|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najljepsa imena
20.11.2013 17:36:38   
malenaa
kako uopste neko moze reci da je ime kretensko...
ama ljudi svidja vam se ili ne... zaboli roditelja dupe ako se ne svidja ime njegovo ili djetetovo drugima...
cuko ili maca, konj ili kobila... sta ima veze ako neko zove dijete isto kao komsija cuku... zaboli me dupence :)
eto moja draga chili ima cuku kana... i znam da ce abd voljeti i mog sina kaana :)

kako srce kaze u tom trenutku dijete se tako zove... kome se ne svidja nek ga i ne zove i ne spominje :))

< Poruku je uredio malenaa -- 20.11.2013 17:37:24 >

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu Naida8)
Neposredna veza do poruke: 2226
20.11.2013 18:09:47   
škorpija
a šta rekoste da znači alejna, meni se baš sviđa i slaže se sa ajdin :)

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 2227
20.11.2013 19:18:45   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: škorpija

znaci :Boziji poklon , osobnost koja ima nesto dobro u sebi , neko ko je lijep i zdrav , Bozije omiljeno bice , Bozija rjec. eto to ima znacenje nadam se da sma dobro prevela al to je to ime je DIVNOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2228
20.11.2013 19:31:50   
Chilli
Prvo, kad ti ispuse taj stomak, preko koljena cu te pa po tom dupencetu!! user posted image
A drugo.....znaci odluka je pala, Kaan!!! user posted image MasAllah!! Samo da znas da ni ja jos uvijek nisam odustala od tog imena user posted image
IZVORNA PORUKA: malenaa

eto moja draga chili ima cuku kana... i znam da ce abd voljeti i mog sina kaana :)

Mamin čupa čups - dala si mom životu smisao.
20.07.2014.

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 2229
20.11.2013 22:41:47   
Ajlaaaa

kako uopste neko moze reci da je ime kretensko...
ama ljudi svidja vam se ili ne... zaboli roditelja dupe ako se ne svidja ime njegovo ili djetetovo drugima...
cuko ili maca, konj ili kobila... sta ima veze ako neko zove dijete isto kao komsija cuku... zaboli me dupence :)

kako srce kaze u tom trenutku dijete se tako zove... kome se ne svidja nek ga i ne zove i ne spominje :))

Potpuno se slazem sa tobom!I prelijepo ime si izabrala :)) imeni je bilo to ime na listi al se ipak odlucismo za Rayana ;)

R & R <3
..Duse mamine potpuno upotpunile moj zivot !

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 2230
21.11.2013 10:08:59   
malenaa
eto ti meni dade sad prijedlog za drugo... jer nosim blizance i ne znam kojeg su spola ali najvjerovatnije dva djecaka :)))
cmoka velika za to

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

(odgovor članu Ajlaaaa)
Neposredna veza do poruke: 2231
21.11.2013 10:11:08   
malenaa
hehe dusa moja draga... znam treba me prebiti ali isto sam luda nista ne stizem , jedva internet otvorim... nadoknadit cu ja to tebi :))
ajde kontaj i ti drugo musko ime za mene... jer evo izgleda da su kod mene opet dva djecaka... nisu sigurni ali da skontam imena makar :)

ljubimmmmmmmmmmmmmmmmm

IZVORNA PORUKA: Chilli

Prvo, kad ti ispuse taj stomak, preko koljena cu te pa po tom dupencetu!! user posted image
A drugo.....znaci odluka je pala, Kaan!!! user posted image MasAllah!! Samo da znas da ni ja jos uvijek nisam odustala od tog imena user posted image

(odgovor članu Chilli)
Neposredna veza do poruke: 2232
22.11.2013 17:21:53   
Ajlaaaa

eto ti meni dade sad prijedlog za drugo... jer nosim blizance i ne znam kojeg su spola ali najvjerovatnije dva djecaka :)))
cmoka velika za to

cestitam za dvojku! meni je to prelijepo :) i od mm sestra isto nosi dvojke a ja presretna koda jih ja nosim :P

R & R <3

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 2233
26.11.2013 22:33:53   
senjorita
sto se tice ovoga da je ime ko za cuke, pa sta kazes na cuku koji se zove '' selma '' ? :) mozda je i do ljudi sto daju svojim ljubimcima ljudska imena... pa nije ime '' rex '' ili '' lesi '' pa da kazes za cuku ime. a alejna meni prelijepo ime, ali cekam djecaka...

covjek ima jednu nezgodnu naviku ..
da sudbinom naziva samo ono sto ga satire...

(odgovor članu Ajlaaaa)
Neposredna veza do poruke: 2234
27.11.2013 10:33:29   
Ajlaaaa

IZVORNA PORUKA: senjorita

sto se tice ovoga da je ime ko za cuke, pa sta kazes na cuku koji se zove '' selma '' ? :) mozda je i do ljudi sto daju svojim ljubimcima ljudska imena... pa nije ime '' rex '' ili '' lesi '' pa da kazes za cuku ime. a alejna meni prelijepo ime, ali cekam djecaka...

pored toliko fini imena za zivotinje oni jim daju ljudska imena..al mene bi bas bilo briga da cujem da se zivotinja zove kao ja ili moja djeca..i cestitke za bebicu :))

R & R <3

(odgovor članu senjorita)
Neposredna veza do poruke: 2235
25.12.2013 13:17:24   
Mahidevran 6
Drage moje sta mislite o imenu Usnija - ljepotica ,jako mi se svidja a i rijetko je i neobicno ...user posted image
I da cula sam ime Boran u jednoj seriji prelijepo imeuser posted image user posted image

(odgovor članu Ajlaaaa)
Neposredna veza do poruke: 2236
25.12.2013 20:12:40   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Mahidevran 6

Drage moje sta mislite o imenu Usnija - ljepotica ,jako mi se svidja a i rijetko je i neobicno ...user posted image
I da cula sam ime Boran u jednoj seriji prelijepo imeuser posted image user posted image

mene podsjeca na usniju redzepovuuser posted image
https://www.google.ba/search?q=usnija+redzepova&rlz=1C1CHMO_hrBA540BA540&espv=210&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=GS67Ut3MAqjnygPIzICwBw&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1366&bih=629

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Mahidevran 6)
Neposredna veza do poruke: 2237
25.12.2013 23:19:14   
Vanne
Sta mislite o imenu sarah za curicu? Ima lijepo znacenje...znam da je danas svaka druga curica sara a to mi se ime tako svidja pa bi je upisali kao sarah a zvali je sara...ukoliko bude curica naravno...
Mom muzu se svidja ime tamara a mene to podsjeca na moju rodicu tamaru koja je preminula tragicno jako mladauser posted image

O imenima za djecaka jos ne razmisljam a kao da gledam da nosim djecacica,imam takav osjecaj user posted image
Ma nek mi je samo zivo i zdravo user posted image

02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2238
25.12.2013 23:34:41   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Vanne

Sta mislite o imenu sarah za curicu? Ima lijepo znacenje...znam da je danas svaka druga curica sara a to mi se ime tako svidja pa bi je upisali kao sarah a zvali je sara...ukoliko bude curica naravno...
Mom muzu se svidja ime tamara a mene to podsjeca na moju rodicu tamaru koja je preminula tragicno jako mladauser posted image

O imenima za djecaka jos ne razmisljam a kao da gledam da nosim djecacica,imam takav osjecaj user posted image
Ma nek mi je samo zivo i zdravo user posted image

Ja bih rađe Sarah nego Sarauser posted image
ali mi smo se dolučili za Farah..no moje želje su odvijek bile Sarah ili Farah, a immo rodicu Saru, med je maleni nema štauser posted image a svako dijete nosi svoje ime na svoj način...
Mi imamo sa istim prezimenom i imenom kćer kao suprugov rođak...
to kada ih srteneš niko ne rpimjećuje svaka je Farah na svoj načinuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Vanne)
Neposredna veza do poruke: 2239
26.12.2013 0:00:46   
Vanne
Uvijek sam sanjala da imam kcerku saru user posted image nije ni hanadi lose,mjerkam tvoj nick vec duze vrijeme,morat cu i to mm predloziti...
Mada on navaljuje na tamaru, razuvjerit cu ga nekako user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2240
26.12.2013 13:45:17   
Mahidevran 6
user posted image user posted image Da,da i mene asocira na nju i to mi ide na živce inače ime je prelijepouser posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2241
26.12.2013 13:56:40   
gvendolina

IZVORNA PORUKA: škorpija

ma lako mi je za zensko daj neko lijepo musko user posted image

Alejna je bas lijepo i ima lijepo znacenje, a nama ce izgleda trebati za user posted image iako u rezervi ostavljam i zenska user posted image

treba mi lijepo musko ime,da se lijepo slaze uz Ajdin ali da nije slicno user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2242
26.12.2013 14:00:17   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: gvendolina

treba mi lijepo musko ime,da se lijepo slaze uz Ajdin ali da nije slicno user posted image

Adnan,  Ajnur, Edin, e sad ja ti značenja ne znamuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 2243
26.12.2013 14:03:44   
sara123
Ima li kakva statistika za 2013, najpopularnija imena, makar u Federaciji?
Nije zar ime Sara toliko bas cesto?user posted image

Neposredna veza do poruke: 2244
26.12.2013 14:07:06   
EEDITH

IZVORNA PORUKA: sara123

nije ,od 6 imena,4 su sare ili sarah user posted image

(odgovor članu sara123)
Neposredna veza do poruke: 2245
26.12.2013 14:13:19   
sara123

IZVORNA PORUKA: EEDITH

IZVORNA PORUKA: sara123

nije ,od 6 imena,4 su sare ili sarah user posted image

user posted image
E brate..znaci kad krene u skolu/vrtic bice pola razreda sa istim imenom..kao birvaktile Amra, Amina, Emina..

Ja sam totalno ostala bez izbora..mislim, ima prelijepih imena, mislila sam da ce ici lakse, valjda kad trebas svom djetetu izabrati ide teze user posted image

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 2246
26.12.2013 14:24:35   
gvendolina
evo podataka iz zavoda za statistiku pa pogledaj,sara je tek na 4-om user posted image a i meni se jako svidalo i bila bi Sara da se rodila user posted image
http://www.fzs.ba/Dem/ProcPrist/imena_z.pdf

hvala MicoTico, ali su mi ta nekako suvise slicna a ne bi slicna jer se uvijek mijesa user posted image

ja bi nesto da se lijepo slaze, a da nisu slicna user posted image

a evo i top 100 muskih za 2012, pa da izaberemo user posted image
http://www.fzs.ba/Dem/ProcPrist/imena_m.pdf

< Poruku je uredio gvendolina -- 26.12.2013 14:26:26 >

(odgovor članu sara123)
Neposredna veza do poruke: 2247
26.12.2013 14:28:35   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: gvendolina

hvala MicoTico, ali su mi ta nekako suvise slicna a ne bi slicna jer se uvijek mijesa user posted image

ja bi nesto da se lijepo slaze a da nisu slicna user posted image

E onda moraš totalno različitauser posted image  nema miješanja tadauser posted image

Menisu prekrasna : Kenan ( odmah me asocira na nekog dobrog frajera),  Mak, Kan, Tarik, Muhamed (to mi baš moćno), Isak (pre, prekrasno).
Ja nisam gledala da se mojoj djeci slažu imena. baš imaju totalno različita imena , i porijeklom čak.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 2248
26.12.2013 15:24:47   
dambolina
ja sam birala imena po principu da imaju lijepo znacenje, da su kratka i da nisu cesta. Sva 3 imena imaju po 4 slova. Sad gledam ove statisticke podatke, samo jedno ime je na listi - Iman. Musko i zensko koje ocekujem uopste nisu na spiskovima. Me happyuser posted image

Z. veliki zvjerko 17.06.2003.
I. mala živča 04.11.2008.
L. mala palmica 15.01.2014.

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 2249
26.12.2013 15:35:00   
Vanne
Sarah je na 39 mjestu. user posted image eto meni imena ako bude curica....sad u potragu za djecakom...

Sta mislite o imenima vanesa, anesa, inesa....nisu toliko cesta a lijepa su...bar meni... da se ne zovem vanesa dala bi curici ime anesa. user posted image

< Poruku je uredio Vanne -- 26.12.2013 15:39:20 >

(odgovor članu dambolina)
Neposredna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *