Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 7.10.2013 14:17:40
ellene
Snovolovka čestitam od srca
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 15.10.2013 14:54:17
ellene
Ja sam danas opet osjetila menstrualnu bol dok sam stojala i pravila kolač, i prekjučer sam osjetila samo danas malo intenzivnije, ali nije strašno. Čim sam malo legla na kauč prošlo je. Inače još ima 5 dana do termina.
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 19.10.2013 21:51:39
Amyla
ellene i ja osjetim te menustrualne bolove bas intenzivno zadnja dva dana, a od nekih 19h osjetim i nekakvo probadanje skroz nisko, danas mi cijeli dan beban mirovao, skoro ga ni osjetila nisam, a sad definitivno lopte igra
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.10.2013 8:53:18
brzamala
Ja zadnjih dana imam bas neke jake kontrakcije...evo i sad dok sjedim ih osjecam. I te kao menstrualne bolove imam bas jake. Nekada i kad spavam a jos je 18 dana do termina. Sto se tice grudi tu nema promjena osim sto su oreole tamnije.
Bebice ista sam ti sto se tice iscrpljenosti i kretanja. Desni kuk i krsta me pravo bole..nekad kad se vise oslonim na desnu nogu dode mi da jauknem. A tek ustajanje je prava scena Ali ipak me malo frka hvata oko poroda. Sve necu da priznam, uvjeravam sebe da me nije strah ali ipak jeste
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.10.2013 9:11:21
Bebica11
Brzamala mene jutros probudila menstrualna bol a I meni je rano jedino uzv govori da nije po njima mi je mozda I termin
A sa desnom nogom vec duze imam problem. Beba mi je nekako vise u desnoj strani I cesto mi na neki krvni sud nalegne pa desna noga pocne boljeti I otkazivati tokom hodanja I za minut dva proradi I sve tako
I svrbi me dno stomaka koza...mozda se lagano spusta stomo
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 23.10.2013 18:51:27
ellene
Ja jučer i danas imam laganu bol u leđima, evo sad sam osjetila lagano žiganje u stomaku i grudima... inače sam 40+3
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 23.10.2013 20:43:45
Amyla
bebice, i meni je sve cudno, u prvoj T me pred kraj nisu niti bolile grudi, niti sam imala ove menustrualne bolove, danas me bas intenzivno boli pri dnu stomaka
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 24.10.2013 17:16:28
Medić*
IZVORNA PORUKA: Bebica11
Amyla I mene grudi zadnjih 10 dana bole. Ni ja ovo nista sa N nisam imala. I ti ces aBd brzo najvjerovatnije.
Da se hoce neko javiti da kaze koliko sluznog cepa moze izaci. Meni dva dana izlazi pomalo
Ne znam ni ja draga. Meni je nekih 15 tak min prije porodjaja ispao sluzni cep u komadu, bas sam obratila paznju kako izgleda jer na prvom sluzni nisam upratila :)
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 25.10.2013 11:19:48
ellene
Mene evo jučer i danas ništa ne boli, ko da neću još za mjesec Kaže mi jutros babica, kod mene će to najvjerojatnije se sve nabrzinu odigrati, kad zaboli brzo ću se i porodit... Navijam za to
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 25.10.2013 20:39:02
Bebica11
Ja cu probiti rekord u poradjanju:)))
Jutros zbog neprestanih nagona odem na gak. Dr me pregledao. Jos malo se otvorila al ne puno I rekao za tri dana kontrola I MIROVANJE
Jako je njezan nije me nista zabolilo na pregledu al evo veceras imam konstantnu bol u rodnici. Vjerovatno se dalje stanjuje grlic jer je takav bol kad se stanjuje I omeksava. I dalje imam osjecaj da trebam u wc al ne lud kao sinoc. Krsta zabole pa prestanu I sve tako....al nepravilno s vecim razmacima. To je to za danas.
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 26.10.2013 18:58:58
ellene
mene počne malo žigati, ali ne baš da boli, taman mislim evo krenut će ono prestane i ništa. Maloprije bili u gostima sjedili osjetila sam kao neko sjevanje u vagini. Jel netko to osjetio? I to je prošlo...