|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: prvi znaci trudnoce
20.1.2014 19:18:27   
kimmyk
Hehehe hvala vam,zelim i ja vama puno srecs,da sve prode super i da s bebicom sve bude u redu :) nadam se da cemo uskoro razgovarati o tijeku trudnoce i kupnji robice haha :)) a to se ja plasim da umisljam ali svako malo vremena me probode u trbuhu..nadajmo se najboljem hehe ;)

(odgovor članu lovepower)
Neposredna veza do poruke: 1276
20.1.2014 19:26:36   
lovepower
Hvala ti puno nemoj me persirati vjerovatno si starija od mene meni su tek 22. godine bicu mlada mamica,i mene je zigalo i probadalo ali kazem ti sve mi se to desavalo i prije i simptomi trudnoci i pms su skoro identicni,opet ona intuicija odigra glavnu ulogu

26.08.2014-fetus mortus in uterus 36 sedmica

(odgovor članu kimmyk)
Neposredna veza do poruke: 1277
20.1.2014 19:34:38   
kimmyk
Hahahah imam i ja 22 godine :) eto vrsnjakinje smo hahah :)) a neznam ja se sve nekako nadam sretnoj vijesti jer mi pms ni ovulacija nikad nisu bili ni priblizni ovome sad..

Neposredna veza do poruke: 1278
20.1.2014 21:16:15   
elmaL
cestitam novim user posted image pridruzite se ostalim trudnicama na temi
http://www.ringeraja.ba/forum/m_2034790/mpage_36/key_/tm.htm

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu kimmyk)
Neposredna veza do poruke: 1279
20.1.2014 23:10:47   
lovepower
Ma nismo se mi dzaba nasle ovdje medju ovolikim zenicama jos vrsnjakinje ima tu nesto!user posted image user posted image
Navijam od srca za tebe i znaj da si u mojim mislima i da cekam da mi javis lijepe vijesti,ti najbolje znas svoje tijelo,svaku promjenu primjetis sad obrati paznju i strpljivo cekaj znam da je tesko ali ubij vrijeme necim sto volis,citaj ovdje na forumu teme mozes naci sve sto te zanima meni je pomoglo stvarno!jojjj kako bi mi bilo drago da jesi trudna jedva cekam da mi javis nesto sam bas optimisticna user posted image user posted image

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1280
20.1.2014 23:15:17   
lovepower
Zaboravila sam reci SRETNO!!!

< Poruku je uredio lovepower -- 20.1.2014 23:17:06 >

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1281
21.1.2014 6:36:34   
kimmyk
Hehe hvala ti punooo,naravno da cu ti javiti sve :) a imam sada neke obaveze po faksu pa cu si tako malo ubiti vrijeme ali stalno mi se vrti po glavi kad ce vise sljedeci tjedan :)

Neposredna veza do poruke: 1282
22.1.2014 19:01:01   
kimmyk
Evo mene opet, imala sam ovulaciju 14dc,danas je proslo 8 dana i bazalna mi je 36.6 a kad je o bila je 36.8,izmjerim je opet oko podne 37.1 ima li nade? Hahaha

(odgovor članu kimmyk)
Neposredna veza do poruke: 1283
23.1.2014 11:32:23   
lovepower
ja ti nisam mjerila bazalnu ali citala sam ovdje po forumu i znam da je moras mjeriti svako jutro u isto vrijeme prije nego sto ista uradis a jednoj zenici u cekaonici je bila tako luda bazalna da je ona otpisala taj mjesec kad bas tada ostade trudna,probaj se samo opustiti ako je danas osmi dan od ovulacije jos 5-6 dana i mozes raditi test ja sam radila 12 dana po ovulaciji i bila mi je jedva vidljiva linija ali vidjeli smo je i muz i ja,bole li te grudi jos uvijek i obrati paznju na plave vene nece ih biti puno meni po jedna,nade ima uvijek trudna si dok se ne dokaze suprotno user posted image user posted image mozes raditi test u srijedu ili cetvrtak bolje je kasnije ali znam koliko si nestrpljiva,ti se samo opusti mlada si zdrava jos ako si se odlucila za user posted image bit je sigurnouser posted image user posted image

(odgovor članu kimmyk)
Neposredna veza do poruke: 1284
23.1.2014 16:23:06   
kimmyk
A jel se vama vide vene bas jako ili?meni se cini da mi se vide malo jace nego inace ali ne puno,tj neznam vise ni sama jel umisljam hahaha ali uvjerena sam da ih prije nisam vidjela,danas mi je 9dpo i nekako me cijeli dan bole prepone i kao da jace osjecam donji dio trbuha i jutros mi je bazalna bila 37..

Neposredna veza do poruke: 1285
23.1.2014 17:33:19   
lovepower
ma ne vide se puno svijetlo plava vena sa strane i grudi su me malo boljele onako na dodir temperatura ti je obecavajucauser posted image user posted image strpi se jos 4 dana nadam se da ce se pojaviti debeleuser posted image

(odgovor članu kimmyk)
Neposredna veza do poruke: 1286
23.1.2014 17:48:33   
kimmyk
Nadam seeee :))

Neposredna veza do poruke: 1287
25.1.2014 16:28:26   
monči2
....

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 1288
25.1.2014 18:16:03   
Rina92
Zdravo, ja sam nova na forumu i htjela bih da pitam jel neko imao slicno iskustvo kao i moje..
Trebala sam dobiti menstruacija na 15ti ovaj mesec, a vec je 25ti i nista. Prije dva dana uzmela sam test al ispao je negativan..
Bila sam kod ginekolog i rekao mi je da nista mi nije. Normalno je to...Rekao je imas uslove da dobijes i kao cekaces ili hoces da provociramo? A simptome su nadunost u dolnim deo stomaku, nekad custvo na blagi grceve kao da cu dobit nekad nema ih, iscrpenost i osetljeve grudi... Neko za slicno iskustvo??? Jel postoi mogucnost da sam trudna?

(odgovor članu ElaB)
Neposredna veza do poruke: 1289
25.1.2014 19:53:21   
minchis

IZVORNA PORUKA: Rina92

Zdravo, ja sam nova na forumu i htjela bih da pitam jel neko imao slicno iskustvo kao i moje..
Trebala sam dobiti menstruacija na 15ti ovaj mesec, a vec je 25ti i nista. Prije dva dana uzmela sam test al ispao je negativan..
Bila sam kod ginekolog i rekao mi je da nista mi nije. Normalno je to...Rekao je imas uslove da dobijes i kao cekaces ili hoces da provociramo? A simptome su nadunost u dolnim deo stomaku, nekad custvo na blagi grceve kao da cu dobit nekad nema ih, iscrpenost i osetljeve grudi... Neko za slicno iskustvo??? Jel postoi mogucnost da sam trudna?

evo ja bih ti savjetovala da sacekas posto je jos bilo rano da doktor nesto moze sa sigurnoscu vidjeti na UZ...odi opet za 2-3 sedmice,a ako si nestrpljiva (ne znam ni kako ti ginekolog to nije savjetovao), uradi nalaz krvi po kojem ce se utvrditi najbolje vec i sad da li si trudna, trazi da vadis betu hcg :) sigurno je negdje privatno to takodje moguce... ja bih to uradila na tvom mjestu da znas da li mozes da racunas na to da ces dobiti ili da se vec pocnes ponasati kao trudnica :)
puno pozdrava i sretno!

(odgovor članu Rina92)
Neposredna veza do poruke: 1290
25.1.2014 20:23:12   
Brinet
Rina i ja sam ti u istoj situaciji trebala sam dobiti 16.01 a ni danas nista radila sam test prije tri dana negativan,nisam isla ginekologu ali smo se cule telefonom kaze da sacekam jos 7 dana pa da dodjem,kaze ili nije bilo ovulacije ili je bila skroz kasna ovulacija pa test ne pokazujwe.
Ja nesto mislim da nisam trudna jer bi test pokazao na 7 dana kasnjenja.
Sretno....user posted image
javi mi promjene jer smo uistoj situacijiuser posted image
IZVORNA PORUKA: Rina92

29.07.2009. prva srecica,
17.03.2011. druga srecica,
Avgust 2013 pocetak truda za trecu srecicu,
Maj 2014 pozitivan test,
Juli 2014 missed abortus u 12 nedelji,
Docekacu ja svoju trecu srecicu ako Bog da......:)

(odgovor članu Rina92)
Neposredna veza do poruke: 1291
25.1.2014 22:05:44   
lovepower
Da je u pitanju trudnoca mislim da bi se na ginekoloskom pregledu moglo nesto vidjeti nakon 10 dana kasnjenja to je ipak 5-6 sedmica ja sam trebala dobiti 14 i danas mi je potvrdjena trudnoca srce se ne cuje ali tu je gestacijski mjesak!Svi ti simptomi su moj standardni pms u svakom slucaju ja ti zelim puno sreceuser posted image
Brinet moguce je da je ovulacija bila kasno,to se stalno desava mi sve racunamo,planiramo a uglavnom ne ispadne tako na jednom forumu sam procitala post nekog covjeka izmedju ostalog je pisalo kako nisu mogli dugo zaceti dijete i neka stara baba mu kaze da izracuna 12,13 i 14 dan ciklusa i akcijaju i njima uspije mi probamo i nama uspije,probajte i vi user posted image user posted image user posted image nadam se da tebi nece trebati i da se mrvica ugnijezdila sa malim zakasnjenjemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brinet)
Neposredna veza do poruke: 1292
25.1.2014 22:23:44   
kimmyk
Zanima me da je netko imao implantacijsko krvarenje,danas mi se na gacicama pojavila tanka tamno smeda linija koja izgleda kao konac,kapilara neznam kako da opisem..uglavnom jako tanka braun linija..to mi se nikad jos nije dogodilo..

Neposredna veza do poruke: 1293
26.1.2014 8:55:33   
lovepower
Ja nisam imala ali kad sam juce bila kod doktora zbog rozkastog iscjedka rekao mi je da je moguce da mi je to implatacijsko,dosta zenica ga je imalo sigurno ce ti se neko javiti kod tebe simptomcica ima bas puno,meni sve mirise na trudnocu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimmyk)
Neposredna veza do poruke: 1294
26.1.2014 9:11:15   
kimmyk
Da barr,ovo sve dosad sam mogla i umislit hahaha ali to jucer kad sam.vidjela ostala sam sokirana...aaaa da bar bude + :))

IZVORNA PORUKA: lovepower

Ja nisam imala ali kad sam juce bila kod doktora zbog rozkastog iscjedka rekao mi je da je moguce da mi je to implatacijsko,dosta zenica ga je imalo sigurno ce ti se neko javiti kod tebe simptomcica ima bas puno,meni sve mirise na trudnocu user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1295
26.1.2014 9:24:51   
lovepower
Koliko si ti nestrpljiva nadmasila si nas sveuser posted image kad planiras raditi test ja sam radila 12 dana od ovulacije i linija je bila jedva vidljiva ja mislila da umisljam ali onda kad je moj muz pogledao i vidio je znali smo to je ipak prerano moguce da je ovulacija kasnila malkice nekome se ne pojavi i dzaba bespotrebni stres probaj sacekati dan ocekivane

(odgovor članu kimmyk)
Neposredna veza do poruke: 1296
26.1.2014 9:33:06   
kimmyk
Da da,pricekati cu bar do utorka..ktenila sam jucer kupiti test pa se vratila u zadnji cas haha :) moram nekako izdrzati pa sto bude..

Koliko si ti nestrpljiva nadmasila si nas sveuser posted image kad planiras raditi test ja sam radila 12 dana od ovulacije i linija je bila jedva vidljiva ja mislila da umisljam ali onda kad je moj muz pogledao i vidio je znali smo to je ipak prerano moguce da je ovulacija kasnila malkice nekome se ne pojavi i dzaba bespotrebni stres probaj sacekati dan ocekivane

Neposredna veza do poruke: 1297
26.1.2014 10:14:58   
lovepower
Ma nece ti biti plus jer je prerano a ti se dzaba sikiras nekome pokaze plus tek 10 dana poslije izostanka

(odgovor članu kimmyk)
Neposredna veza do poruke: 1298
26.1.2014 10:27:43   
kimmyk
Ma sta bi ja bez tebe :)) hvala ti na svemu!!! a i ako nebude uopce valjda hoce kad tad ;))

Ma nece ti biti plus jer je prerano a ti se dzaba sikiras nekome pokaze plus tek 10 dana poslije izostanka

Neposredna veza do poruke: 1299
26.1.2014 14:16:57   
lovepower
ma bit ce bona ako ne bude ovaj mjesec iduci 100% uvjerena sam samo optimizam smijeh veselje i uzivaj u ljubavi sa svojim dragim i eto plusa odmah ima da obje postanemo mamice ove godine generacijo moja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimmyk)
Neposredna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *