Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja sam za RR djecicu upakovala 46 paketica pa na spisak upada i Harun
Mislim da ću moći iskombnovati još 8 paketica ali neće biti potpuni...falice bojice i jos par stvarcica ...ali ce vizuelno izgledati kao svi drugi...ako to mamama iz "rezerve" odgovara nek kažu DA da ih mogu uvrstiti na spisak...
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 20.12.2013 0:24:59
Visnja RR
hvala mila... MM uzeo dva dana slobodna ...da malo odmori a i da mi pomogne...
Asja zna da Djeda Mraz daje djeci paketice a da ih mama i tata kupe.... njoj je DM donio psića...ali je žurio pa je samo pozvonio na interfon i ja sam sišla da ga uzmem :)))))))
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 20.12.2013 8:28:53
assmiras
drago nam je sto smo upali, mada nam je zao djecice koja su odustala zbog bolesti... Ah da i kod nas ide samo Selma, Davud bolestan, tako da eto moze neko drugi jos upasti.... Sad kad dolazimo, nudimo se da pokupimo od ElmeB sto treba, ako to nije vec rijeseno.... stanujemo blizu pa nam je usput.....
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Na žalost i Rafi je odustao
tako da Selma i davud upadaju
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 20.12.2013 10:16:21
anitaa
Baš mi je drago što ćemo vam se pridružiti Sara i ja. Pilićima koji neće moći doći, a slabi su - želim da što prije ozdrave... Na Otoci smo, pa ako nekog usput treba odbaciti nema problema. I inače treba li još išta što možemo pomoći?
ja sam za RR djecicu upakovala 46 paketica pa na spisak upada i Harun
Mislim da ću moći iskombnovati još 7 paketica ali neće biti potpuni...falice bojice i jos par stvarcica ...ali ce vizuelno izgledati kao svi drugi...ako to mamama iz "rezerve" odgovara nek kažu DA da ih mogu uvrstiti na spisak...
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 20.12.2013 10:36:28
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: emi7908
Višnja možemo li i mi ikako upasti
Šala, šala.... hohohohoho
Paketići su superiška a mala pomoćnica hhmhmmhmhhhmhm da mi je malo štipnuti I ostatak je spreman
zahvaljujuci emi7908 i njenoj mami djecica doma ce dobiti donaciju u materijau Saniteksa.... koji su btw dali i novčanu donaciju...
svaka im čast
ali o tomeću po završetku svega
emi svakako ćeš doći da uručiš poklone
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 20.12.2013 10:38:36
lepetetka
Nama nije do paketića nego do druženja tako da nam je sadržaj najmanje bitan , ja ću svakako svojima morati neke želje posebno ispunjavati, probiše mi glavu
a soba je kao i svake godine woooooow, malo carstvo bravo za Deda Mraza i vilenjake