|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Muz me ostavio
23.2.2014 0:54:06   
lady_bubamara
sad tek vidjeh da si napisala da nema mamu, a onda ovo što si rekla, biće da si pretjerala...

Misli koje smo izabrali su boje kojima slikamo sliku svog života !!

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 226
23.2.2014 0:54:11   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: bananica

i mene bi to pogodilo,i bila bih tuzna, ali ipak ne bih nestala

to sto si mu za novac govorila, nije nikakav razlog za odlazak, i meni mm stalno govori slobodno ostavi koji dinar u novcaniku, nece se pokvariti

Svadja je i bila radi novca

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 227
23.2.2014 0:55:36   
minja_
Anonimna a.k.a. besana1-11 ili nekatamo, nije problem sto serijski na balkanskim foruma postavljas ista pitanja. Kada covjek ne moze sebi dati odgovor, naravno da zeli cuti sta drugi misle. I 99% ljudi ti je reklo isto. Imas 38 godina i ne mozes sebi priustiti ovakvu neozbiljnost. Puno si stavila na kocku, dala otkaz, dosla u stranu sredinu, niste se uspjeli dogovoriti o bitnim zivotnim stvarima i covjek ne zeli imati nista s tobom. Zavrsi tu stvar s njim dostojanstveno. Nije islo - nije smak svijeta!

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 228
23.2.2014 0:56:16   
Medić*

IZVORNA PORUKA: hanabanana

IZVORNA PORUKA: medic slatki

IZVORNA PORUKA: Anoniman

IZVORNA PORUKA: ninulina

Baš niiiišta??? I on se samo tako pokupio i otišao ?

Mi ti ovdje ne možemo reći ni vratiće se ni neće, jer ga ne poznajemo , a ti ne želiš da detaljišeš i kažeš samo mala nesuglasica.. Ne znam , kad krenem od sebe, ja se zbog male nesuglasice ne bih pokupila i otišla.......

Moja recenica isla je ovako-IPAK CEMO MORATI MALO VISE DA MISLIMO NA NOVAC,NA KUCU,JA ZELIM DJETE U ZIVOTU A NE SAMO TEBI DA BUDEM MAMA.
Jel to razlog da me ostavi

A uuuuuuu......a rekla si da nema mamu.....
Duso draga, golemo si usrala.

Pa nema mamu, vec je mislila da ona njemu bude mama. Ja tako interpretiram user posted image

Moj otac je preselio prije 18 godina.
Da je mm i u jednoj nasoj " svadji " rekao: nisam ti ja tata.....
Jako bih mu zahatorila, cak bi ga i ostavila.
Ostavila jer zna da mi je oceva smrt obojila zivot nekim drugim bojama i da bi takav njegov postupak shvatila jedino kako je i moguce: kao njegovu namjeru da me ujede gdje ne smije.

Ne skontasmo se uglavnom. Pomislih da sumnjas u to sto je navela da nm nema mamu.....kasnije ispravih smajlic.
Uglavno i moji su oboje mladi preselili, i da mi u jednom momentu kaze nesto slicno, znam sta bih.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 229
23.2.2014 0:57:00   
hanabanana

Nema mamu.Mozda jesam usrala ali ne toliko da me ostavi.Bar mislim tako.

Zavisi......ja bih da saznam da me prevario, prevrnula sve, mozda ga prebila, porazbijala sve.
Ne znam!
Da me krene udariti, mozda bih ga udavila, mozda se u trenu smrzla, al ostavila bih ga sigurno......ali prije razbijene glave, njegove.
Ali da mi u negativnom kontekstu spomene tatu........od tuge bih zanijemila.
I nikad ne bih oprostila.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 230
23.2.2014 0:59:07   
Anoniman

Onda mi nema povratauser posted image

Neposredna veza do poruke: 231
23.2.2014 1:01:17   
bananica
najbilje ti je, da pustis vrijeme da donese svoje, ja nesto mislim da ce se vratiti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 232
23.2.2014 1:03:40   
hanabanana

Onda mi nema povratauser posted image

Pa kad si mu pomenula to sto jesi, to si i uradila s namjerom da ga povrijedis.
Nemoj mi se sada vaditi da nisi.
Ali nisi se nadala da ce ga tako povrijediti.
Ne znam imas li roditelje, ako imas nekada ces shvatiti sta si uradila.
Svi mi imamo razmirice, svi nekada ujedamo, ali svi trebamo znati nakon kojeg ujeda smo sutra u Sudu na brakorazvodnoj parnici.
Bez obzira na ljutnju, ljudi smo, nismo hajvani, i moramo znati gdje su granice preko kojih ne smijemo prijeci, jer nakon prelaska povratka bar na staro nema.

< Poruku je uredio hanabanana -- 23.2.2014 1:05:00 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 233
23.2.2014 1:03:49   
Anoniman
Bananice tako bih voljela da ti vjerujem.Samo se pitam koliko je moguce da se covjek vrati nakon nekoliko mjeseci,koliko je moguce da sada zivimo kao stranci i nakon 3,4 ili vise mjeseci umjesto da dobijem papir za rastavu nadjenm u kuci njega.Koliko je to moguce?To sam pitala cijelo vrijeme ali zene ili ne cuju ili ne vide moj ocajnicki vapaj kada pitam jeli moguce da se vrati

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 234
23.2.2014 1:05:58   
bananica
naravno da je moguce, sve je u zivotu moguce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 235
23.2.2014 1:07:28   
Hanady RR

Bananice tako bih voljela da ti vjerujem.Samo se pitam koliko je moguce da se covjek vrati nakon nekoliko mjeseci,koliko je moguce da sada zivimo kao stranci i nakon 3,4 ili vise mjeseci umjesto da dobijem papir za rastavu nadjenm u kuci njega.Koliko je to moguce?To sam pitala cijelo vrijeme ali zene ili ne cuju ili ne vide moj ocajnicki vapaj kada pitam jeli moguce da se vrati

Ženo draga...
čuj moj očajnički vapajuser posted image
Pa kako ćemo znati...
Ja mislim da se neće vratiti da je htio došao bi za dva dana halo ba...neće te...otišo...al hajd to

Pa jel moguće..jeli zaista moguće da ti želiš da se on vrati tebi...user posted image
user posted image

i bi mogla žiovjeti sa čovjekom koji kad se naljuti pokupi koferče i ode negdje na pra mjeseciuser posted image

Koji će ti moj takav frajer user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 236
23.2.2014 1:07:43   
veeseelaa
daj Bože da je on takav karakter
vrijeme će pokazati

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 237
23.2.2014 1:08:27   
hanabanana

Prvo, trebas se izvinuti.
Tebi to nije palo na pamet!
Trebala si se odmah izvinuti zbog spominjanja mame u kontekstu koji je bio pogrdan.
Bez obzira sta je razlog razmirica, ti si upotrijebila hinjavo oruzje.
Trebala si se izvinuti odmah.
Ti si i tada znala da si usrala i zasto, nije ti trebala hanabanana sa rr da ti otvori oci i to kaze.

A jasno je i sto ti se njegov brat takodje nejavlja.
Postoje stvari koje su svete i u koje se ne dira.

< Poruku je uredio hanabanana -- 23.2.2014 1:10:54 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 238
23.2.2014 1:09:57   
bananica
pa covjek je prvi put nakon godinu dana braka otisao, povrijedila ga je ta recenica, mozda se nije snasao, nije znao sta reci, mozda ga je , mislim sigurno ga je zaboljelo do srzi, ...., odreagovao je tako , malo da se smiri, da "preboli", da razbistri....i zasto se ne bi vratio?, kad je sve bilo savrseno, godinu dana

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 239
23.2.2014 1:12:33   
Hanady RR

pa covjek je prvi put nakon godinu dana braka otisao, povrijedila ga je ta recenica, mozda se nije snasao, nije znao sta reci, mozda ga je , mislim sigurno ga je zaboljelo do srzi, ...., odreagovao je tako , malo da se smiri, da "preboli", da razbistri....i zasto se ne bi vratio?, kad je sve bilo savrseno, godinu dana

a inače ide se češće jel???
Nisma znala...
ja jednom kad bi kaput prebacila i krenula više se nikada vratila ne bih...
a ni moj suprug...
i da samo jako bolno da učinimo jedno durgom tako bi završili...
a idi mi dojdi mi ...razbistri mi..helo...
pa nije im po 18 godina...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 240
23.2.2014 1:13:21   
Medić*

Bez obzira, tako se jedan odrastao muskarac ne ponasa. Ona je pogrijesila ako je ovako bilo kao sto kaze.
Karte na sto, rasciste se neke stvari i hajmo dalje.

No ja i dalje ne vjerujem u ovu pricu. Izvini Anonimna.

< Poruku je uredio medic slatki -- 23.2.2014 1:14:10 >

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 241
23.2.2014 1:15:42   
bananica

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Nisma znala...
a ni moj suprug...

to je na tvoje sta ce ti takav koji odmah krene, ne treba generalisati, covjek je tako uradio, nije ranije, a mozda nece ni poslije, ko ce znati sta mu je u glavi bilo u tom trenutku

Neposredna veza do poruke: 242
23.2.2014 1:15:55   
hanabanana

Nisma znala...
a ni moj suprug...

Upravo to. Ja mogu samo jednom otici.
I to je to.
A caprkanje po mojoj zivoj rani, a to je gubitak oca, je jedan od razloga zbog kojeg se ne bi ni okrenula.

Neposredna veza do poruke: 243
23.2.2014 1:15:58   
Galicia
Neko ima bujnu mastu. Valja to sve Zapamtiti.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 244
23.2.2014 1:17:14   
bananica

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Bez obzira, tako se jedan odrastao muskarac ne ponasa. Ona je pogrijesila ako je ovako bilo kao sto kaze.
Karte na sto, rasciste se neke stvari i hajmo dalje.

No ja i dalje ne vjerujem u ovu pricu. Izvini Anonimna.

naravno da se ne ponasa, ali eto desilo se, ako ga ona zeli nazad, ja joj od srca zelim da joj se vrati

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 245
23.2.2014 1:17:59   
Hanady RR

Nisma znala...
a ni moj suprug...

Upravo to. Ja mogu samo jednom otici.
I to je to.
A caprkanje po mojoj zivoj rani, a to je gubitak oca, je jedan od razloga zbog kojeg se ne bi ni okrenula.

ma isto...
al isto tako ja njegovog rahmetli babu i majku u ujedanjima da spomenem jasno bi mi bilo namah gdje ode i da se vratiti neće...

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 246
23.2.2014 1:18:46   
bananica
a ni moj suprug...

ovo ste vi, neko nije takav....ja imam prijateljicu koja je 3 puta odlazila, pa se vracala, zar je za osudu?

Neposredna veza do poruke: 247
23.2.2014 1:19:45   
minja_
Ja vjerujem da su ovo sve djelici jedne price i da su te rijeci samo prelile casu, uz nemogucnost dogovora o mjestu stanovanja.
Kako je bilo savrseno, kada si se osjecala kao da si mu mama? Covjek je i dalje zivio kao momak, platu davao svojima, njih izdrzavala njena mama, naravno da mu je trebala reci da se mora uozbiljiti.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 248
23.2.2014 1:20:37   
bananica

IZVORNA PORUKA: minja_

Ja vjerujem da su ovo sve djelici jedne price i da su te rijeci samo prelile casu, uz nemogucnost dogovora o mjestu stanovanja.
Kako je bilo savrseno, kada si se osjecala kao da si mu mama? Covjek je i dalje zivio kao momak, platu davao svojima, njih izdrzavala njena mama, naravno da mu je trebala reci da se mora uozbiljiti.

pa nije ovo ona napisala, il ja ne upratih

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 249
23.2.2014 1:22:23   
Hanady RR

Nisma znala...
a ni moj suprug...

to je na tvoje sta ce ti takav koji odmah krene, ne treba generalisati, covjek je tako uradio, nije ranije, a mozda nece ni poslije, ko ce znati sta mu je u glavi bilo u tom trenutku

i šta sad ...
treba ona život da živi sa tipom kojem ne zna šta je u glavi...
koji ode i nejavlja se 38 dana...
pa se varti...
treba da ona misli kad će opet tako...
jel to život ba...???
hajde bježi...
da se vrati sad ovog trena ...ona bi strepila narednih godina i godina hoćeč opet otić...a zamisli nađu se djeca pa tip tako ode...pa dođe...pa ode...
mislim helo...neko to želi sebi...
izvini...povrijedila ga...
il je trebala ona skontati na vrijeme njoj sad sinlo da mu je majku dirala...
il je on ko odrastao muškarac trebap sjesti karte na sto i tako ti je tako mi je...
meni ne pada a pamet da je tješim...ja je žalim...iz srca...
i što joj je otišo i što će joj se vratiti...čini mi se lakše bi joj bilo da joj se ne vrati...taj strah hoćel njemu opet crijevo na ljevo pa da ode sa koferčetom...kad će živjetuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *