Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelav... 17.12.2013 13:25:58
salmy
Zar vesela ne bi trebala biti medju prvim na spisku cekanja? Pitah za nju cini mi se na stranici br.6? I tek je Visnja zatvorila prijavu?Ipak je tek porodjena doji bebu..sekiracija oko mlijeka...
RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelav... 17.12.2013 13:56:22
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: salmy
Zar vesela ne bi trebala biti medju prvim na spisku cekanja? Pitah za nju cini mi se na stranici br.6? I tek je Visnja zatvorila prijavu?Ipak je tek porodjena doji bebu..sekiracija oko mlijeka...
ma ne može vesela na paketiće, nije iz babina izašla
RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelav... 17.12.2013 20:44:19
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: ladyblue
IZVORNA PORUKA: salmy
ma ne može vesela na paketiće, nije iz babina izašla
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 19.12.2013 0:24:17
Hanady RR
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 19.12.2013 0:40:54
Neca xxx
Mi nažalost nećemo moći doći na druženje. Nešto nam je iskrslo za nedelju. Želimo vam lijep provod i nadam se da se vidimo uskoro nekom drugom prilikom.
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 19.12.2013 0:42:39
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Neca xxx
Mi nažalost nećemo moći doći na druženje. Nešto nam je iskrslo za nedelju. Želimo vam lijep provod i nadam se da se vidimo uskoro nekom drugom prilikom.
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 19.12.2013 1:37:31
Neca xxx
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Neca xxx
pa nije u nedjelju nego subotu
Na "vi" sam sa datumima. Ali nažalost ipak ne možemo. Idemo u školu skijanja naredna dva vikenda (i subota i nedelja). Žao mi je što propuštam druženje. Lijepo se provedite.