Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 20.12.2013 15:18:36
veki_aki
Cure svaka cast, ja kontala napraviti neki kolac al izgleda da ipak nema vremena....znaci li sta da kupim sta grickalica ili sta slicno? Visnja soba je najbolja!
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 20.12.2013 15:49:13
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: veki_aki
Cure svaka cast, ja kontala napraviti neki kolac al izgleda da ipak nema vremena....znaci li sta da kupim sta grickalica ili sta slicno? Visnja soba je najbolja!
ne trebaš nositi ništa.... picu i sokice za djecu doma su obezbedili Zanzibar...Elma i Dunje kolačice...sve za djecu Doma....
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 20.12.2013 16:45:37
veeseelaa
Nama nije do paketića nego do druženja tako da nam je sadržaj najmanje bitan user posted image , ja ću svakako svojima morati neke želje posebno ispunjavati, probiše mi glavu user posted image
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 20.12.2013 22:14:02
emi7908
Jao Višnja odakle ćapi sliku ??? Ovo je dio, ima još nešto... Paketi odneseni u Zanzibar... Sve za dječicu.... nadam se da će im biti od pomoći ono što smo im pripremili a za našeg Omara poseban poklončić
Leona, Leona... Tako je lijepo vidjeti da smo se svi uključili u ovu priču...