|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najljepsa imena
18.11.2013 10:26:23   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: adissa_

Inace,meni se svidja ime Aya,dal je ono muslimansko zna li neko?

ja negdje procitala da jeste

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu adissa_)
Neposredna veza do poruke: 2201
18.11.2013 10:53:24   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

meni ime Aya je nikakvo ime , da se djeca ismijavaju u skoli i vrticu sa djetetom mislim , da se na svako aj moje djete odaziva ne znam u sta ljudi geldjau kad djetetu daju imena i prvo gdje djete zivi treba se uzet u obzir.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2202
18.11.2013 11:14:12   
grozđe
Neka svako daje kako hoce , iskreno bas me briga...

jeste da ima kretenskih imena...

ovo ime Alejna je meni debilsko...taman za cuku...

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2203
18.11.2013 12:40:49   
Ajlaaaa

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Ajlaaaa

Imeni se bas dopada to ime.Posto od mm sestra je trudna i nosi dvojke a posto cu ja jednom od bebica aBd biti kuma je taki obicaj u njiha da kuma da par prijedloga i ime mora biti slicno kuminom ( prvi put to cujem )..a termin joj tek aprila a ja vec imena odabiram hehe..za musko mi se svidja imr Aylan ( od mm sestra ima starijeg sina koji se zove Ayman i ona zeli da imena budu slicna ).. Imateli vi koje prijedloge za imena?

ajlin, ajsel, ajna, alina, aja user posted image a musko alanuser posted image

Ajlin mi se svidja a ova druga su mi nekako popularna,vise mi se svidjaju imena koja nisu cesta.

R & R <3
..Duse mamine potpuno upotpunile moj zivot !

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2204
18.11.2013 12:59:31   
Trudnica96
Meni lično je Sajra prelijepo ime :)

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2205
18.11.2013 13:07:07   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: grozđe

joj jesi iskrena user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu grozđe)
Neposredna veza do poruke: 2206
18.11.2013 13:20:28   
Blue rose RR

U redu je imati ovakvo mišljenje, ali je još ljepše ovakva i slična zadržati za sebe.

Eto onako usput ću prenijeti svojoj daidžični, koja ima bebicu od 35 dana, da je dala "debilsko za cuku" ime - Alejna.

Vjerujem da bi ti se malena slatkica Alejna - nasmijala ..onako bebasto
user posted image Neka mi je živa i zdrava i sretna.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu grozđe)
Neposredna veza do poruke: 2207
18.11.2013 13:21:54   
Mirkica

jao koje poredjenje mislim stavrnooo , a da svako moze da da ime svome djetetu kako zeli ali Alejna ne znam odakle si i kako izgovaras ime mozda s tvog kraja previse razvucete i ispadne kao Alooojna pa bas zvuci onda ruzno al ipak ne mozes porediti sa "psom" ili cukom kako to ti kazes jer ipak neko ima ko je dao ovo ime djetetu . Ok je da ti se neko ime en dopada ili niej ti lijepo ali debilsko i poredjenje sa zivotinjom je jedan veliki opis tebe kao osobe.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu grozđe)
Neposredna veza do poruke: 2208
18.11.2013 13:22:01   
bebacha

jesi pametna,svaka ti cast

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu grozđe)
Neposredna veza do poruke: 2209
18.11.2013 13:25:23   
Hanady RR

pa šta cuke su bolji do ljudi...
e jedino vo debilsko vala...malo too much...

moja kolegica je Lea ja sma imala pudlu leu...ona je bila presrtena kraj moje pudle...ponosna ...
a valjda moraš voljeti životinje a samim tim i ljude...

tebi to malo teško ide danasuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu grozđe)
Neposredna veza do poruke: 2210
18.11.2013 13:36:53   
Naida8

IZVORNA PORUKA: Mirkica

meni ime Aya je nikakvo ime , da se djeca ismijavaju u skoli i vrticu sa djetetom mislim , da se na svako aj moje djete odaziva ne znam u sta ljudi geldjau kad djetetu daju imena i prvo gdje djete zivi treba se uzet u obzir.

Ja znam jednu malu curicu Ayu, preslatka je, ide u vrtic i niko od djece joj se ne smije, cak sta vise, dobiva samo komplimente na racun svog imena.. Bitno je da ime ima lijepo znacenje i da je kod Boga lijepo, a ljudi ce uvijek imati i pozitivnih i negativnih komentara..

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2211
18.11.2013 14:23:26   
Chilli
Naida, imaš lijepo ime user posted image

Moj pas se zove Kan, to ime mi se toliko svidja..malo sam se zahebala, trebala sam ga cuvati sa sina ako ga budem imala user posted image

Kaze mi M, daj ti i djetetu to ime nije problem, al ce biti malo cudno jer smo mi navikli na: fuj kan, ostavi Kan, u kucu Kan, ne zvaci cipele Kan, Kan idiote gdje su mi papuce, ne lizi me Kan!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin čupa čups - dala si mom životu smisao.
20.07.2014.

(odgovor članu Naida8)
Neposredna veza do poruke: 2212
18.11.2013 14:35:45   
ananas_ze
meni se aja ili aya ne svidja jer ima 3 slova od kojih su 2 ista user posted image a napisal ko sta znaci?

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu Chilli)
Neposredna veza do poruke: 2213
18.11.2013 14:40:22   
Chilli
Ja sam samo nasla ovo: "Ajas je muško ime arapskog porijekla. Značenje imena je lav."

I ovo: "Aja je ime japanskog porijekla sa značenjem otkana svila.
Ovo ime moe biti i arapskog porijeka ako je izvedenica iz imena Aida ili ako je preuzeta iz riječi ajet u značenju znak.

Inaja je ime indijskog porijekla sa značenjem briga, dok na svahili jeziku znači empatija."

< Poruku je uredio Chilli -- 18.11.2013 14:43:23 >

Mamin čupa čups - dala si mom životu smisao.
20.07.2014.

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 2214
18.11.2013 14:44:38   
Mjeseceva Pratilja

Bolje da si sutila. user posted image

Ja bih se samo slozila sa prvom recenicom: Neka svako daje kako hoce.

Roditelji djetetu, cuko cuki, maca maci i tako. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu grozđe)
Neposredna veza do poruke: 2215
18.11.2013 14:59:35   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: Naida8

Ja znam jednu malu curicu Ayu, preslatka je, ide u vrtic i niko od djece joj se ne smije, cak sta vise, dobiva samo komplimente na racun svog imena.. Bitno je da ime ima lijepo znacenje i da je kod Boga lijepo, a ljudi ce uvijek imati i pozitivnih i negativnih komentara..

iskreno meni se ime ne dopada , i ne bih ga dala niakda svome djetetu Aja i ne znam nikoga u BIH s tim imenom user posted image i to dokazuje da su ukusi razliciti , nisu svima ni imena moje djece lijepa pa stacu

BA 13.12.2008

(odgovor članu Naida8)
Neposredna veza do poruke: 2216
18.11.2013 15:05:21   
MicoTico
Ovo "kretensko" mi je stvarno grozan komentar. Izvini, grožđe, ali zaista, možda se neka od naših forumašica zove (ili neko njoj blizak) tako i mi je nekom svojom ishitrenom izjavom povrijedimo. Zar nije dovoljno reći: "ne sviđa mi se"?
A za imena ćuke ili mace i to mi je smješno. Moja zlatna ribica se zove Dora, i sad to mora biti isključivo ime za ribu, ne i za djevojčicu npr?

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 2217
18.11.2013 15:30:30   
Ajlaaaa
Ali stvarno nisam nikad cula da cuko ima ime Alejna user posted image ..no svako ima svoje misljenje ali ja mislim da to nije ime za cuku..znacu svidja nam se debilsko ime hah

R & R <3

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2218
18.11.2013 15:37:33   
MicoTico

Ali stvarno nisam nikad cula da cuko ima ime Alejna user posted image ..no svako ima svoje misljenje ali ja mislim da to nije ime za cuku..znacu svidja nam se debilsko ime hah

Ma da ne znam kakvo da je ime, ako se tebi i tvojim sviđa, a ti daj.

Hebote, kad bi tako kontala, moja djeca ne bi ni imala ime.
Kod komšije moje bake se kobila zove kao moja curica.
Pitanje je sad: da li da promijenim ime curici ili da se posvađam sa komšijom? user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Ajlaaaa)
Neposredna veza do poruke: 2219
18.11.2013 16:04:03   
Ajlaaaa

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Pitanje je sad: da li da promijenim ime curici ili da se posvađam sa komšijom? user posted image

Ma meni je vazno da se meni svidja to ime uostalom niko nemoze utjecati na roditelje kako ce ime dati ja samo prijedloge dajem..
Pa stvarno moja curica se zove Riana i na FB-u se pojavila slika od pjevacice Rihanne (rijana) a pokraj pise obrijana i od mm mama se nama pobunila i rekla da to ime nismo smijeli dati blabla kao djeca ce je zezati :OO..

R & R <3

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2220
18.11.2013 18:51:28   
Mirkica

Ma meni je vazno da se meni svidja to ime uostalom niko nemoze utjecati na roditelje kako ce ime dati ja samo prijedloge dajem..
Pa stvarno moja curica se zove Riana i na FB-u se pojavila slika od pjevacice Rihanne (rijana) a pokraj pise obrijana i od mm mama se nama pobunila i rekla da to ime nismo smijeli dati blabla kao djeca ce je zezati :OO..

ma de zena je ocito bila iznervirana, ime Alejna je prelijepo ime, i samo nadi ako mislis i imas zelju ,ih moj mladji sin se zove Salem pa ukucaj Salem na google ima svega :))) al nama je bilo lijepooo ime l, lijepo znacenje , lijepo se izgovara milina doduse moj muz ga izveo od JeruSALEM njemu je to bilo zelja a ispunjava sve moje uvjet hahah pa je dobio dozvolu :))

BA 13.12.2008

(odgovor članu Ajlaaaa)
Neposredna veza do poruke: 2221
18.11.2013 19:12:33   
canim
Mene alejna uvijek podsjeti na ilahiju tala al bedru alejna :)

http://www.youtube.com/watch?v=i94Aew6Jatw

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2222
18.11.2013 21:50:02   
Ajlaaaa

ma de zena je ocito bila iznervirana, ime Alejna je prelijepo ime, i samo nadi ako mislis i imas zelju ,ih moj mladji sin se zove Salem pa ukucaj Salem na google ima svega :))) al nama je bilo lijepooo ime l, lijepo znacenje , lijepo se izgovara milina doduse moj muz ga izveo od JeruSALEM njemu je to bilo zelja a ispunjava sve moje uvjet hahah pa je dobio dozvolu :))

Danas sam bas to rekla od mm sestri ( posto za nju prijedloge dajem ) pa smo se i nasmijale toj izjavi za cuku..
Vazno je da se ime roditeljima svidja i da ga drugi izgovaraju kako treba to je bar moje misljenje

R & R <3

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2223
18.11.2013 23:14:31   
Galicia
Poznajem jednu malu slatku Alejnu. Ime meni licno se ne svidja, jer mi je nekako ni tamo ni ovamo. Il' Alena il' Lejna. user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Ajlaaaa)
Neposredna veza do poruke: 2224
19.11.2013 14:44:47   
Naida8

IZVORNA PORUKA: Chilli

Naida, imaš lijepo ime user posted image

Moj pas se zove Kan, to ime mi se toliko svidja..malo sam se zahebala, trebala sam ga cuvati sa sina ako ga budem imala user posted image

Kaze mi M, daj ti i djetetu to ime nije problem, al ce biti malo cudno jer smo mi navikli na: fuj kan, ostavi Kan, u kucu Kan, ne zvaci cipele Kan, Kan idiote gdje su mi papuce, ne lizi me Kan!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala Chilli

(odgovor članu Chilli)
Neposredna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *