lala0606
mislim da ovo nije razlog da ode ovako bez rijeci.... opet kazem nismo svi isti niti razmisljamo isto, ali ovo je za mene nesvatljivo... otic na ovakav nacin i ponasat se kao da mu je 15 god. Brak nije "ojdimi-dodji mi"

**mali zvrk**

Neposredna veza do poruke: 268
23.2.2014 1:58:19   
hanabanana

mislim da ovo nije razlog da ode ovako bez rijeci.... opet kazem nismo svi isti niti razmisljamo isto, ali ovo je za mene nesvatljivo... otic na ovakav nacin i ponasat se kao da mu je 15 god. Brak nije "ojdimi-dodji mi"

Ja mislim da imas oba roditelja.user posted image

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 269
23.2.2014 2:03:03   
lala0606
imam hanabanana... ali stvarno nije ovo nacin da se razlazi neko ko je u braku. Bez obzira na sve trebo je ili zatrazit razvod ili reci neke stvari..a otic ovako bez rijeci to nikako ne opravdavam. Pa cak sam negdje procitala zena nije ni slutila kakva mu je namjera, mislila je da ode u sobuuser posted image dok nije vidjela stvari

**mali zvrk**

Neposredna veza do poruke: 270
23.2.2014 2:05:49   
hanabanana

imam hanabanana... ali stvarno nije ovo nacin da se razlazi neko ko je u braku. Bez obzira na sve trebo je ili zatrazit razvod ili reci neke stvari..a otic ovako bez rijeci to nikako ne opravdavam. Pa cak sam negdje procitala zena nije ni slutila kakva mu je namjera, mislila je da ode u sobuuser posted image dok nije vidjela stvari

Nekad ce ti se samo kazati.
Nekad ces shvatiti i moj stav da je to nesto preko cega nikada ne bih presla.
Nekada.......morat ces, takav je red stvari.
A ja ti zelim da to bude stoooooo kasnije.user posted image

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 271
23.2.2014 2:08:57   
hanabanana

Vidi, ja iz njegovih cipela: ti meni nisi mater, niti mi trbas biti.
Ja bez matere mogu, evo zivim, duram nekako, znam ja kako, ali zivim.
Pa mogu vala i bez tebe.

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 272
23.2.2014 2:09:34   
lala0606
hvala user posted image ipak nisi me svatila... ok sve razumijem, ali trebo je barem reci "ODO, KRAJ, GOTOVO, RAZVOD....." bilo sta

**mali zvrk**

Neposredna veza do poruke: 273
23.2.2014 2:11:42   
veeseelaa

a ni moj suprug...

i meni kad dune odem, na par dana, da se ispušem user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 274
23.2.2014 2:12:12   
hanabanana

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Nema mamu.Mozda jesam usrala ali ne toliko da me ostavi.Bar mislim tako.

Zavisi......ja bih da saznam da me prevario, prevrnula sve, mozda ga prebila, porazbijala sve.
Ne znam!
Da me krene udariti, mozda bih ga udavila, mozda se u trenu smrzla, al ostavila bih ga sigurno......ali prije razbijene glave, njegove.
Ali da mi u negativnom kontekstu spomene tatu........od tuge bih zanijemila.
I nikad ne bih oprostila.

Da ne pisem ponovo. user posted image
Nekad od tuge zanijemis.

Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *