|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  177 178 [179] 180 181   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
10.10.2013 2:35:42   
ajla 81
Pozdrav cure.da se i ja malo javim user posted image No idea da upravu si Tonci je uvijek tu da pomogne svima ako moze i zna user posted image user posted image Micikae ako ti ja sta mogu pomoc,ja sam te nalaze radila u B.L i ja sam pitala dr Blagojevica nije mi mogao pomoc,tako da mi je na kraju dala Dr Sanja uputnicu i uradila sam u B.L nisu mi nista naplatili,pa pokusaj sretnouser posted image svim curama veliki user posted image user posted image

(odgovor članu micikae)
Neposredna veza do poruke: 4451
10.10.2013 7:43:44   
M1984
Jutro dame moje :))))
Micikae, ja sam otišla u Dom Zdravalja na ginekoligiju i tamo mi je dr.Nataša na osnovin izvješataj iz Medica S napisala na papir koje nalaze trebam radit - hormone i briseve. Sa tim papirom sam otišla u porodičnu i tamo su mi dali uputnice za KC BL. Za hormone ide uputnica na Centralni labaratorij KC Banja Luka a za briseve uputnica na Zavod za zaštitiu zdravlja. Napisala sam ranije da se tu naručuje jer rade od ponedjeljka do srede. Kod njih se javiš i dobiješ epruvetice i štapiće za briseve i ideš u Dom zdravlja kod doktora kod kojeg ti je ranije ugovoren termin.
I ja sam htjela da radim privatno da se ne vozikam tamo vamo a i zbog posla ali kada sam se raspitala za cijene uštedila sam sebi 250,00 KM. Jeste da moraš dva puta ići za te naleze i ako nemaš nikog da ti ih podigne onda i po to. Ako još kako mogu pomoć javi se Dobojko moja user posted image .
Ostalim curama želim puno uspjeha i naravno strpljenja, nadam se da ćemo sve nekad izaći sa ove teme i sjećati se ovoga sa osmjehom na licu dok naše bebice prave prve korake ili izgovoaraju prve riječi.

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 4452
10.10.2013 8:52:45   
mrmot
Cao ema38, ja sam pare od fonda potrosila, sve pare su otisle na terapiju. Za prvi postupak koliko sam shvatila imam vec da doplatim oko 700 km a za dalje moram placati sama. Nas fond snosi samo jedan postupak a ja sam ga vec iskoristila. Posto sam primila 65 injekcija 5102 km koliko je fond odobrio pokrili su samo lijekove. Ja sam odlucila da ne odustajem pa neka kosta koliko kosta. Za ovaj novembarski pokusaj imam pare a za dalje cu se vec nekako snaci. Ne sekiraj se ti, nisu svi baksuzi kao ja. Vidjeces da ti neces trebati doplatu, ne razmisljaj o tome. U ponedejak idem opet u bl da dr Sanja vidi kako se ovaj mjesec ponasaju moji jajnici. Veliki pozdrav!

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 4453
10.10.2013 11:05:25   
no idea
ćao, drage moje, evo mene opet-ništa nisam napravila. nešto se čudno dešava sa mojim životomuser posted image juče mi krenemo za bl popodne po nalaze, i negdje skoro na pola puta izleti nam mačketina neka pred auto. neko ju je izgleda potjerao iz dvorišta, dok je izletila ko mile oči, nije bilo šanse da mm reaguje. elem, udarimo je, a ona nam zeznu auto, polomi neke plastike naprijed, nosače hladnjaka, i onda nismo smjeli dalje, morali se vratiti kući tj. ganjati majstore da ne bude još više štete na autu. i u tom zagledanju kolika je šteta, šta se desilo, meni iz čista mira spadne ogrlica koju nosim godinama, vrijedna bar 300 maraka. tek sinoć kad sam se tuširala to sam otkrila. nije mi toliko zbog para, nego zato što je to poklon od mojih roditelja koji sam dobila još kad smo se uzeli, draga uspomena....sinoć smo oboje pobjegli bukvalno na spavanje da nas ne bi još kakav meteorit pogodio. ludi neki dani. sad je auto kod majstora, ogrlice nema, a za nalaz sam zamolila druga koji živi u banjaluci da ga podigne-znači dobiću ga tek za vikend. danas i sutra gubim dane bolovanja, jer sam ih mislila iskoristiti da provjerim taj nalaz, da mi ga porodična očita, pa da me uputi endokrinologu ako treba.... eto, kad se nekom ne da, ne da se...i onda mi ljudi kažu da ne budem pod stresom...pa kako?

(odgovor članu mrmot)
Neposredna veza do poruke: 4454
10.10.2013 16:59:42   
ajla 81
Cao drage moje,M1984 vjerovatno tako i ide,ali bitno je da na kraju nisi nista platila:)ja nista nisam tako uradila,u necemu sam imala srece nisam nikakve uputnice nosila iz Doboja.Tonciii gdje si?jel sve uredu?pusa za tebe pozz user posted image user posted image

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 4455
10.10.2013 20:34:07   
toncica
Dobro vece drage moje . Evo mene . Nisamimala vremena da vam se javim . Udarila sam generalku po kuci . Lijepo vuijeme danas pa da iskoristim .
ajla 81 hvala ti draga za rijeci hvale . trudim se koliko mogu da pomognem svakoj zenici . Sve je uredu samo sam imala puno posla . Tu sam ja nebrinite . Kako si ti sta ima kod tebe . user posted image
Sve ostele jako user posted image

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 4456
10.10.2013 23:22:48   
ajla 81
Dobro je da si nam dobro,ti gotovo sa generalkom hehhe ja sam mislila za vikend,a inace dobro sam,pijem neke cajeve..i moj muz isto,on neke tablete,itd pa mozda uspije user posted image nikada se nezna,pratim vas kada mogu,i zelim svima da mu se ispuni zelja,Cuvaj se :*pozz user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4457
10.10.2013 23:39:41   
no idea
meni je nalaz insulina otprilike katastrofa... u šoku sam još uvijek...sad, možda mi i otkažu vto zbog ovog, ne znam... sad čekam da dobijem nalaz ( izdiktirala mi prijateljica preko telefona ) pa ni sama ne znam šta dalje....zvaću medicos kad dobijem... i ganjati nekog endokrinologa koji mi može pomoći...ako imate neki prijedlog, molim vas, javite!

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 4458
11.10.2013 9:45:12   
micikae
Pozdrav M1984 i hvala ti na odgovoru i tebi ajla 81,ma naravno Blagojevic inace nece dapise treba nesto i privatno kod njega znas kako to ide,poznato mi je to,dobro da znam oticu doktorici Natasi ako krenemo opet u to,sa nalazom Dok.Sanje,a taj Zavod za zastitu zdravlja jel i to sve u Bl.... il je to kod nas u bolnici Doboj joj izvini ja ko top glupa,al nisam znalada i moze preko knjizice nije bitno za hodanje koliko sam puta se odvezla za Bl....pa hiljadu puta mislim,ja sam sve oba postupka pola nalaza privatno para silu otislo,poslat cu ti i privatnu poruku M1984 mozda se i upoznamo ako ja tebi mogu nestoi pomoci pitaj.ipak ja sam u malo boljoj situaciji ja imam djecaka jednog iz prvog pokusaja pa mi je malo lakse.al vam sve najbolje zelim i da dobijete svoje bebiceuser posted image ,evo ja opet nemogu prirodno sve je ok....al nece,al uspjecemo mi

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 4459
11.10.2013 9:45:37   
glaxy
cure, samo da vas pozdravim

< Poruku je uredio glaxy -- 11.10.2013 9:48:20 >

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4460
11.10.2013 11:59:26   
gogic
hvala na dobrodoslici !!!!!! ja sam vec u postupku ,danas mi je 8 dan ciklusa i nije lose sem sto mi je endometrijum tanak 6,4 al on je uvijek tanak pa vidjecemo sta ce bit . sutra idem opet na uz. pa vidjecemo kad ce biti punkcija . poz za sve djevojke na forumu i nadam se da ce mo sve uspjeti jer mi to zelimo!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu glaxy)
Neposredna veza do poruke: 4461
11.10.2013 12:54:22   
M1984
Micikae, taj Zavod za zaštitu zdravlja je u BL, zgarda pored doma zdravlja.
Pitaj slobodno, tu smo jedna za drugu. Negdje ranije sam napisala i br.tel na koji trebaš zvat za termin. Nije problem možemo se nać i popit kaficu user posted image .
Koliko sam skontala tebi je ovo treći postupka, ti se sad finansiraš sama ili. Izvini št te to pitam ,ali juče sam bila u fondu i kaže ona teta što radi na prijemu papira da će izgleda i opština Doboj finansirati treći postupak.Ali još nema ništa zvanično.

(odgovor članu gogic)
Neposredna veza do poruke: 4462
11.10.2013 13:08:47   
toncica
ajla 81 samo vi pokusavajte . Cuda se desavaju nikad se nezna . Ljubim te .
no idea zao mi je draga zbog nalaza , ali najbolje ti je da ti DR ocita nalaz mozda i nije tako strasno . Vidi mila na forumu ko je radio taj nalaz pa se konsultuj sa njim . Neznam sta bih ti rekla ipak mislim da nije tako strasno . user posted image user posted image user posted image
micikae sretno u postupku . Neznam kako je kod vas u Doboju , ali kod nas u Bijeljini skoro sve mozes na knjizicu uraditi . Sve sto rade u bolnici i labaratorijama mozes uraditi . user posted image user posted image user posted image user posted image
gogic je li to to primas injekcije ? Znaci da si ti u oktobru u postupku . Sretno mila i javljaj nam sta se desava . Naravno da ce mo i mi sve jednog dana uspijeti ja se duboko nadam . user posted image user posted image user posted image user posted image
glaxy draga moja pa gdje si ti ? Sta ima novo kod tebe ? Jesi li sta radila po pitanju user posted image . Nema te odavno . Javi nam se cesce . Ja sam nekekao navikla na stare forumasice od prosle VTO . Ponakad se neko javi . user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mrmot user posted image user posted image user posted image
ema38 sretno sa papirima za malog djecaka . Nemam bas neke posebne reakcije . Malo mi ponekad bude muka , ali nista strasno .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ostale curke moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 4463
11.10.2013 17:30:02   
seka3232
gogic nektije sa srecom brzoces ti radit aspiraciju zelim ti da bude dosta jajni celija.pozdrav i ostalim zenicama svima da vas ne nabrajam posebno tu sam i ja uz vas citam redovno kod mene nista novo jos cekam resenje na kraj mjeseca ce bit gotovo tak mi je rekla sestra pa da onda mogu doc po njega i da predam za drugi postupak.znali neko od vas dali se vade isti nalazi ko za prvi posupak ili ima jos neki nalaza pozzzz svima zenicamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogic)
Neposredna veza do poruke: 4464
11.10.2013 17:46:58   
micikae
M1984 hvala,nista se ne izvinjavaj valda cemo uspjeti da skupimo za treci postupak tako planiramo ako sve bude uredu,nadamo se da odobrei treci besplatno....pa ima neke opstine vec daju treci postupak besplatno valda ce i nasi da se sjete bilo bi dobro za nas,ok sad znam kako cu sa nalazima kad dodje vrijeme.a izvini nemogu sve zapamtiti koji je tebi po redu postupak jer sve citam i pratim ove zenice sto pisemo,jesi li ti negdje dalje radila VTO ako se ne varam,poslala sam ti privatnu poruku al izgleda da nije dosla nesto mi zasteka racunara pa nikad nikom ne mogu poslat poruku privatnu,ja sam radila vec dva iz iz prvog postupka imam djecaka to sam pisala al drugi je propao......i iskreno ja licno nisam bila zadovoljna mslo mi je sve islo prebrzo za razliku od prvog puta gdje sam imala 5 zdravih embriona.....a drugi put jedva 2 jao majko kad se sjetim odma se rastuzim,a terapija ista osim umjesto klomifena dala mi Mikroginon itd....haos

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 4465
11.10.2013 18:20:04   
nada 46
jelmoze neko da mi kaze cijenu IVF tretmana u banjaluckim linikama? hvala

(odgovor članu micikae)
Neposredna veza do poruke: 4466
13.10.2013 18:15:58   
mrmot
cao nada 46, mislim da je u medico s klinici ako placas privatno oko 5000-5500 KM sve sa lijekovima i embrio transferom.

(odgovor članu nada 46)
Neposredna veza do poruke: 4467
14.10.2013 12:42:07   
no idea
ćao, cure, evo mene opet, dobila sve uputnice od porodične, pa se onda sve zakomplikovalo. dr endokrinolog pristala da me primi preko reda.ali se prethodno izgalamila na mene jer me niko nije ranije njoj uputiouser posted image . zvala i fond, kažu da mi je postupak odobren. Zvala medicoS - kažu da danas dođem po šemu za decembar i da danas počinjem sa mikroginonom. juče sam, naime, dobila. sve se ubrzalo odjednom - pičim 200 na sat...vas sve grlim, javljaću se kad stignem...

(odgovor članu mrmot)
Neposredna veza do poruke: 4468
14.10.2013 13:41:27   
eva30
cao svima uspjela sam zakazat histeroskopiju za 24.10 a hematologu jos nisam stigla na red tako da ispadam iz seme za decembaruser posted image

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4469
14.10.2013 18:37:35   
seka3232
super no idea hvala bogu neksi uspjela sad polake bez nerviranja i koristi dosta vitamina pozzzzuser posted image user posted image

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4470
14.10.2013 18:40:46   
seka3232
eva30 bice polake uspeces sigurno za januar poozzzz

(odgovor članu eva30)
Neposredna veza do poruke: 4471
15.10.2013 8:52:44   
mrmot
Jutro svima
Jesu eva lijekovi besplatni ako imas rjesenje od fonda a ako ides privatno kupujes sam. Ja sam juce bila u BL na kontroli i dr Sanja ne moze da vjeruje da mi je folikul 8 dc 13,5 mm bez stimulacije a endometrij troslojni. Kaze bice ovaj mjesec ovulacija pa da prionem na posao. Ja iskreno ne vjerujem vise u prirodno ali cu je poslusati pa cu narednih dana biti vrijedna. Ako ovo ne uspije u novembru sam na klomifenu+3 menopura. Pozdrav

(odgovor članu eva30)
Neposredna veza do poruke: 4472
15.10.2013 10:50:39   
seka3232
gogic sretno javi nam kako si prosla

(odgovor članu gogic)
Neposredna veza do poruke: 4473
15.10.2013 12:08:47   
seka3232
mrmot samo napred draga na poso pozzzzzuser posted image user posted image

(odgovor članu mrmot)
Neposredna veza do poruke: 4474
15.10.2013 13:19:42   
no idea
ćao svima, drage moje, evo ja sinoć počela sa mikroginonom, juče dobila šemu - za decembar, danas vadila ponovo hormone, sutra endokrinologu, pa se moram javiti u MedicoS...svaki dan nešto, ali plivam lagano...
Tonči, gdje si se sakrila? Je li sve ok? Nemoj da me zabrinjavaš, javi se!

(odgovor članu seka3232)
Neposredna veza do poruke: 4475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  177 178 [179] 180 181   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  177 178 [179] 180 181   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *