Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelav... 10.12.2013 10:44:40
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mama_alma
višnjić Lamija ima 19 mjeseci, ako je to bitno zbog liste
zašto bi bilo... u pravilu ne idemo ispod 1 godine...sa napunjenom prvom podataka je dovoljan... zaokruživala sma pune godine smao da se vidi da je pravilo ispoštovano...a to je najbitnije i bilo
RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelav... 10.12.2013 10:49:05
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mama_alma
višnjić Lamija ima 19 mjeseci, ako je to bitno zbog liste
zašto bi bilo... u pravilu ne idemo ispod 1 godine...sa napunjenom prvom podataka je dovoljan... zaokruživala sma pune godine smao da se vidi da je pravilo ispoštovano...a to je najbitnije i bilo
pa, mislim ipak je ona dama,a dame kriju godine, tako da njoj to odgovara, dole ći biti mokaka pa eto rekoh, mislim, hahahahaha, ako bude ko starija joj sestra ona vječito ima 6 godina, a izgleda ko da joj je 9 i niko joj ne vjeruje, kad se klipača pojavi i kaže 6 godina, hahah
RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelav... 10.12.2013 13:11:07
veki_aki
Bas mi je drago da smo upali, ovo nam je prvi put i jedva cekamo Visnja ti rece da velikom momku mogu ja donjeti paketic, mozes li mi samo reci hocu li taj dan pa malo ranije ili nekad prije?
RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelav... 11.12.2013 18:10:59
M kao Mama
Višnja, jedna naša članica koja ima curku ko moja Lamija, ima problem sa šifrom, a samo sa mobitela ima mogućnost log. na net, ima li kakve šanse da nju kako prijavimo, jer je baš situacija drugačija,a nije u prilici da negdje ode da se loguje ima ima problema zdravstvenih i kući mora ležati, može li se kako staviti na listu nakon svih ovih koji jesu do sada
RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelav... 11.12.2013 18:50:16
animagical
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
eto meŠćini ces se ugurati ipakuser posted image user posted image
zbači i ti misliš da bi mogla uletjeti
Višnja?? reci mi kakve su šanse i dal ih imamo mi naknadno prijavljenje uopće? ako ne kakve su šanse da paketić donesem i da Ajša bude na podjeli?
Ako ovo moze, i mi smo zainteresovani.
mislim da je problem sto igraona ne moze primiti toliko djece, a valjda ni djeda mrazovo krilo ne moze izdrzati toliko djece ja ipak navijam da vesela uleti na spisak s obje cure
RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelav... 11.12.2013 18:54:06
Honey3
IZVORNA PORUKA: animagical
Višnja?? reci mi kakve su šanse i dal ih imamo mi naknadno prijavljenje uopće? ako ne kakve su šanse da paketić donesem i da Ajša bude na podjeli?
mislim da je problem sto igraona ne moze primiti toliko djece, a valjda ni djeda mrazovo krilo ne moze izdrzati toliko djece ja ipak navijam da vesela uleti na spisak s obje cure
Ma ja mislim da je ovo najmanji problem...problem su mame u krilu
RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelav... 11.12.2013 18:54:34
Anoniman
RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelav... 11.12.2013 18:58:17
animagical
IZVORNA PORUKA: Honey3
Ma ja mislim da je ovo najmanji problem...problem su mame u krilu
ako su problem mame, ja cu minjak da nabacim, pa se dedica nece buniti, ima i nas da primi
RE: PRIJAVA: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelav... 11.12.2013 19:04:28
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Iman83
IZVORNA PORUKA: Iman83
IZVORNA PORUKA: Honey3
IZVORNA PORUKA: salmy
Veselaaa je cini mi se izrazila zelju da ide?
evo ko je mislio na mene hvala
I Iman je mislila na tebe,nekoliko puta je spominjala na chatu,je li te ko zvao.....
Raci joj Honey...ja ispadoh zla
A nisi se mene sjetila i spominjala
Jesam...ali nešto sam kontala da ti ne ideš na te dodjele...ne sjećam se da si išla prošle godine. Ako griješim, sorry...a fakat ste mi prvo naumpale ti, vesela i neca.