bananica
|
IZVORNA PORUKA: Amra Saray IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: hanabanana IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: Galicia Izvinjavam se, ali ja nigdje nisam napisala da ja mrzim muzevu familiju, daleko od toga. Samo zato sto ih ne smatram dio familije, ne znaci da ih mrzim. Svasta. ni ja ne smatram familiju od mm svojom A jel onda i djecu smatraš pola svojom, pola njegovom?! mm i ja, i nase dijete smo porodica, njegova familija( amidze, dajdze,strine....) su njegovi, naravno da ih postujem, posjecujemo se itd, al ih ne smatram svojima, to mi je nesto sasvim drugo, ja bih za moje roditelje mogla poginuti, a za njegove ne, tetku volim bez granica, non stop pricamo, zovemo se, izlazimo...., a sa njegovom ne.....hocu reci, oni su ljudi koji su usli u moj zivot zbog mm mm i ja, i nase dijete smo porodica, njegova familija( amidze, dajdze,strine....) su njegovi, naravno da ih postujem, posjecujemo se itd, al ih ne smatram svojima, to mi je nesto sasvim drugo, ja bih za moje roditelje mogla poginuti, a za njegove ne, tetku volim bez granica, non stop pricamo, zovemo se, izlazimo...., a sa njegovom ne.....hocu reci, oni su ljudi koji su usli u moj zivot zbog mm A sta ce se desiti ukoliko tvoje dijete u nekoj fazi odrastanja bude sklonije familiji tvog mm?Ne treba djeci pokazati da je neka strana favorizirana u odnosu na drugu,jer ni tebi ne bi bilo drago da otpises jedan dio svoje familije po nahodjenju majke da otpises sve sa oceve strane ....tesko je prihvatiti nove ljude u porodicu i ujediniti ali kada jednom uspijete spajati te mostove onda shvatite svrhu porodice.Ni ja nisam u posebnim odnosima sa familijom mm jer su malo cudni ali svaki dan pokusavam uspostaviti neke veze koje ce moje dijete nastaviti njegovati.Porodica/familija se ne stvara samo krvnim vezama ima tu mnogo vise od toga. nema moj stav prema nekome nikakve veze sa mojim djetetom, ne ucim ja dijete eh ovo je moja mama nju trebas da volis, a od mm mamu nemoj, Boze sacuvaj, ona njih sve voli.....a hanabanana, mm dajdzinica je sa mnom prosla , tj zajedno smo prosle kroz svasta, super se slazemo, al je ipak ne smatram svojom familijom
|