SREĆNA
|
Manfri draga proći će grčevi, teško je, ali prođe zaista, djeca budu totalno drugačija.Kod nas su prestali ravno sa tri mjeseca, bili su ono baš školski, tri sata, tri dana , tri mjeseca, ali baš ovako, doduše N je malo manje plakao, ali E ma čini mi se da je plakoa za oba.Ja sdam pogriješila jer sam davala hip čajeve, rekla mi patronažnam kao oni su provjereni, nipošto da dabajem kalmilicu u cvatu jer kao ne prolazi nikakve kontrole pa ima bakterija, ja slušala, helem, onog momenta kad sam napravila čaj u cvatu kamilicu, djeca su prestala plakati, sa ravno tri mj.Svaka bakterija ne može izdržati vrelu vodu koju prokuhaš pa zaliješ čaj, sasvim logično, ako ih ima one crknu, ali eto ja sam slijepo slušala patronažnu, koju sam plaćala da mi dolazi pa počesto. IZVORNA PORUKA: entinte cao zenice, evo da se ja na brzinu javim, nisam odavno... U petak me leđa zabolila i to odozgo na dole (31 sedmica) pa sam otisla na GAK, uglavnom sve ok hvala Bogu, a za leđa pretpostavljao je da je od težine međutim skontala sam da je od propuha... rekao mi da dođem za 3 sedmice sa nalazima. Prekjucer sam isla kod Divanovica jer sam vec imala zakazan pregled, nisam htjela da otkazujem i sve je uredu hvala Bogu, bebice napreduju za dvije sedmice, nemaju prostora tako da kaze da bi super bilo da bar jos dvije sedmice izguram. Tako da sam konačno na bolovanju. Nadam se dobrom. Dao mi je vaginalete Macmiror jer mi se pojavilo malo bijelo pranje. Kilaža +16 Nadam se da ste mi svi dobro. Veeeliki za sve vas i vase bebare Draga nek ti je sa srećom , da donseš na svijet žive i zdfrave bebe pa da se pridružiš brobi sa grčevima ABD .Sa kilažom si super, to će sve na porodu otić.Meni od miror vag. ništa nije bilo bolje, čak i gore ali možda tebi pomognu.Čuvaj se još malo i sretno
|