SREĆNA
|
IZVORNA PORUKA: nedzla. evo i nas malo, da se javimo da smo hvala Allahu Dragom živi i zdravi i da mašaAllah pravo rastemo i napredujemo drage moje, ja svoje bebice dojim, a doživjela sam pravu muku dok sam uspostavila i uredovila dojenje u početku muka u porodilištu zbog njihovog dohranjivanja, a kasnije kod kuće puuuuno mlijeka, a bebaci mali ne mogu sve podojiti. Uglavnom djevojčica od početka bolje doji, prva je rođena i u svemu mora biti prva. Prava je muka kad se skupa probude, belaj živi sa mjesec dana bili smo na vakcini i prvoj kontroli, curica je dobila 1 kg. a braco 800 gr. kaže dr. da je to super za blizance Levo draga čestitam ti od srca, borac si pravi poljubi te momke drage ostale ženice i bebice, nadam se da ste sve dobro i zdravo i šaljemo vam puuuuuuuno toplih a sada odoh šta poraditi dok ove moje spavaju evo upravo babo zove., kaže budi se gospođica princeza eto drage moje, ne stižem ili jedva stižem šta uraditi, ali vi najbolje razmijete kako je, slatke muke, mukice, duuuugo čekane Kako je divno ovo čitati.Mašalah vi veliki već.Samo uživajte.Kakvo prađivanje lezi spavaj dok spavaju.Ja budala sam tako radila 6-7 mj.sad nemam više kuveta nizašta, da sam slušala starije sad bi mi bilo lakše, a ne ovako, leđa me bole ne mogu dijete uzet haman, a valja iznijet jednog po jednog do lifta , pa kolica, pa u hranilice , pa operi poslije jela, ma urnebes, da sam odmarala dok su manji bili sad bi bila ko čigra , ali ne , daj da šta uradim.Odmaraj trebaće ti snage troduplo više.Neka ste vi živi i zdravi i sretni. Entinte šta ima, dokle ste ? proljeće i vi mašala veliki već, kako vrijeme leti Levo uživaj sa svojim dragim bićima, neka vas dragi Bog čuva. Nemam vr. čitati sve, ali sretno svim trudnicama, a mamam želim više sna i odmora
|