|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  288 289 [290] 291 292   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiljska naknada
8.10.2013 14:54:14   
Amra Saray
Dobrinja bio postarko :D

(odgovor članu I love youu)
Neposredna veza do poruke: 7226
8.10.2013 15:30:45   
Neca xxx
Novi Grad, CVila, stigla naknada! user posted image user posted image

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

(odgovor članu Amra Saray)
Neposredna veza do poruke: 7227
8.10.2013 19:44:05   
kula
Stari Grad, bio poštar, ali je donio samo augustovsku naknadu, a ja sam se porodila u julu.
Ja sam očekivala dvije retroaktivno, moram zvati sutra Općinu da vidim što su me zakinuli

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 7228
8.10.2013 20:38:10   
medaaaa
Drage mame da li je nekome bio postarko u Novom Gradu.Imam jedno pitanje dobila sam naknadu u septembru za mjesec avgust.Sada u okt je godina kako sam se porodila kada cu dobiti ostatak da li neko zna.Pozdravuser posted image

(odgovor članu kula)
Neposredna veza do poruke: 7229
8.10.2013 20:50:09   
Marija13

IZVORNA PORUKA: medaaaa

Drage mame da li je nekome bio postarko u Novom Gradu.Imam jedno pitanje dobila sam naknadu u septembru za mjesec avgust.Sada u okt je godina kako sam se porodila kada cu dobiti ostatak da li neko zna.Pozdravuser posted image

sad su dijelil za avgust, je li pominjes ovu godinu

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

(odgovor članu medaaaa)
Neposredna veza do poruke: 7230
8.10.2013 23:24:56   
bebaa
ja danas dobih svoju poslednju naknadu......hvala na ugodnom druženju....možda se opet nekad sretnemo na ovoj temi........user posted image odjavljujemo se ja i moj klinac.........nadam se da će ubuduće biti na vrijeme i ako ništa bar uduplo veće.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 7231
9.10.2013 8:38:58   
Alisa V.

IZVORNA PORUKA: kula

Stari Grad, bio poštar, ali je donio samo augustovsku naknadu, a ja sam se porodila u julu.
Ja sam očekivala dvije retroaktivno, moram zvati sutra Općinu da vidim što su me zakinuli

Jesi li zvala Općinu,šta kažu?I ja sam se porodila u julu,izgleda da su nas zakinuli user posted image

(odgovor članu kula)
Neposredna veza do poruke: 7232
9.10.2013 8:44:33   
emmi123
Mozete li molim vas javiti sta su vam rekli u opstini Stari grad u vezi naknade, ja sam se isto porodila u julu pa sam ocekivala 2 retroaktivno kao i vi, zasto nam nisu isplatili dvije odjednom.

(odgovor članu medaaaa)
Neposredna veza do poruke: 7233
9.10.2013 9:23:42   
kula
Zvala sam Općinu SG, rekoše mi da ću naknadu za juli mjesec dobiti u julu 2014. godine. To mi baš nema nikakvog smisla!
Valjda se prave spiskovi do 10.u mjesecu, a ja sam rješenje dobila oko 25.jula, iako sam se porodila 14.7.
Molim da se javi neko iz neke druge općine ako je imao ista iskustva

(odgovor članu emmi123)
Neposredna veza do poruke: 7234
9.10.2013 11:22:14   
Dina M
SG ne valja nikako... sve im ne poremeceno, ja se porodila u aprilu... tad sam bila u radnom odnosu... ugovor mi istekao u avgustu 15.
April nisam dobila, a postar ne zvoni ni za avgust... ispade da sam za 4,5 mjeseca dobila tri mjeseca... Prebacila se na biro i nisam jos dobila nikakvo rjesenje... Sta sad... da ocekujem u aprilu 2014. 120 KM a trebala sam ove godine dobiti 470, straaaasno... kome uopce odu te pare...
Sto je najgore bila sam u opcini gdje mi je teta nesto smrljavila spetljano, tako da pojma nemam sta mi je rekla... Imal' ko iz SG da jos nije dobio pa se nadam il' da idem u postu? user posted image user posted image

(odgovor članu kula)
Neposredna veza do poruke: 7235
9.10.2013 21:57:13   
ada_
za koji mjesec je sad isplata nadoknade?ja sam se porodila u maju ali krajem maja muz predao papire pocetkom juna i prosli sam mjesec dobila dvije nadoknade i sad cekam trecu jel sad isplata 8 ili 9 mjeseca ja nista ne kontam ovo user posted image user posted image

" U oluji,u buri,kraj nedaca svih,uz teske gubitke i tugu kletu,biti nasmijan,prirodan i tih,najveca je umjetnost na svijetu"

(odgovor članu Dina M)
Neposredna veza do poruke: 7236
9.10.2013 22:24:08   
bebaa

IZVORNA PORUKA: ada_

za koji mjesec je sad isplata nadoknade?ja sam se porodila u maju ali krajem maja muz predao papire pocetkom juna i prosli sam mjesec dobila dvije nadoknade i sad cekam trecu jel sad isplata 8 ili 9 mjeseca ja nista ne kontam ovo user posted image user posted image

kako bona ne kontaš.......user posted image user posted image user posted image sad smo dobile za august..........kasne dvije.......

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu ada_)
Neposredna veza do poruke: 7237
10.10.2013 7:38:42   
GARAA
U starom gradu tacnije sedrenik postar nije bio,zna li iko sta je?

(odgovor članu Amra Saray)
Neposredna veza do poruke: 7238
10.10.2013 11:43:56   
buchy
jel se ovo postar sa mojmila aktiviro u popisivace,nigdje ga? user posted image

(odgovor članu GARAA)
Neposredna veza do poruke: 7239
10.10.2013 11:55:29   
ada_

IZVORNA PORUKA: bebaa

IZVORNA PORUKA: ada_

kako bona ne kontaš.......user posted image user posted image user posted image sad smo dobile za august..........kasne dvije.......

aha e bas ti hvala,a sto da kontam kad imam tebe user posted image user posted image

" U oluji,u buri,kraj nedaca svih,uz teske gubitke i tugu kletu,biti nasmijan,prirodan i tih,najveca je umjetnost na svijetu"

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 7240
10.10.2013 11:56:20   
ada_
uglavnom bila nadoknada na Vratniku i Buca P.

(odgovor članu ada_)
Neposredna veza do poruke: 7241
   Porodiljska naknada
10.10.2013 12:25:09   
dobrinja3
nema postara ni na dobrinji 3

(odgovor članu ada_)
Neposredna veza do poruke: 7242
10.10.2013 12:27:57   
buchy
ma znaju da ce mo spiskat crkavicu odmah pa ne dolaze,da imamo za bajram dijelit bajrambanku
user posted image

(odgovor članu dobrinja3)
Neposredna veza do poruke: 7243
10.10.2013 18:25:59   
buchy
jel zna neko zasto nema postara u vecini dijelova opcine novi grad,ili ako neko ima neki broj na koji se moze provjeriti?

(odgovor članu buchy)
Neposredna veza do poruke: 7244
17.10.2013 16:02:04   
dinkavisoko
rodila sam u julu možel mi iko reći kada ću dobiti porodiljsku naknadu

(odgovor članu buchy)
Neposredna veza do poruke: 7245
   RE: porodiljska naknada
20.10.2013 22:52:45   
SdZ
Koliko je potrebno da sam u radnom odnosu da bih ostvarila pravo na porodiljsku naknadu?

Mogu li se prijaviti na biro s diplomom srednje skole iako idem na fax?

Mogu li traziti kakvu porodiljsku naknadu ako sam na birou?

< Poruku je uredio Skvo RR -- 21.10.2013 10:40:07 >

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 7246
   porodiljska naknada
20.10.2013 23:28:18   
Honey3
IZVORNA PORUKA: SdZ

Koliko je potrebno da sam u radnom odnosu da bih ostvarila pravo na porodiljsku naknadu?

U Sarajevskom kantonu ima porodiljska nadoknada za zene koje su na birou,bila je oko nekih 120KM....a ovo gore stvarno ne znam user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 21.10.2013 10:40:23 >

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 7247
   porodiljska naknada
20.10.2013 23:32:43   
animagical
IZVORNA PORUKA: Honey3

U Sarajevskom kantonu ima porodiljska nadoknada za zene koje su na birou,bila je oko nekih 120KM....a ovo gore stvarno ne znam user posted image

porodiljsku naknadu za nezaposlene mozes ostvariti i kao redovan student, posto mi djeluje da nisi prijavljena iako radis? potrebno ti je uvjerenje o redovnom skolovanju, bebin rodni list, cips...ali to kad se porodis, polakouser posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 21.10.2013 10:40:43 >

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 7248
   porodiljska naknada
21.10.2013 0:07:10   
sara123

Mozes li mi molim te reci sta je potrebno od dokumenata kako bih ostvarila ovo pravo?
Mislim, gdje se prvo trebam javiti? pa ce me oni dalje uputiti..

< Poruku je uredio Skvo RR -- 21.10.2013 10:41:01 >

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 7249
   porodiljska naknada
21.10.2013 0:08:10   
animagical
IZVORNA PORUKA: sara123

Mozes li mi molim te reci sta je potrebno od dokumenata kako bih ostvarila ovo pravo?
Mislim, gdje se prvo trebam javiti? pa ce me oni dalje uputiti..

u opstinu

< Poruku je uredio Skvo RR -- 21.10.2013 10:41:16 >

(odgovor članu sara123)
Neposredna veza do poruke: 7250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  288 289 [290] 291 292   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  288 289 [290] 291 292   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *