Mirkica
|
IZVORNA PORUKA: Galicia Sve se ja slazem sa vama, ali jedno je cinjenica. Vi kao majke vise volite svoje dijete nego njegovu izabranicu/izabranika. Ne pricam ovdje o mrznji, neslaganju, nepostovanju, nego zna se da ti je dijete prvo na mjestu pa sve onda ostalo. Zar ne. E tako i svako drugi razmislja. Uzecu sebe za primjer, da imam dijete, ono bi mi bilo na prvom mjestu, i sve bi za njega uradila, onda za svoje roditelje, pa onda za muza. Naravno poslije roditelja dolazi mi brat. I kad bi se spasavali na nekom brodu, prvo bih svoje dijete, pa onda roditelje, brata, a tek onda muza, i njegove roditelje. Ovo veze nema sa neslaganjem ili mrznjom, ovo je samo moje logicne razmisljanje. Isto tako mi je sasvim normalna stvar da svekijevci vise vole mm-a nego mene. Da je obrnuto, ja bih se zabrinula. Evo npr zena od mm-ovog brata mi je samo "Sanela", i uvijek ce mi biti samo to. Ne patim od titula uopste. A isto tako, ne izdvajam je ni iz jedne proslave mm-a i mene. Smatram je dio mog zivota, ne i nuzno dio moje familije. jojj Gali Bogu hvala da niko ne voli vise mene nego mm i ne zelim da poredim to , mozda me vala nikako i ne voli hahahha , i narvno da svak svoje djete vise voli , kako god tvoja snaha je tu i ti njoj i bicete povezane do kraja zivota bar radi djece koju ima brat sa tom istom zenom koja je mislim vjencata s tvojim bratom i nosi vase prezime .