Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 19.12.2013 8:29:49
veki_aki
Svaka cast visnja, sobica je bas vesela Ako oko Ilidze treba kakav prevoz javite, hrasnica i to....E i da ne odgovori ti meni kad da ja donesem paketic za ovog velikog bracu koji ne moze da isceka kad ce subota , da li da u sub malo ranije samo predam sa imenom?
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 19.12.2013 16:51:27
AnLu
Visnja Leena kaze da mozem, samo ako se ne porodi do subote...haha.. a i ako se porodi dovescu ja njenu esmu tako da cu ja otici po kolace, nije problem... Javi se Leena posle kad bude pri racunaru
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 19.12.2013 18:18:23
Medi_87
Visnja divno velika pohvala za tebe za sve ovo sto radis, vjerujem da curetak uziva pakujuci poklone pa nas obraduj jos kojom slicicom p.s. nisi humana s ovim satorom , ja sve trazim gdje da ga kupim
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 19.12.2013 19:13:23
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Medi_87
Visnja divno velika pohvala za tebe za sve ovo sto radis, vjerujem da curetak uziva pakujuci poklone pa nas obraduj jos kojom slicicom p.s. nisi humana s ovim satorom , ja sve trazim gdje da ga kupim
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 19.12.2013 19:20:10
Medi_87
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Medi_87
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 19.12.2013 19:54:10
Leena
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: AnLu
Mi dolazimo aBd jedva cekam, mislim da se ja vise veselim nego djeca mi
Visnja kao sto rece Ladyblue Leena je gore, hoces da vidim sa njom?
ajde molim te vidi
Evo i mene Moze, meni je to blizu, samo javi detalje u pp, gdje/sta/kako. A kako rece AnLu, ako se porodim prije subote, a ne vjerujem, ona preuzima i moje dijete i moja zaduzenja
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 19.12.2013 19:57:00
M kao Mama
toliko smo se radovali i tačno sam znala da će nam na nos skočiti, mi ne mo emo, malena je bolesna aona ima pravo na paketić, tako da nema ni smisla, ni mjesta da Lalu dovedem, Molim Višnju da neše mjesto pepusti našoj turdnici Idani,a ko je ikao moguće
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 19.12.2013 20:41:05
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: mama_alma
toliko smo se radovali i tačno sam znala da će nam na nos skočiti, mi ne mo emo, malena je bolesna aona ima pravo na paketić, tako da nema ni smisla, ni mjesta da Lalu dovedem, Molim Višnju da neše mjesto pepusti našoj turdnici Idani,a ko je ikao moguće