|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  139 140 [141] 142 143   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u braku
2.12.2013 14:35:18   
mala_sa
Slazem se sa Hanady i Bebom, ja tu ziva lezim i "cekam" na njega a on sam sebe da pipka user posted image user posted image . Boga mi bih se zapitala dosta toga, i sigurno ne bih nijemo posmatrala...

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Lalali)
Neposredna veza do poruke: 3501
2.12.2013 14:43:43   
Merylin
Samozadovoljavanje u braku ne znači nužno da nešto nije ok. Normalno je da se oba partnera samozadovoljavaju i da to nema nužno vezu sa kvalitetom braka, privlačnošću itd. Međutim, slažem se da postoji problem ako neko od partnera bira samozadovoljavanje umjesto seksa, konstantno. Po mom mišljenju, tu je ključna komunikacija, bez optužbi ili prijevremenih zaključaka.

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 3502
2.12.2013 14:51:55   
mala_sa
Ma naravno da je ok samozadovoljavanje, ali nije ok da partner konstantno bira samozadovolavanje, a sexa ni na mapi! Ja mislim da je prvi korak vec u iskrenom razgovoru.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Merylin)
Neposredna veza do poruke: 3503
3.12.2013 10:26:26   
Anoniman
da li biste ostale u braku nakon prvog udarca?

(odgovor članu nejsonka)
  Neposredna veza do poruke: 3504
3.12.2013 10:32:51   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Anoniman

sama si rekla prvog ....dakle biće i drugi i treći..... ili bih ga napustila ili bi se "navikla" da se uzajamno lemamo user posted image (ovo drugo je šala)

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3505
3.12.2013 11:08:10   
Anoniman
Tu je i dijete od 2,5 godine.. Sta ako mi uzme dijete? Umrla bih.. Iako radim i imam platu, bojim se..

(odgovor članu mala_sa)
  Neposredna veza do poruke: 3506
3.12.2013 11:09:14   
muaaa

Tu je i dijete od 2,5 godine.. Sta ako mi uzme dijete? Umrla bih.. Iako radim i imam platu, bojim se..

nemoze ti uzeti dijete

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3507
3.12.2013 11:11:58   
Anoniman
kako si tako sigurna muaaa?

(odgovor članu mala_sa)
  Neposredna veza do poruke: 3508
3.12.2013 11:14:33   
Galicia
Cek ko koga ovdje udara pa se mama boji da joj nece dijete oduzeti? user posted image user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3509
3.12.2013 11:16:21   
muaaa

kako si tako sigurna muaaa?

ti si udarena.....prema tome on je krivac a s nasilnikom nemoze djete ostati

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3510
3.12.2013 11:17:13   
Galicia
Nigdje ne pise da je nju muz udario. user posted image

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 3511
3.12.2013 11:17:54   
ladyblue RR

ma ko da ti uzme dijete? ne znam ih previše da se otimaju da uzmu djecu osim što su na riječima jaki.
pusti priču...bježi sestro odatle. neće on djete, ne brini. k'o što ni jedan neće sebi tu obavezu. to im je glavno oružje kada prijete i ucjenjuju.
ako imaš posao, furaj...

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3512
3.12.2013 11:18:42   
Anoniman
Jeste Galicia, udario me nekoliko puta...

(odgovor članu mala_sa)
  Neposredna veza do poruke: 3513
3.12.2013 11:19:00   
muaaa

IZVORNA PORUKA: Galicia

Nigdje ne pise da je nju muz udario. user posted image

pa pta zena da li bismo ostali u braku nakon udarca....pa valjda je udario sto bi pitalauser posted image

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 3514
3.12.2013 11:23:06   
EEDITH

IZVORNA PORUKA: ladyblue

ma ko da ti uzme dijete? ne znam ih previše da se otimaju da uzmu djecu osim što su na riječima jaki.
pusti priču...bježi sestro odatle. neće on djete, ne brini. k'o što ni jedan neće sebi tu obavezu. to im je glavno oružje kada prijete i ucjenjuju.
ako imaš posao, furaj...

da potpišem

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 3515
3.12.2013 11:25:35   
anandi

draga moja samozadovoljavanje i nije neki problem,al udaranje Bogami jest. Kao sto kaze visnja poslije prvog dolazi i drugi. Naravno da je bolje i za tebe i dijete da ga ostavis, ili da i ti pokazes zube pa kreni sa udaranjem. Po pitanju dijeta ne moze ti oduzeti ako i ti radis, kod mene je snaha rodaka ostavila bas iz tog razloga i curica od 5g je pipala njoj. Ti odluci sama, nemoj nas slusat ipak se tu radi o tvojoj porodici.
Kod mojih rodititelja je bilo svega, mama mi prica kad je bila sa mnom u 9 mjesecu da ju je otac nogom udario u stomak,al nije ga htjela ostaviti zbog brata koji je imao 3g i ja na putu,sve se brinula sta ce svijet reci. Moje djetinstvo je proslo katastrofa, otac cim malo popije postaje uzasan, pocinju psovke i razbijanje po kuci,tu i tamo udari mamu a ja i brat jadnici sjedimo u cosku i placemo.I to je trajalo godinama, i sve dok nekako kad cu se ja udat, bolje reci pobjeci od kuce i te atmosfere mati je uzela stol u dnevnom boravku, ne znam odakle joj snaga i bacila na njega i po prvi put mu jebala mater otac je zanijemio i nikad vise nije digo ruku na nju. Osim sad kad popije ubi pricom i psovkama, on je dobro a mati zbog nas sve trpi i sjebala je svoje zdravlje, non stop je po hitnoj.
Malo sam otisla nasiroko, izvinjavam se samo stavi svoje dijete u moju poziciju vjeruj mi da bolje da se razidete i da dijete finim okolnostima raste nego da ima traume.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3516
3.12.2013 11:26:50   
Galicia

Jako mi je zao. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3517
3.12.2013 11:28:31   
Skvo RR

Sve zavisi kakva si osoba....ja ne bi ostala...niko nema pravo da te tuce...i tu nema opravdanja.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3518
3.12.2013 11:44:55   
emi7908
a što se dešava samozadovoljavanje u braku u kojem muškarac ne prilazi supruzi nego to sam radi a ona željna sex-a?
i u kakvoj je vezi dali ona to čini i uopšte kada da to čini ako živi u braku u kojem sex-a nema i muškarcu je očito to dovoljno, njoj očito nije...inače ne bi pisala ovdje...

Ili je zaista toliko normalno da se svaki partner ponaosob samozadovoljva jer je to biva cool, nije konzervirano i da tako jedno kraj drugog svako sebe ''pipka'' i sex im i ne treba...šta li????

Meni bi savršeno bilo jasno da je ova žena napisala da on to radi a ona to ne voli al njihovom sexualnom životu to ne smeta...
međutim žena piše totalno suprotno tome...i mene zaista kao neiskusnu ženu koja je u svom životu immla jednog te istog partnera do sada zanima dali je ovo zaista normlana situacija u braku, ma i mimo braka između dva partnera kada je u pitanju sex-ualni život????

Ove me zaista zanima ako sutra dođem u ovakvu situaciju da znam da ne ostavljam supruga...jer sa moje tačke gledišta taj mene nebi više vidio očima...da ja ležim i čekam da se on sam ispipka pa da ja sebe pipkam i to nam sex-ualni život u braku...izvinite ja to ne bih mogla...ja bih njega pitala, poslala psihologu fino ako neće ...kud koji mili moji...on neće ima bogami ko hoće, ha ja?

Nije ni mjesto ni vrijeme ali moram reći... Hanady istetoviraću tvoj lik preko cijelih leđa..user posted image

(odgovor članu Lalali)
Neposredna veza do poruke: 3519
3.12.2013 11:48:17   
emi7908
Izbrisa pola posta koliko sam se smijala Hanady...

Anonima pa ko ima pravo da udari ili tuče bilo koga??? Ja lično ne bi ostala u takvom braku, još na sve ovo što si napisala.... Dobro razmisli kako će ti život proći.. user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 3520
3.12.2013 11:53:19   
Hanady RR
Anonimna...

do treće godine djeteta on ne može podnijeti tužbu...u praksi ako je majak stabilna i ok dijete ide uglavnom njoj...
nestabilan u ovom braku je on, udarac je fizičko zlostavljanje...

ja znam što bih uradila...a imam veću djecu....
ti čekaj ..ako želiš...
ja ne bih na forumu pisala već se policiji već obratila i uredno zabilježila dešavanja ove vrste...
onda bi znala šta i kako dalje vrlo lako

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 3521
3.12.2013 12:08:15   
Anoniman
Evo ne smijem ni pos stvari da odem. Da li da sacekam nekoliko dana pa da onda odem?

(odgovor članu mala_sa)
  Neposredna veza do poruke: 3522
3.12.2013 12:16:37   
Galicia
A zasto te udario?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3523
3.12.2013 12:16:55   
pipi_duga_capara

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Anonimna...

do treće godine djeteta on ne može podnijeti tužbu...u praksi ako je majak stabilna i ok dijete ide uglavnom njoj...

ti čekaj ..ako želiš...
ja ne bih na forumu pisala već se policiji obratila i uredno zabilježila dešavanja ove vrste...

nedavno se kod komsija desila tuca, muz i zena su se posvadjali i naravno ona je nju klepio user posted image kada je rekla da mu je to zadnji put i da ide od njega nije joj dao da povede djecu.. malci su jako mali 2-3 god i 5-6 user posted image na njenmo insistiranje da joj preda djecu on ih je strpao u auto i otisli su u policiju gdje je policajcu rekao da "ona hoce da mi odvede djecu, imali pravo user posted image user posted image user posted image a gospodin organ (da ne kazem koji) je rekao NE, gospodjo koliko ste vi majka i on je otac user posted image jadna zena je s istraumiranom djecom u narucju, upravo udarena od muza i jecajuci napustila policiju i vratila se s kretenom kuci user posted image nema posla, ima oca i majku kod kojih zivi njen mladji brat gori od ove njene budale, i kaze sta sam mogla, gdje da idem?! sada je kao sve ok, ona naravno trazi posao i opcije kako to okoncati jednom zauvjek ziveci s njim i praveci se da se nista nije dogodilo

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3524
3.12.2013 12:21:45   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: pipi_duga_capara

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Anonimna...

ti čekaj ..ako želiš...
ja ne bih na forumu pisala već se policiji obratila i uredno zabilježila dešavanja ove vrste...

nedavno se kod komsija desila tuca, muz i zena su se posvadjali i naravno ona je nju klepio user posted image kada je rekla da mu je to zadnji put i da ide od njega nije joj dao da povede djecu.. malci su jako mali 2-3 god i 5-6 user posted image na njenmo insistiranje da joj preda djecu on ih je strpao u auto i otisli su u policiju gdje je policajcu rekao da "ona hoce da mi odvede djecu, imali pravo user posted image user posted image user posted image a gospodin organ (da ne kazem koji) je rekao NE, gospodjo koliko ste vi majka i on je otac user posted image jadna zena je s istraumiranom djecom u narucju, upravo udarena od muza i jecajuci napustila policiju i vratila se s kretenom kuci user posted image nema posla, ima oca i majku kod kojih zivi njen mladji brat gori od ove njene budale, i kaze sta sam mogla, gdje da idem?! sada je kao sve ok, ona naravno trazi posao i opcije kako to okoncati jednom zauvjek ziveci s njim i praveci se da se nista nije dogodilo

Znači savršeno je jasno da su to njegova i njena djeca...
o starateljstvu ne dolučuje policija nego drugi oragni, socljalna služba i sud u krajnjoj liniji...

pozivanje policije u zahtejavu zaštite za sebe na adresu nije sito kao taj vid dolaska...

a gdje da ode...ako želi da ode od nasilnika za sve postoje intitucije....

i vrlo lako se to okonča...
razvodom, dokazom prijave da je izmlatretirana i traženja zaštite do nasilnika itd itd...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu pipi_duga_capara)
Neposredna veza do poruke: 3525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  139 140 [141] 142 143   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  139 140 [141] 142 143   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *