Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Stari Grad, bio poštar, ali je donio samo augustovsku naknadu, a ja sam se porodila u julu. Ja sam očekivala dvije retroaktivno, moram zvati sutra Općinu da vidim što su me zakinuli
Drage mame da li je nekome bio postarko u Novom Gradu.Imam jedno pitanje dobila sam naknadu u septembru za mjesec avgust.Sada u okt je godina kako sam se porodila kada cu dobiti ostatak da li neko zna.Pozdrav
Drage mame da li je nekome bio postarko u Novom Gradu.Imam jedno pitanje dobila sam naknadu u septembru za mjesec avgust.Sada u okt je godina kako sam se porodila kada cu dobiti ostatak da li neko zna.Pozdrav
sad su dijelil za avgust, je li pominjes ovu godinu
ja danas dobih svoju poslednju naknadu......hvala na ugodnom druženju....možda se opet nekad sretnemo na ovoj temi........ odjavljujemo se ja i moj klinac.........nadam se da će ubuduće biti na vrijeme i ako ništa bar uduplo veće.......
Stari Grad, bio poštar, ali je donio samo augustovsku naknadu, a ja sam se porodila u julu. Ja sam očekivala dvije retroaktivno, moram zvati sutra Općinu da vidim što su me zakinuli
Jesi li zvala Općinu,šta kažu?I ja sam se porodila u julu,izgleda da su nas zakinuli
Mozete li molim vas javiti sta su vam rekli u opstini Stari grad u vezi naknade, ja sam se isto porodila u julu pa sam ocekivala 2 retroaktivno kao i vi, zasto nam nisu isplatili dvije odjednom.
Zvala sam Općinu SG, rekoše mi da ću naknadu za juli mjesec dobiti u julu 2014. godine. To mi baš nema nikakvog smisla! Valjda se prave spiskovi do 10.u mjesecu, a ja sam rješenje dobila oko 25.jula, iako sam se porodila 14.7. Molim da se javi neko iz neke druge općine ako je imao ista iskustva
SG ne valja nikako... sve im ne poremeceno, ja se porodila u aprilu... tad sam bila u radnom odnosu... ugovor mi istekao u avgustu 15. April nisam dobila, a postar ne zvoni ni za avgust... ispade da sam za 4,5 mjeseca dobila tri mjeseca... Prebacila se na biro i nisam jos dobila nikakvo rjesenje... Sta sad... da ocekujem u aprilu 2014. 120 KM a trebala sam ove godine dobiti 470, straaaasno... kome uopce odu te pare... Sto je najgore bila sam u opcini gdje mi je teta nesto smrljavila spetljano, tako da pojma nemam sta mi je rekla... Imal' ko iz SG da jos nije dobio pa se nadam il' da idem u postu?
za koji mjesec je sad isplata nadoknade?ja sam se porodila u maju ali krajem maja muz predao papire pocetkom juna i prosli sam mjesec dobila dvije nadoknade i sad cekam trecu jel sad isplata 8 ili 9 mjeseca ja nista ne kontam ovo
za koji mjesec je sad isplata nadoknade?ja sam se porodila u maju ali krajem maja muz predao papire pocetkom juna i prosli sam mjesec dobila dvije nadoknade i sad cekam trecu jel sad isplata 8 ili 9 mjeseca ja nista ne kontam ovo
kako bona ne kontaš....... sad smo dobile za august..........kasne dvije.......
kako bona ne kontaš....... sad smo dobile za august..........kasne dvije.......
aha e bas ti hvala,a sto da kontam kad imam tebe
Mogu li traziti kakvu porodiljsku naknadu ako sam na birou?
U Sarajevskom kantonu ima porodiljska nadoknada za zene koje su na birou,bila je oko nekih 120KM....a ovo gore stvarno ne znam
porodiljsku naknadu za nezaposlene mozes ostvariti i kao redovan student, posto mi djeluje da nisi prijavljena iako radis? potrebno ti je uvjerenje o redovnom skolovanju, bebin rodni list, cips...ali to kad se porodis, polako
< Poruku je uredio Skvo RR -- 21.10.2013 10:40:43 >