|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  142 143 [144] 145 146   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u braku
3.12.2013 13:50:22   
pipi_duga_capara
mozemo pisati sta hocemo, ali realno ona sada moze proci jos gore.. svi smo svjesni da u ovakvim situacijama treba biti mudar i ZNATI NEKE STVARI.. jedno je sta je meni logicno a drugo je sta ja s time dobivam i rjesava li to moj problem..

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 3576
3.12.2013 13:53:10   
idana_85

IZVORNA PORUKA: Galicia

Ja bih se vratila i njega i mater mu nalemala da ne znaju za sebe. user posted image

user posted image user posted image user posted image

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 3577
3.12.2013 13:53:46   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Ti cijelo vrijeme Hanady govoriš on je otac djetetu. Znam da jest. ali i ja sam majka djetetu. Ima valjda Boga..

lutko pred Boga na onom svijetu pa mu kaž kad dođeš...sad na dunjaluku drž se prava i inistuscija i mudor okreni vodu na svoj mlin
pa šta god da dolučiš...a imaša prostora i za jedno i za drugo

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3578
3.12.2013 13:57:40   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ti cijelo vrijeme Hanady govoriš on je otac djetetu. Znam da jest. ali i ja sam majka djetetu. Ima valjda Boga..

lutko pred Boga na onom svijetu pa mu kaž kad dođeš...sad na dunjaluku drž se prava i inistuscija i mudor okreni vodu na svoj mlin
pa šta god da dolučiš...a imaša prostora i za jedno i za drugo

Evo, kako i rekoh, pitala sam ga da izadjemo i popričamo i sporazumno se dogovorimo. Ne odgovara i neće ni odgovorit. Šta uradit tad? I dalje molit iako me udario i udarao bi me još da dijete nije počelo vrištat.

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 3579
3.12.2013 13:58:24   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: vjestica

Udario je, otišla a posao, odvela dijete i neće da se vrati....

meni je ovo najlogičnija stvar koju treba uraditi u tom trenutku
po čemu je to ugrožavanje djetetauser posted image
meni lično je ugroževanje svoje i djetetove sigurnosti ostajanje sa nasilnikom
i što toliko napadaš ženu?

vještice...
odvela je dijete iz doma...

kako je ovo logično...

ne napadam je nego joj otvarama oči...
ako hoće da ga ostavi nek se obrati nekome i s anjim razgovara...
socijalni radnik, mup...

doći će po dijete svoje on sa policijom...
zahtjevat razvod zbog trajno poremećnih odnosa i žene koja je napustial dom i dijete...
i šta onda???

taj je čovjek imao snage udariti svoju ženu, ženu koja mu je ropdila dijete...
misliš da nije spreman na ovo ostalo...

il da je tješim i kažem...porći će neka tebe sjedi gdje jesi...

ne zanima mene hoće li da mu se vrati i šta...ja samo kaže kako d aregira danas...jer već sutra po dijete može doći on...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 3580
3.12.2013 13:58:35   
Galicia
Hanady jel sad kasno da prijavi policiji?

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3581
3.12.2013 13:59:52   
Galicia
Cek to su dva razlicita prekrsaja.
1. Muz je izudarao svoju zenu.
2. Zena otela dijete iz porodicne kuce.

Ili?

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 3582
3.12.2013 14:00:52   
Hanady RR

evo poslala sam mu poruku po Hanadynoj uputi da izadjemo i porazgovaramo mirno sami nas dvoje i pokusamo se sporazumno rastati i dogovoriti oko našeg djeteta. Rekla mu vrijeme kad da se nadjemo, pitala je li za i ne odgovara nit se javlja? I do mene je..

Pa ko si mu odmah ponudila razvod porukom sms neće ti odmah dogovoriti...
sad sačekaj nazovi za par sati...
al čuvaj porukicu koju si poslala

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3583
3.12.2013 14:01:04   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

IZVORNA PORUKA: vjestica

Udario je, otišla a posao, odvela dijete i neće da se vrati....

meni je ovo najlogičnija stvar koju treba uraditi u tom trenutku
po čemu je to ugrožavanje djetetauser posted image
meni lično je ugroževanje svoje i djetetove sigurnosti ostajanje sa nasilnikom
i što toliko napadaš ženu?

i ja gledam,te nije joj maslo za ramazana,izazvala gnjev...pa ide i on njoj na živce pa ga nije izudarala

hanadi nije nigdje ali nigdje rekla rekla da je njemun ona optišla na živce i da je udario ili nedo bog opravdala taj udarac...

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 3584
3.12.2013 14:03:18   
Hanady RR

Hanady jel sad kasno da prijavi policiji?

nije?
ona sad može na poslu dobiti napad plača...
straha i pozvati policiju ili otići i reći ja ne smijem kući...
zapisnik da nparave sa stanjem trnutnim...ona nema ni stavri za sbe i dijete :(((
ima tu prostora...

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 3585
3.12.2013 14:03:20   
Hanady RR

Cek to su dva razlicita prekrsaja.
1. Muz je izudarao svoju zenu.
2. Zena otela dijete iz porodicne kuce.

Ili?

da dva različita u kojeim nažalost on ima dokaz pravni ona ne...user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 3586
3.12.2013 14:03:34   
vjestica
brišem, jer sam niam vidjela gore odgovor

< Poruku je uredio vjestica -- 3.12.2013 14:06:30 >

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 3587
3.12.2013 14:03:34   
Anoniman

evo poslala sam mu poruku po Hanadynoj uputi da izadjemo i porazgovaramo mirno sami nas dvoje i pokusamo se sporazumno rastati i dogovoriti oko našeg djeteta. Rekla mu vrijeme kad da se nadjemo, pitala je li za i ne odgovara nit se javlja? I do mene je..

I ako se ne javini tada?

Neposredna veza do poruke: 3588
3.12.2013 14:09:36   
Anoniman
A mozda i imam neki dokaz Hanady, a to je njegova sms kad sam otišla na poso poslije toga u kojoj mi se izvinjava za udarac i kaže da to nije htio nikako, nije kaže namjerno. Na to sam mu rekla da se neke stvari ne prastaju.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3589
3.12.2013 14:10:55   
Hanady RR

I ako se ne javini tada?

pozivi ga ujutro telefonom, nemoj sms...
predloži isto...ne spominji razvod...već razgovor da rješite što se rješiti da ako može itd...
na razgovoru budi svjesna da što kažeš to je to...nema nazad...
šta ćeš odlučiti to je tvoj stav lični...
u to ne ulazim...
ako se ne javi...idi u centar za socijalni rad traži pomoć...i znaj odlaskom tamo pokrenula si lavinu...

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3590
   [Obrisana poruka]
3.12.2013 14:13:24   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 3591
3.12.2013 14:14:25   
Hanady RR

A mozda i imam neki dokaz Hanady, a to je njegova sms kad sam otišla na poso poslije toga u kojoj mi se izvinjava za udarac i kaže da to nije htio nikako, nije kaže namjerno. Na to sam mu rekla da se neke stvari ne prastaju.

čuvaj i taj sms...

mislim meni se sada plače...
ako ćeš onako ko članica a ne ko pravnica...
meni je žao i tebe i njega...iskreno iz srca...

user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3592
3.12.2013 14:25:26   
mamiconi

IZVORNA PORUKA: Iman83

Što vi znate život jedne anonimne, njeno stanje i detalje...čovječe!!!
Ja rođenu sestru ne bih mogla savjetovati s toliko detalja/opcija kao vi nekog koga znate preko foruma?user posted image

Slažem se u potpunosti user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3593
3.12.2013 14:34:32   
Anoniman
Odgovorio je. Rekao samo dobro, kao da se vidimo. Ja sam van sebe. Ne znam ni sta da mu predlozim u vezi djeteta. Da li da odredimo dane kad da je vidja, kad da je vodi svojim ili da to pustimo da ide samo od sebe?

(odgovor članu mamiconi)
  Neposredna veza do poruke: 3594
3.12.2013 14:41:17   
Hanady RR

Odgovorio je. Rekao samo dobro, kao da se vidimo. Ja sam van sebe. Ne znam ni sta da mu predlozim u vezi djeteta. Da li da odredimo dane kad da je vidja, kad da je vodi svojim ili da to pustimo da ide samo od sebe?

anonimna razgovaraj sa mužem na neutralnom terenu...
RAZGOVARAJ.....znaci i on ima reci nesto....

dalje do ovoga ne ocekuj na javnom forumu od neznanca...da vam izbroji dane u viđanju djetetauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3595
3.12.2013 14:46:27   
Anoniman
Bojim se jednostavno. Njegov razgovor će započeti: reci šta imaš reći.. A komentar će biti tipa: samo preko mene mrtvog će i dijete s tobom, ti si bolesna, i sl jer njemu se ništa ne smije otvoreno reći. Ništa. Bijim se još jedne rasprave i ishoda.. Bojim se za dijete. Iako ćemo na neutralan teren. U njega nema lijepe i iskrene priče u ovakvim situacijama. On samo napada verbalno, a sada i fizički..

Neposredna veza do poruke: 3596
3.12.2013 14:51:22   
bebacha

Bojim se jednostavno. Njegov razgovor će započeti: reci šta imaš reći.. A komentar će biti tipa: samo preko mene mrtvog će i dijete s tobom, ti si bolesna, i sl jer njemu se ništa ne smije otvoreno reći. Ništa. Bijim se još jedne rasprave i ishoda.. Bojim se za dijete. Iako ćemo na neutralan teren. U njega nema lijepe i iskrene priče u ovakvim situacijama. On samo napada verbalno, a sada i fizički..

imali povoda za ovo

iskreno ako si odlucila otic pomiri se s tim da ne moze to ici glatko i da se borit moras

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3597
3.12.2013 14:54:54   
Anoniman
Ima. Bolesno mu što mi smeta kad njegova mama udje bez kucanja ujutro čim čuje da hodamo, što mi smeta što njegov otac vječito kontrira meni preko djeteta i sl.. Što mi smeta kad njegov otac iza ledja meni govori: idi i ne vraćaj se.. I sl.. Zato sam bolesna. Ne branim sebe, imala sam ispada, ali njima nikad ni a nisam rekla loše, jesam pokazala da mi ove stvari smetaju, ali nikad nisam išla na to da ih verbalno povrijedim..

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 3598
3.12.2013 14:55:35   
bebacha

Ima. Bolesno mu što mi smeta kad njegova mama udje bez kucanja ujutro čim čuje da hodamo, što mi smeta što njegov otac vječito kontrira meni preko djeteta i sl.. Što mi smeta kad njegov otac iza ledja meni govori: idi i ne vraćaj se.. I sl.. Zato sam bolesna. Ne branim sebe, imala sam ispada, ali njima nikad ni a nisam rekla loše, jesam pokazala da mi ove stvari smetaju, ali nikad nisam išla na to da ih verbalno povrijedim..

to nije bolest

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3599
3.12.2013 14:56:05   
Hanady RR

pa reci....

bez vrijeđanja, tihim tonom...pokaži bol i razočarenje novonastalom situacijom...

i razgovarajte...

sami nećete naći dane u sedmici to ćete sa socijalnim radnikom...
ako dođete do njega nakon razgovora...možda vam se smješi postanarski stan mimo zajednice...

kako znaš šta će biti...prvi put je došlo do fizičkoga kontakta ove vrste..
možda je vakat da se abarete zajedno konačno...

mislim ne tjeram te da osarneš...ne tjeram te da odeš...samo ti kažem razgovaraj

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  142 143 [144] 145 146   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  142 143 [144] 145 146   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *