Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 5.12.2013 21:04:31
Visnja RR
30 iz doma ...desi se da bude 1, 2 ili 3 manje (tada uskoce nasa djeca ) i 40 sa RR
počinj da se javljaju sponzori...
70 djece je više nego što igraonica može da primi... a DM obično ne radi ako ima više od 60 djece.... tj ne može stići... uvjek provučemo još tih 10.... zaista sve preko ne možemo.....
ipak treba da znamo da polovina od tih 70 mališana trebaju i mamu u igraonici ...što znači oko 100 ili 110 osoba u igraonici..
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 5.12.2013 23:25:13
bebana27
bravo za sve samo mi nismo u Sa pa se mozemo druziti sa vama
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 8.12.2013 22:57:47
raja_ringe
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Za sada su nam se odazvali Exclusive, Merkator, Robot, Argeta..... Zanzibar Cure iz Oriflama plaćaju prevoz.... od prodaje na našem BB sav prihod daju za prevoz djece ElmaB donosi kolačiće user posted image i Dunje i Kolači ima svoj "slatki prilog"user posted image
Direktor iz Doma nam je prenio poruku "da su djeca još prije mjesec počela da pričati o DM s nama i veeseeleeeeeee se "
Stvarno svaka vam čast posebno zbog ovog podebljanog.
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 8.12.2013 23:20:59
idana_85
Visnja, mozes mi poslati podatke za donacije, ja bih to javila clanicama Oriflame-a kao i prijatlejima, svi me pitaju zasto nisam ranije rekla da cemo to raditi na BB zele donirati, pa znam da bi dobro doslo. Nisam skontala od kada idu prijave? Ja zelim svog djecaka prijaviti, on samo o tome prica,cak mu nije zanjimljiva ni dodjela paktica u helikoptrima, ja bih mu ponijela paketic?
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 8.12.2013 23:32:45
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: idana_85
Visnja, mozes mi poslati podatke za donacije, ja bih to javila clanicama Oriflame-a kao i prijatlejima, svi me pitaju zasto nisam ranije rekla da cemo to raditi na BB zele donirati, pa znam da bi dobro doslo. Nisam skontala od kada idu prijave? Ja zelim svog djecaka prijaviti, on samo o tome prica,cak mu nije zanjimljiva ni dodjela paktica u helikoptrima, ja bih mu ponijela paketic?