Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 3.12.2013 17:08:20
Visnja RR
Podjela Paketića će biti u igraonici Zanzibar 21.12. u 10:15 (Deda mraz dolazi oko 10:45)
Morali smo pomaći ranije jer je DM prebukiran....već u 12:30 mora otići
Za sada su nam se odazvali Exclusive, Merkator, Robot, ..... Cure iz Oriflama plaćaju prevoz.... ElmaB donosi kolačiće i Dunje i Kolači ima svoj "slatki prilog"
čekamo još
uskoro će biti prijava ...kao i prošle godine svako može samo svoje dijete prijaviti uzrasta od 12 mjeseci do polaska u školu
Ovaj BB će biti s kutijom za lagane priloge jer moramo platiti i DM i kupiti vrećice i trakice...
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 4.12.2013 8:19:14
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Podjela Paketića će biti u igraonici Zanzibar 21.12. u 10:15 (Deda mraz dolazi oko 10:45)
Morali smo pomaći ranije jer je DM prebukiran....već u 12:30 mora otići
Za sada su nam se odazvali Exclusive, Merkator, Robot, ..... Cure iz Oriflama plaćaju prevoz.... ElmaB donosi kolačiće i Dunje i Kolači ima svoj "slatki prilog"
čekamo još
uskoro će biti prijava ...kao i prošle godine svako može samo svoje dijete prijaviti uzrasta od 12 mjeseci do polaska u školu
Ovaj BB će biti s kutijom za lagane priloge jer moramo platiti i DM i kupiti vrećice i trakice...
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 4.12.2013 9:36:08
Visnja RR
Za sada su nam se odazvali Exclusive, Merkator, Robot, Argeta..... Zanzibar Cure iz Oriflama plaćaju prevoz.... od prodaje na našem BB sav prihod daju za prevoz djece ElmaB donosi kolačiće user posted image i Dunje i Kolači ima svoj "slatki prilog"user posted image
Direktor iz Doma nam je prenio poruku "da su djeca još prije mjesec počela da pričati o DM s nama i veeseeleeeeeee se "
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 4.12.2013 13:43:43
veki_aki
svaka cast cure, ako nista ne skontam bar cu nesto poslati preko zaove na bb, a sad samo da pitam nesto...Da li ja mogu povesti na te paketice i svog malog od 20 mjeseci i svog velikog ljubomornog momka od 8 godina, s tim da bi obojici ja napravila kakav mali paketic, dakle ja bi to samo radi druzenja?Mislim ako upadnem tu jel...ne trebaju nam paketici samo mjesto? Pozdrav!
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 4.12.2013 19:00:56
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: veki_aki
svaka cast cure, ako nista ne skontam bar cu nesto poslati preko zaove na bb, a sad samo da pitam nesto...Da li ja mogu povesti na te paketice i svog malog od 20 mjeseci i svog velikog ljubomornog momka od 8 godina, s tim da bi obojici ja napravila kakav mali paketic, dakle ja bi to samo radi druzenja?Mislim ako upadnem tu jel...ne trebaju nam paketici samo mjesto? Pozdrav!
ako upadnes bebara od 20 mjeseci može dobiti paketic...paketici idu od 12 mjeseci pa do 6 g tj do polaska u školu...a za velikog mozete donijeti on ionako ne moze biti na spisku
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 5.12.2013 10:27:11
veki_aki
ej super visnja , ma meni je samo da ih dovedem, ako upadnem nek nekome ide moj paketic ja cu njima sta sitno cokoladicu i igrackicu pa napraviti paketic, samo mi je da budu sa djecicom kod dm!Moze li tako?Velikog momka bi jako pogodilo kad bi samo malog dovela, pa kod mene ili oboje ili ni jedan, sta cu kad je ljubomoran
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 5.12.2013 11:34:15
ladyblue RR
kako sam ja shvatila mogu se dovesti starija djeca samo ako su mlađa na spisku. mena donošenja paketića ni za jedno dijete ako nisu na spisku jer nema prostora u igraonici. jesam li dobro skontala?
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 5.12.2013 11:47:01
minie
Ja koliko sam skontala da ide ovako: Djeca od 1 - 6 godina koja su na spisku dobiju paketic od RR, a ako neko (ko je na spisku) odluci dovesti svog skolarca uz mladje dijete onda mu sam pravi paketic.
RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! 5.12.2013 12:32:48
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: minie
Ja koliko sam skontala da ide ovako: Djeca od 1 - 6 godina koja su na spisku dobiju paketic od RR, a ako neko (ko je na spisku) odluci dovesti svog skolarca uz mladje dijete onda mu sam pravi paketic.
da, upravo tako ali ne može neko čije dijete nije na spisku doći i donijeti svoje paketiće. nema dovoljno prostora u igraonici.