|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ODNOS - koliko često
25.1.2014 17:02:44   
Buba22
Ja ne znam uopste sta bih vam rekla na tu temu.. ja i moj partner smo ukupno 2 godine zajedno, od toga 1 god u braku.. dok smo u vezi bili, imali smo odnos svaki dan, rijetkost da smo preskakali dan, nekad i po 2-3 puta. Prvih mjesec-dva u braku je isto ok bilo, imali smo redovno odnos, medjutim, zadnjih 8-9 mjeseci je to katastrofalno. Desilo se da u komadu nismo imali 2 mj i 10 dana odnos. pa smo tad imali odnos i opet nakon skoro 2 mj. zadnji odnos smo imali 3.12... on nista ne spominje da postoji neki problem u tome, znaci kao da je sve normalno.. meni to nikako nije jasno, a necu da pitam, necu da ispadne kao da ga molim da sa mnom spava, ako on nema potrebu i zelju da sa mnom bude intiman, ne treba ni biti, ali mi je to toliko zabrinjavajuce..

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 401
25.1.2014 17:04:32   
veeseelaa
Desilo se da u komadu nismo imali 2 mj i 10 dana odnos. pa smo tad imali odnos i opet nakon skoro 2 mj. zadnji odnos smo imali 3.12...

svašta

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Buba22)
Neposredna veza do poruke: 402
25.1.2014 17:12:26   
elmaL
Buba22 mora postojati razlog za to, redoviti odnosi su znak zdrave veze/braka, i odraz bliskosti, razgovarajte zeno, to ti je muz, jos pogotovo ako mislis da to nije uredu, otvoreno s njim pricaj, jel ima neki problem, nesto je ocito po srijediuser posted image za par koji je do sad imao ceste odnose, da vise od 2 mjeseca nema odnos, nije normalno....

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 403
25.1.2014 17:20:31   
teacher75
i ja bih popricala s njim ili inicirala sex pa da vidim kako ce reagovati. mozda je pod nekim stresom na poslu? ili ima nesto sa straneuser posted image nadam se da nije nista ozbiljno i da ce vam se situacija popraviti

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 404
25.1.2014 17:29:36   
veeseelaa
ama otvoreno pitaš: hoćeš li ili nećeš? nećeš marš, ne gatala ja koji mu je

da je bolestan znala bi a sve ostalo nije opravdanje

i ja sam bila pod stresom i sl pa sam se sexala opet redovno

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 405
25.1.2014 17:35:06   
Leptiri
Ocigledno je da postoji problem jer to bas nije dobro, za vas odnos ali za tvoje zdravlje, pa ti si stalno u grcu i nije moguce da ti je svejedno.
Ja sam u braku skoro dvije godine i mogla bih imati odnos sa mm svaki dan, imamo zelju i jedno i drugo, ali radimo na bebi pa onda se malo cuvamo bar do plodnih dana.

Nema se tu sta gatati jednostavno otvoreno pitas u cemu je problemuser posted image

"Na uho ću ti šaptati tajne, a kada ih prepoznaš,
ti samo glavom kimni i ostani u tišini. " Rumi

Neposredna veza do poruke: 406
25.1.2014 17:39:10   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ama otvoreno pitaš: hoćeš li ili nećeš? nećeš marš, ne gatala ja koji mu je

da je bolestan znala bi a sve ostalo nije opravdanje

nakon onog prvog odgovora suzdrzala sam se da ti ne kazem kako takav odg nisam ocekivala od tebe...
a draga bubo cuj ako ne zeli...itd zelis li ti? sta je s tvojim potrebama?

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

Neposredna veza do poruke: 407
25.1.2014 17:41:11   
elmaL

user posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

Neposredna veza do poruke: 408
25.1.2014 23:39:45   
Buba22
Upravu ste, bez sumnje.. Ja razmisljam stalno o tome, sama sebe uhvatim kako u glavi smisljam kako s njim o tome da porazgovaram.. Na poslu nema problema, znaci to nije sigurno.. I ja smatram da je to dio normalne i zdrave veze i braka.. Ne znam uopste kako cu to zapoceti i kako da to uokvirim, jer sam sama sebi glupa, koliko su meni pricale cure/djevojke, uvijek su muskarci ti koji bi cesce htjeli od zena.. Ne znam, ne znam..

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 409
25.1.2014 23:42:57   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: Buba22

Upravu ste, bez sumnje.. Ja razmisljam stalno o tome, sama sebe uhvatim kako u glavi smisljam kako s njim o tome da porazgovaram.. Na poslu nema problema, znaci to nije sigurno.. I ja smatram da je to dio normalne i zdrave veze i braka.. Ne znam uopste kako cu to zapoceti i kako da to uokvirim, jer sam sama sebi glupa, koliko su meni pricale cure/djevojke, uvijek su muskarci ti koji bi cesce htjeli od zena.. Ne znam, ne znam..

1 nije to nikakvo pravilo
2 zena si- umijes- vjeruj mi
3 sta radis sad na forumu?

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu Buba22)
Neposredna veza do poruke: 410
25.1.2014 23:48:16   
Buba22
Nista, citam evo ove prethodne postove i cudim se u kojem ja svijetu zivim? Vecina zena ovdje ima svaki dan ili max svako 2-3 dana odnos.. MMuz mi je na poslu veceras, pa od price nema nista..

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 411
25.1.2014 23:55:28   
ananas_ze

Nista, citam evo ove prethodne postove i cudim se u kojem ja svijetu zivim? Vecina zena ovdje ima svaki dan ili max svako 2-3 dana odnos.. MMuz mi je na poslu veceras, pa od price nema nista..

pa i ti si bila u tom svijetu, sto se cudis, samo se vrati...

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu Buba22)
Neposredna veza do poruke: 412
26.1.2014 0:20:19   
Buba22
pokusat cu.. vidjet cemo sta ce biti..

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 413
26.1.2014 0:24:14   
animagical

Desilo se da u komadu nismo imali 2 mj i 10 dana odnos. pa smo tad imali odnos i opet nakon skoro 2 mj. zadnji odnos smo imali 3.12...

svašta

veso, ma jel ovo sama sa sobom pricas?user posted image i bas dan pred poroduser posted image ludilo majke mi

Neposredna veza do poruke: 414
26.1.2014 13:16:12   
salmy

hahahhaha majketi jel vjerujesuser posted image imam svaki dan al sa monetama

(odgovor članu Buba22)
Neposredna veza do poruke: 415
26.1.2014 15:21:16   
teacher75

IZVORNA PORUKA: salmy

od kako su se djeca rodila, ako bude svaka 3 dana, to je za nas plafonuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 416
20.2.2014 13:13:45   
usamljena30
Ne znam sta bih rekla na ovu temu osim da i ja imam problem. MM od kako smo dobili djete a to je vec dvije godine skroz se udaljio od mene , prije smo svaki dan nekad i vise puta dnevno a sad jedva jednom sedmicno i to uvijek na moju incijativu. mada sam skontala da on kada sam ja subotom na poslu uspava djete i onda sjedne za komp i radi to sam uz one filmove. ja sma mu dala do znanja da znam sta radi al njega to ne tangira uopste. Ponekad se pitam jel me uopste jos voli i zeli.

Neposredna veza do poruke: 417
20.2.2014 13:20:11   
elmaL

IZVORNA PORUKA: usamljena30

Ne znam sta bih rekla na ovu temu osim da i ja imam problem. MM od kako smo dobili djete a to je vec dvije godine skroz se udaljio od mene , prije smo svaki dan nekad i vise puta dnevno a sad jedva jednom sedmicno i to uvijek na moju incijativu. mada sam skontala da on kada sam ja subotom na poslu uspava djete i onda sjedne za komp i radi to sam uz one filmove. ja sma mu dala do znanja da znam sta radi al njega to ne tangira uopste. Ponekad se pitam jel me uopste jos voli i zeli.

nemoj sebe pitati, vec pitaj njega! ocito vam je situacija zrela za razgovor, vidi s njim sta je u pitanju i kako da poboljsate i ucestate odnos user posted image

E i A=<3

(odgovor članu usamljena30)
Neposredna veza do poruke: 418
20.2.2014 13:22:39   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: salmy

od kako su se djeca rodila, ako bude svaka 3 dana, to je za nas plafonuser posted image

pa ljudi ne vjeruju, meni se ne da višđe objašnjavati user posted image
mi smo ko zečići user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 419
20.2.2014 13:27:52   
tajra26
Prvo da kažem svaka cast žene one koje imaju sex svaki dan ili 3-4 puta sedmicno. Ja umorna svaku vece prije mm zaspim ili on zaspi. Kod nas to 3-4 puta mjesečno najčešće vikendom. Trebam li se zabrinuti? ! Nije da nemam zelju ali me umor savladauser posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 12.10.2011

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 420
20.2.2014 13:35:56   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: tajra26

Prvo da kažem svaka cast žene one koje imaju sex svaki dan ili 3-4 puta sedmicno. Ja umorna svaku vece prije mm zaspim ili on zaspi. Kod nas to 3-4 puta mjesečno najčešće vikendom. Trebam li se zabrinuti? ! Nije da nemam zelju ali me umor savladauser posted image

Ma šta ćeš se zabrinuti?
Pusti veselu, ona je izuzetakuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 421
20.2.2014 13:37:43   
vjestica

ma šta ćeš se brinuti
pa jel stvarno vjeruješ da se neke seksaju tako često kako pišu user posted image user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 422
20.2.2014 13:40:33   
muaaa

IZVORNA PORUKA: vjestica

ma šta ćeš se brinuti
pa jel stvarno vjeruješ da se neke seksaju tako često kako pišu user posted image user posted image user posted image

netrebas se brinuti...ja bih se zabrinula za sebe da je drugacijeuser posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 423
20.2.2014 13:47:52   
veeseelaa

mene sex odmara, nikada nisam umorna za isti, razlika je u pogledu
osim toga od čega se to toliko umaraš?
i ja imam sada dvoje djece al nisam umorna, pa i radila sam trudna pa nisam nešto padala u bandek od umora
naravno ja ne zadajem sebi neke velike poslove, izbaci nešto a ubaci sex

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 424
20.2.2014 13:49:07   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: vjestica

ma šta ćeš se brinuti

gladan sitom ne vjeruje, vazda bilo user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *