Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.1.2014 12:10:45
Hannica
Ja ipak necu doci,djeca su mi bolesna,Hana ima upalu grla,na antibiotiku je,Afan bronhitis,inhalacije bas u vrijeme kafe,Uma ima malo upale pluca,injekcije.....i tako. Nesto mi nije do kafe.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.1.2014 20:56:46
Hannica
IZVORNA PORUKA: niki83
A joj Hannice Bas mi je zao pilica Da sto prije prebole to insallah!! A tebi samo puno strpljenja zelim i evo te!
Ma dobro je pa bar niko nema visoku temp.,ne povracaju i sl. to mi je najgore. Za Umu me nas iznenadila kad rece upala pluca na obe strane. Da pomjerimo kafu za petak.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.1.2014 21:10:23
ananas_ze
cccccc...razocarana sam a tako sam se radovala kafi
ja dosla danas da se prijavim a vi vec odjavile
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.1.2014 21:11:38
niki83
Nas tri ipak bile na kafi Mala, Henna i ja. Ma ponovit cemo i u petak zbog tebe ako budes mogla Spominjale smo te i kako li se nosis s djecicom!?! Hvala Bogu da nema ture.. Sto prije da se oporave insallah
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.1.2014 21:17:34
ananas_ze
Ananas pa sto ne rece nista !?
pa ocekivala sam goste i oni otkazali, haj rekoh da se prijavim kad vidim nista od kafe, i nisam vise ni ulazila...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 21.2.2014 21:06:59
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: Hannica
Ima li raspolozenih za druzenje?
imam ja