|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: prvi znaci trudnoce
26.1.2014 16:50:35   
kimmyk
Ma naravno!!javim vam jos sve,danas jedina novost grudi me bole sa strane skrozz i nekako mi se sve zile vide..pa cemo vidjeti dalje :)

(odgovor članu lovepower)
Neposredna veza do poruke: 1301
26.1.2014 17:20:34   
lovepower
ja sam zbog tih zila i posumnjala user posted image user posted image user posted image i mene su grudi boljele sa strane

26.08.2014-fetus mortus in uterus 36 sedmica

(odgovor članu kimmyk)
Neposredna veza do poruke: 1302
26.1.2014 17:45:27   
kimmyk
Hihihihi nadam se da je to to ;) jos jedna novost danas hahaha isla u wc gacice mi skroz vlazne,imam neki vodenasti iscjedak.. :))

IZVORNA PORUKA: lovepower

ja sam zbog tih zila i posumnjala user posted image user posted image user posted image i mene su grudi boljele sa strane

Neposredna veza do poruke: 1303
27.1.2014 10:20:35   
lovepower
jojj ja i sad imam taj iscjedak fuj to je normalno na pocetku trudnoce ali je gadno uvijek imas osjecaj da si se upiskila user posted image

(odgovor članu kimmyk)
Neposredna veza do poruke: 1304
27.1.2014 14:16:40   
mina23
Evo i moih znakova nadam se user posted image , kao otecene grudi sa bolovima prema pazuhu, peckanje bradevica
i izlazilo mi je nesto kao mlijecna tecnost ljepljiva u malim kolicinama user posted image ,
mucnina bez povracanja, ne znam dali su to simptomi ili sebi vec umisljam, ah da i kao da su mi bradevice malo tamnije i
vece h,mmmmmm user posted image user posted image eto ljubac za sve

Sunce mamino stiglo 23.01. 2010 nas mali Saim, Volimo ga puuuuno!

Neposredna veza do poruke: 1305
27.1.2014 14:44:36   
lovepower
draga moja mina23 i mene su grudi tako boljele prema pazuhu uglavnom kad se uvrijedim nije bio nepodnosljiv bol o kojem sam citala sad se taj bol malkice pojacao ali opet nista strasno a ulazim u sedmu sedmicu,za tu tecnost ne znam stvarno mozda se to desilo nekom ko je kao ti imao iskustva u dojenju meni je ovo prva trudnoca pa su moje grudi jos uvijek nekoristene user posted image user posted image user posted image user posted image
mucnine nisam imala i jos uvijek ih nemam ne prizivam ih ali nazalost na to ne mozemo uticati ali sve za svoju bebicu,ali zene ih imaju cak i prije nego sto saznaju da su trudne,ako su ti bradavice potamnile i povecale se to je definitvno jedan od glavnih simptoma meni se cini da ces ti svom sinu uskoro pokloniti malu bebicu navijam za to kad treba da ne dodje tvoja vjestica

(odgovor članu mina23)
Neposredna veza do poruke: 1306
27.1.2014 16:49:02   
kimmyk
Evo mene,piskila jutros nisam izdrzala haha pojavila mi se blijeda crtica i zvala sam ginekologicu i ona kaze da dodem sutra,pitala me za simptome i cim.sam.rekla za grudi i iscjedak kaze to je najvjerojanije to..maloprije sam.primjetila da mi ss vide cak zilice koje vode u bradavicu,znaci sve..jooj kako me straaaahhh da cu se razocaratiii

Neposredna veza do poruke: 1307
27.1.2014 16:51:55   
lovepower
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako si me obradovala i meni je bila jedva vidljiva linija na prvom testu 12 dana od ovulacije to je sigurno to jesam ti rekla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ti si meni user posted image kako lijepa vijest user posted image user posted image

(odgovor članu kimmyk)
Neposredna veza do poruke: 1308
27.1.2014 17:03:08   
kimmyk
Joooj nadam seee,ne zelim jos slaviti dok mi doktorica ne potvrdi sve mi je neka panika hahaha samo su me te zilice na grudima iznenadile jer se vide puno vise nego jucer..nadam se da ce me sutra obradovatii haha a neznam hoce li uopce moci ista vidjeti s obzirom da je jos rano..kad si ti isla prvi put?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako si me obradovala i meni je bila jedva vidljiva linija na prvom testu 12 dana od ovulacije to je sigurno to jesam ti rekla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ti si meni user posted image kako lijepa vijest user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1309
27.1.2014 17:39:56   
lovepower
ma ti si trudna bona nema nikakve sumnje opusti se nemoj da previse razmisljas,ja sam prvi put isla sad u subotu a tad sam bila 5 sedmica i 4 dana meni su vidjeli gestacijski mjesak uvecana materica naravno,srce se nije culo pa su me narucili za 10 dana ja sam sama citala da je prerano da se cuje malo srce a i oni su mi to rekli,ne znam koliko si ti tacno trudna ali ne vjerujem da ce ti se ista moci vidjeti osim zadebljanog endometrija sto ukazuje na trudnocu ali tu su simptomi i pozitivan testuser posted image user posted image uzivaj draga najljesih devet mjeseci uskoro postajes mamica i samim tim najsretnija zena jesi javila dragom radosne vijesti da stize jedna malauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimmyk)
Neposredna veza do poruke: 1310
27.1.2014 18:48:03   
kimmyk
Hehe nadam se,a negooo..odmah sam ga zvala jutros haha on je jos u soku kaze da nemoze vjerovati..bas cemo kasnije na neku veceru da popricamo o svemu :) rekla sam samo njemu i dvjema prijateljicama,a ostalima cu kad se potvrdi jer sam ja jos uvijek u strahu haha :) kako se ti osjecas?

ma ti si trudna bona nema nikakve sumnje opusti se nemoj da previse razmisljas,ja sam prvi put isla sad u subotu a tad sam bila 5 sedmica i 4 dana meni su vidjeli gestacijski mjesak uvecana materica naravno,srce se nije culo pa su me narucili za 10 dana ja sam sama citala da je prerano da se cuje malo srce a i oni su mi to rekli,ne znam koliko si ti tacno trudna ali ne vjerujem da ce ti se ista moci vidjeti osim zadebljanog endometrija sto ukazuje na trudnocu ali tu su simptomi i pozitivan testuser posted image user posted image uzivaj draga najljesih devet mjeseci uskoro postajes mamica i samim tim najsretnija zena jesi javila dragom radosne vijesti da stize jedna malauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1311
27.1.2014 19:26:29   
mina23
Samo se bojim razocorenja, sta mislite moguli sutra napraviti test? A menstruaciju trebam dobiti tek u nedeljuuser posted image ,
nadam se da sam trudna, divne ste i bas mi prija ovdje sa vama razmjenjivati mislenja ♥

(odgovor članu kimmyk)
Neposredna veza do poruke: 1312
27.1.2014 19:31:38   
dandi84

IZVORNA PORUKA: mina23

Samo se bojim razocorenja, sta mislite moguli sutra napraviti test? A menstruaciju trebam dobiti tek u nedeljuuser posted image ,
nadam se da sam trudna, divne ste i bas mi prija ovdje sa vama razmjenjivati mislenja ♥

Rano ti je sutra. Mogao bi ti test biti lazno negativan. Strpi se do subote makaruser posted image
Zelim ti user posted image ko kucuuser posted image

Život nam vraća ono što mi drugima dajemo....

15.07.2012. god -missed ab. (8 ned+4)

28.12.2013. god -ugledali smo user posted image

29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...

(odgovor članu mina23)
Neposredna veza do poruke: 1313
27.1.2014 19:45:49   
mina23
Aaaa hvala vam drage moje, javim vam uglavmom do ponedeljka ili u ponedeljak sta se zbiva samnom

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 1314
27.1.2014 20:05:06   
kimmyk
I ja mislim da ti je rano..pricekaj jos par dana :)

IZVORNA PORUKA: mina23

(odgovor članu mina23)
Neposredna veza do poruke: 1315
27.1.2014 21:20:41   
capricapri
Ljudiiii...meni hitno treba pomoc,tj da me bar umirite sutra do 14h kad idem kod doktora....U sestoj nedelji sam dobila krvarenje,lezala u bolnici i vide mi mali hematom,,,dobijem Utrogestan da koristim,3x2 na dan,ali kako ja nisam razumila,ja sam njega pila,a sad vidim na nalazu da sam trebala da primjenjujem vaginalno. :(

Da li je to moglo nastetiti mom plodu? Vec sam u Oktobru imala spontani...
Molim za odgovre,iskustva sa Utrogestanom?user posted image

(odgovor članu kimmyk)
Neposredna veza do poruke: 1316
27.1.2014 21:31:55   
lovepower
mislim da nije moglo nasteti to su tablete koje su mogu koristiti i oralno i vaginalno nista se ne sikiraj disi duboko gori ti je taj stres jedino sto sam ja cula o njemu je da ako ga koristis oralno izaziva mucnine ne brini se bona sa tvojom mrvicom je jesve uredu user posted image user posted image

(odgovor članu capricapri)
Neposredna veza do poruke: 1317
27.1.2014 21:35:39   
capricapri
uh konacno neko user posted image
Dr mi je dao prosli utorak i rekao kontrolu za 7 dana,tj sutra...

Od kojih sam ja 5 pila (stvarno nemam koment za sebe) , sto se tice mucnice...HAOS!! Skoro da sam padala u nesvjest,muka,pospanost...uzas.
Čisto iz dosade uzmem upustvo,krenem da čitam,vidim pise i vaginalno,uzmem nalaz i pogledm kad vidim pise vag.

Ja se stvarno nadam da ne moze da steti,jako sam zabrinuta..ne znam kako da zaspem veceras i docekam sutra....

Neposredna veza do poruke: 1318
27.1.2014 22:02:10   
lovepower
Samo se bojim razocorenja, sta mislite moguli sutra napraviti test? A menstruaciju trebam dobiti tek u nedelju ,

ma nemoj jos prerano je bice negativan u nedjelju radi i u nedjelju ce ovdje biti dernek jer ces nam prijaviti debele user posted image strpi se jos malkice i ponasaj se kao trudnica ti i ja i kimmky ma ima da se druzimo do oktobra pa onda na onoj temi moja beba do prvog rodjendana ja vas obje cekam user posted image user posted image user posted image i imamo i saru i ona ce sa nama user posted image

(odgovor članu mina23)
Neposredna veza do poruke: 1319
27.1.2014 22:07:26   
lovepower
uh konacno neko
Dr mi je dao prosli utorak i rekao kontrolu za 7 dana,tj sutra...

Od kojih sam ja 5 pila (stvarno nemam koment za sebe) , sto se tice mucnice...HAOS!! Skoro da sam padala u nesvjest,muka,pospanost...uzas.
Čisto iz dosade uzmem upustvo,krenem da čitam,vidim pise i vaginalno,uzmem nalaz i pogledm kad vidim pise vag.

Ja se stvarno nadam da ne moze da steti,jako sam zabrinuta..ne znam kako da zaspem veceras i docekam sutra....

probaj sama naci na forumu temu o tim tabletama i vidjet ces zene koje piju oralno predju na vaginalno jer su mucnine prejake eto vidis i kod tebe je taj slucaj bitno je da je krvarenje prestalo to su tablete koje svejedno idu krvotok i do bebe stizu na oba nacina ali su namjenje trudnicama i ne stete ne sikiraj se bona vjeruj mi da je gori stres opusti se i lezi i pajki sutra ces vidjeti da je sve ok koja si sada sedmica ja sam imala rozkasti iscjedak i dobila sam dabroston to je bilo u subotu isto 6 sedmica user posted image ali sad ide nabolje hvala dragom Bogu!nemoj mi se sikirati

(odgovor članu capricapri)
Neposredna veza do poruke: 1320
27.1.2014 22:07:44   
mina23
Lovepower bas bi bio dernek hahahha dusa moja kao da te znam 100 godina,
Capricapri te tablete sam i ja pila i koristila vaginalno i imam zivog i zdravog djecaka tako da se ne sikiraj sve je ok miruj strogo i sve ce biti
uredu ;)
Uh kad ce ta nedelja kad kad kad kad :)

Neposredna veza do poruke: 1321
27.1.2014 22:11:52   
lovepower

IZVORNA PORUKA: kimmyk

Hehe nadam se,a negooo..odmah sam ga zvala jutros haha on je jos u soku kaze da nemoze vjerovati..bas cemo kasnije na neku veceru da popricamo o svemu :) rekla sam samo njemu i dvjema prijateljicama,a ostalima cu kad se potvrdi jer sam ja jos uvijek u strahu haha :) kako se ti osjecas?

mogu zamisliti vase srece jos tako neplanirano,neka vam sve prodje u najboljem redu!ja se osjecam fenomenalno jedem nenormalno sve i svasta user posted image uzivam jer me svi maze i paze i svekrva i mama i brat i prijatelji a o muzu da ne govorim,stvarno je sreca neopisiva ima tu i straha i nekakvih pobrkanih osjecaja ali uglavnom neka harmonija i sreca sve ces vidjeti hhihihihihihi user posted image

(odgovor članu kimmyk)
Neposredna veza do poruke: 1322
27.1.2014 22:14:18   
lovepower
Lovepower bas bi bio dernek hahahha dusa moja kao da te znam 100 godina,
Capricapri te tablete sam i ja pila i koristila vaginalno i imam zivog i zdravog djecaka tako da se ne sikiraj sve je ok miruj strogo i sve ce biti
uredu ;)
Uh kad ce ta nedelja kad kad kad kad :)

upoznat cemo se mi dobro,vjerovatno smo ovako povezane jer djelimo iste emocije i zato se tako i osjecas jer su ti hormoni proradili user posted image ovi trudnicki volim sve i svakog!!!brzo ce nedjelja i meni je nedjelja bila dan D kad sam vidjela user posted image

Neposredna veza do poruke: 1323
27.1.2014 22:16:28   
mina23
P.s. imala sam tesku trudnocu uz serklaz znaci prelezala, nisam krvarila ali sam se pocela se rano otvarati :( ali je hvala Bogu sve proslo
kako treba, a prije toga sam imala dva spontana mislika sam da nikad djecu imati necu ali evo imam djecaka prelijepog :) tako zenice moje
polako ne sikirajte se sve ce biti ok :)

(odgovor članu mina23)
Neposredna veza do poruke: 1324
27.1.2014 22:32:19   
Mrvica_83
Capricapri Draga prije svega cestitke na T user posted image Ja sam u T koristila Utrogestan vaginalno i zaista su nus pojave bile manje nego kod zena koje su uzimale oralno .. Smiri se koliko mozes jer su nervoza i stres najnepozeljniji u T , najbitnije je da si terapiju uzimala a vidjet ces da ces nam sutra javiti da je na pregledu sve proslo u najboljem redu user posted image user posted image

24.10.12 Jedan anđeo
26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!

(odgovor članu mina23)
Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *