|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  122 123 [124] 125 126   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o)
7.11.2013 15:14:45   
Hannica
Sve je montirano,cisti co'jek.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3076
7.11.2013 15:29:45   
henna ze
vidjećeš kad izrade...

ona ninushka se više ni ne javlja..al ona hajd ima bebče...

vi ste sve izrade..izradasteuser posted image

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 3077
7.11.2013 15:34:13   
palachinken

IZVORNA PORUKA: henna ze

vidjećeš kad izrade...

ona ninushka se više ni ne javlja..al ona hajd ima bebče...

vi ste sve izrade..izradasteuser posted image

Ma doci cu ja. Ako bude stani-pani, povest cu i malog, imam crtanih na mobitelu...

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 3078
7.11.2013 16:16:38   
Hannica
Ja se jos nafam da cu doci,Hena nemoj nas napadati.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 3079
7.11.2013 16:41:56   
Mya_81 RR
Henna, hebiga, sve se nesto poklopilo ovih dana, a intenzivno sredjujem svoj novi radni prostor, jos ima nekih novih poslova uz to, tako da mi veceras ak i sat vremena puno znaci.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 3080
7.11.2013 16:59:24   
Ninushka
Ja dolazim. maloprije sam u kuću ušla, slažem neki kasni ručak i izlazim opet. Dolazimo moja ružičasta šmizla i ja. Nadam se da ćemo još nekoga zateći. Znači 19h uTC-u onaj cafe na spratu?

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3081
7.11.2013 17:02:00   
ananas_ze
mojim gostima dosla ne znam cija sestra user posted image kasnit cu 15ak min al dolazim user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu Ninushka)
Neposredna veza do poruke: 3082
7.11.2013 17:37:21   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

mojim gostima dosla ne znam cija sestra user posted image kasnit cu 15ak min al dolazim user posted image

jest mi user posted image potrajao... helem ne da mi se, dolaze mi drugi gosti, sta bi, jako smo druzeljubiv par ovaj mm i ja, a tako mi je zaouser posted image ninushka jubi mi cezu user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 3083
7.11.2013 17:40:09   
Ninushka
Taman sam htjela da te vidim da ti pomilkim pupu. Hajde nema veze. Jeste bezobrazne vi čekate da vam se neko najavi, ja sam to odhebala, rekla izlazim i bye bye! user posted image

Neposredna veza do poruke: 3084
7.11.2013 17:42:39   
henna ze
dakle.ninushka, palachinken i ja...

(odgovor članu Ninushka)
Neposredna veza do poruke: 3085
7.11.2013 17:48:09   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: Ninushka

Taman sam htjela da te vidim da ti pomilkim pupu. Hajde nema veze. Jeste bezobrazne vi čekate da vam se neko najavi, ja sam to odhebala, rekla izlazim i bye bye! user posted image

ovaj put je mm kriv user posted image
meni se sve user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu Ninushka)
Neposredna veza do poruke: 3086
7.11.2013 22:56:07   
hatepsut
I mi smo bili sprijeceni,bas mi je zao.Meni dolazali na zalost bas mi neprijatno bilo da ih vratim.

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

Neposredna veza do poruke: 3087
8.11.2013 10:01:41   
Hannica
Da se zahvalim zenicama na druzenju,falilo nam je vremena da razradimo sve teme,ali bit ce i drugi put.user posted image
Hvala Nedi na prevozu.user posted image
Ninuska djecica su ti predivna,oboje su bas,bas premedeni.user posted image user posted image

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 3088
8.11.2013 11:09:38   
palachinken
Ja sve zamisljam kako bi bilo da se sva djeca, samo od žena koje su sinoć bile skupe kod nekog u kući...i nije mi dobro user posted image user posted image user posted image devet komada...user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 3089
8.11.2013 11:26:36   
Hannica
Al tek slijedece godine,kad Danin i Dunja prohodaju,ovako nisu primjetni. user posted image
Svakako trebamo probati.user posted image

Neposredna veza do poruke: 3090
8.11.2013 14:08:08   
Ninushka
Palachinken, ja ne odustajem od te ideje user posted image

Hannice hvala mila. Ispade samo ja dovedem kindere na kafu user posted image Sljedeći put ću reći mužeku da se drži kuće dok sam na kafi, čim mi Dunjče zaspalo on se pomolio user posted image
A sljedeće godine će def biti zanimljivo, tek tada će jedini uslov da se nađemo na kafi biti da tate ostanu kući s djecom...i nikako drugačije user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 3091
8.11.2013 14:12:23   
henna ze
ja ću demonstrativno napustiti kafu..budemo li se joooopet porađale...user posted image

(odgovor članu Ninushka)
Neposredna veza do poruke: 3092
8.11.2013 14:18:29   
niki83

ja ću demonstrativno napustiti kafu..budemo li se joooopet porađale...user posted image

A hocemo user posted image

N&N

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 3093
8.11.2013 16:42:54   
Hannica

user posted image user posted image

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 3094
8.11.2013 16:45:25   
Hannica

IZVORNA PORUKA: Ninushka

Palachinken, ja ne odustajem od te ideje user posted image

Hannice hvala mila. Ispade samo ja dovedem kindere na kafu user posted image Sljedeći put ću reći mužeku da se drži kuće dok sam na kafi, čim mi Dunjče zaspalo on se pomolio user posted image
A sljedeće godine će def biti zanimljivo, tek tada će jedini uslov da se nađemo na kafi biti da tate ostanu kući s djecom...i nikako drugačije user posted image

Ma Dunjica je hila divna,ji osjetili nismo da je tu,samo me poprijeko pogledala par puta.user posted image A Sradjan...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ninushka)
Neposredna veza do poruke: 3095
8.11.2013 18:20:47   
Nedi
Moje malo dojence je odlucilo da kazmi mamu sto je izasla bez njegauser posted image Jos me ne prestaje kaznjavatiuser posted image

Hanice nema na cemu i drugi i treci i peti putuser posted image

Meni se ne svidja ta ideja sa svom djecom na kafi to je sve samo ne kafauser posted image

Jos sam nesto htjela reci ali vise ne cujem vlastite misli od drekeuser posted image

< Poruku je uredio Nedi -- 8.11.2013 18:21:15 >

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 3096
11.12.2013 17:37:12   
koka i po
kone moje....ima li se gdje u Zenici kupiti majica sa Strumfovima?
da nam Djeda Mraz ne ispadne lazovuser posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 3097
11.12.2013 18:29:05   
Mya_81 RR
Moglo bi biti u konzumu, mada nisam sto posto sigurna.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 3098
11.12.2013 18:33:49   
ananas_ze
ja mislila neka kafa se dogovara, a ono strumfovi user posted image ja sam vidjala u Komzumu ako se nije prodalo, a i na pijaci bi moglo biti, nije vjerovatno neki kvalitet al moglo bi biti...

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3099
11.12.2013 19:42:37   
koka i po
a da mi provjerite ....pliiiiizzzzzuser posted image
ananas kafe nema dok se ne ispostuju Strumfoviuser posted image
mah ko mari za kvalitet bitno je da su tu gdje jesuuser posted image

< Poruku je uredio koka i po -- 11.12.2013 19:45:03 >

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 3100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  122 123 [124] 125 126   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  122 123 [124] 125 126   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *