Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage naše... nedavno smo se susrele sa inforamcijom da kćerka naše članice Fatme je oboljela od bolesti koja zahtjeva posbenu pažnju.
''Moja djevojcica je jako bolesna u trecem mjesecu njenog zivota otkrili smo porazavajucu vjest.Nalazi koje smo radili i koje smo cekali u augustu su nam potvrdili porazavajucu vijest ona boluje od SMN tip 1-SPINALNA MISICNA ATROFIJA.Sada sam u stalnoj brizi za nju jer joj je potrebno dosta paznje, tri puta do sada smo bili i u bolnici i vodimo jednu veliku bitku.Mile moje nisam zeljela da vas rastuzim ali jednostavno doslo je vrijeme da i sa vama podjelim moju bol.Ponekad mislim da cu klonuti i izgubiti snagu ali se trgnem jer neko odozgo to vidi sve i da mi dodatnu snagu i energiju.Ljubim vas i grlim moje mile i drage. ''
Našla članica Fatma vodila je svoje majčinske bitke i prije, ako se sjaćate emisije u kojoj se govorilo i o smrti beba nakon vankcijnacije naša Fatma i tamo je svoju bol ostavila nadalje bila je naš predstavnik borac u pokretanju sa mrtve tačke pitanja prava porodilja u BiH i vrlo hrabro zahtjevala javno da se majkama porodiljama njihova prava kako obećana tako i zakonska podhitno rješe.
Kako je naša Fatma uvijek uz nas RR Tim smatra da i mi njima možemo pružiti podršku u smislu finansijske u ovim teškim vremenima da djevojčici i majci olakšamo bar taj dio.
Sa tim u vezi naredni Baby Bazar u janurau posvećujemo njima...svi prikupljeni prilozi biće uplaćeni na zajednički račun filantropije
uh, bože dragi naravno, i onomad sam joj rekla kad se javila da smo tu za nju u svakom trenutku, dušica draga, šaljemo ti puno dobrih želja i da ti dragi Allah podari snage da sve ovo izdeveraš.
Mile moje jako sam ponosna na vas,nisam se javljala jer stvarno nemam vremena Merjem-Taira trazi puno paznje i onda svu svoju snagu dajem i poklanjam njoj.Danas smo se vratile iz bolnice radi praznika,Merjem -Tairi je implantirana Nazogasicna sonda jer gubi na tezini tako da je sada dohranjujemo preko sonde.Ponekada mislim da cu klonuti ali neko odozgo to vidi sve pa mi da snagu napuni moje baterije i ja krenem dalje.Duse moje hvala vam na podrsci,HVALA VAM STO POSTOJITE.Necu nabrajati nikoga pojedinacno jer sve vas volim.HVALA VAM ZA BRIGU,LIJEPU RIJEC,HVALA VAM STO I ZBOG VAS PROLIJEM POKOJU SUZU...HVALA VAM STO POSTOJITE I STO MISLITE NA NAS!MILIONE POLJUBACA OD AZRE(Fatme) I MERJEM-TAIRE
Mile moje jako sam ponosna na vas,nisam se javljala jer stvarno nemam vremena Merjem-Taira trazi puno paznje i onda svu svoju snagu dajem i poklanjam njoj.Danas smo se vratile iz bolnice radi praznika,Merjem -Tairi je implantirana Nazogasicna sonda jer gubi na tezini tako da je sada dohranjujemo preko sonde.Ponekada mislim da cu klonuti ali neko odozgo to vidi sve pa mi da snagu napuni moje baterije i ja krenem dalje.Duse moje hvala vam na podrsci,HVALA VAM STO POSTOJITE.Necu nabrajati nikoga pojedinacno jer sve vas volim.HVALA VAM ZA BRIGU,LIJEPU RIJEC,HVALA VAM STO I ZBOG VAS PROLIJEM POKOJU SUZU...HVALA VAM STO POSTOJITE I STO MISLITE NA NAS!MILIONE POLJUBACA OD AZRE(Fatme) I MERJEM-TAIRE
svi cemo pomoci,na koji god nacin mozemo a najviose se molit da uskoro ovo sve ako bog da bude iza vas
račun je od Danu filantoprije tako sa uplatu vršiš njima.. što znači kome plaćaš Danu filantopija, svrha ...podrška forumašici
Drage moje zelim da vam se zahvalim na brizi koju osjecate za moje dijete.Moja malena,moja lavica je u petak pala u komu i reanimacijom smo je povratili u ovaj zivot.Sada je na aparatima i njen zivot je ugrozen.Hvala vam na svemu i molim boga da ostanete u zdravlju.
Drage moje zelim da vam se zahvalim na brizi koju osjecate za moje dijete.Moja malena,moja lavica je u petak pala u komu i reanimacijom smo je povratili u ovaj zivot.Sada je na aparatima i njen zivot je ugrozen.Hvala vam na svemu i molim boga da ostanete u zdravlju.