|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  286 287 [288] 289 290   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiljska naknada
2.10.2013 13:18:45   
ksily
@medaaa

kada je za ovu godinu usvajan budet grada sarajeva nisu predvidena sredstva za porodilje, tako da je 13. naknada za ovu godinu ukinuta i nazalost ne ocekuj je, je sam se isto porodila u oktobru prosle god pa znam da ne trebam nista cekati. sada hoce li biti za slijedecu ne znam zavisi od budzeta ali ako ti porodiljno odsustvo istice ove godine pare dobiti necesuser posted image

Život ćine male stvari, koje se rade na veliki način

Nas svijet je postao ljepši kada se rodila nasa grudvica 31.10.2012.

(odgovor članu medaaaa)
Neposredna veza do poruke: 7176
2.10.2013 13:25:14   
ada_

IZVORNA PORUKA: medaaaa

DRAGE MAME MALA POMOC MI OD VASA TREBA JA SAM PRINCEZU RODILA U OKTOBRU 2012 KADA DA OCEKUJEM 13 PLATU KAO ONO CESTITKA OD GRADONACELNIKA.DA LI SE TO UOPSTE VISE DJELI

kako to mislis?Zar nisi dobila na pocetku te pare mislim na onih 200KM od opstine sto ti uplate na racun???

" U oluji,u buri,kraj nedaca svih,uz teske gubitke i tugu kletu,biti nasmijan,prirodan i tih,najveca je umjetnost na svijetu"

(odgovor članu medaaaa)
Neposredna veza do poruke: 7177
2.10.2013 13:36:30   
medaaaa
NISAM NISTA DOBILA SAMO PORODILJSKU NAKNADU

(odgovor članu ada_)
Neposredna veza do poruke: 7178
2.10.2013 22:36:06   
Juve
Dragi prijatelji ... u petak 04.10.2013 u 12 h ispred "Bijele kuce" Ze-Do Kantona organizujemo protest, Mame grada Zenice sa svojim bebicama....Svi ste pozvani da se borimo za nasa prava, dobijanje porodiljskih naknada na vrijeme i u punom iznosu....vjerovatno ce se spontano povuci i druga pitanja!!! molimo da se okupite u sto vecem broju i podrzite nas!

(odgovor članu ksily)
Neposredna veza do poruke: 7179
2.10.2013 23:43:41   
3mina
Zvala sam danas Opcinu Ilidza teta mi je objasnila da njima nije Kanton novac prebacio a kaze bit ce u petak sada :D znaci 04.10... AkoBogda!

(odgovor članu Juve)
Neposredna veza do poruke: 7180
3.10.2013 11:39:55   
ksily
ja sam jutros zvala poštara-u pitanju je opština centar kod 2. gimnazije- i kaze da oni jos nisu zaprimili ni cekove ni novac, kao nadaju se da ce biti za dan ili dva

(odgovor članu 3mina)
Neposredna veza do poruke: 7181
3.10.2013 21:24:07   
olinas

IZVORNA PORUKA: ksily

ja sam jutros zvala poštara-u pitanju je opština centar kod 2. gimnazije- i kaze da oni jos nisu zaprimili ni cekove ni novac, kao nadaju se da ce biti za dan ili dva

isto meni reko danas postar za SG...

"pretvori svoje "ne mogu" u "ja to mogu",i svoje snove u planove"ed

moj medo mali 7.02.2013

(odgovor članu ksily)
Neposredna veza do poruke: 7182
4.10.2013 11:26:54   
ksily
drage moje mushtulukuser posted image

bio poštar donio 480 KM, opština centar kod 2. gimnazijeuser posted image

eto krenulo je nadam se da ce danas ili sutra i ostale opštine, pa zenice da ne izlazite vec da cekate poštara pa u vikend-shoping

(odgovor članu olinas)
Neposredna veza do poruke: 7183
4.10.2013 14:15:09   
IceRose
zna li iko jel pocela podjela u Novom Sarajevu? ja cekajuci postara docekala i popisivacicu al postara nema ni racune da doneseuser posted image user posted image

Haris 01.05.2013.

"Kad ljubav govori, razum ćuti." - Baruch Spinoza

(odgovor članu ksily)
Neposredna veza do poruke: 7184
4.10.2013 14:19:11   
Kviki
IZVORNA PORUKA: IceRose

zna li iko jel pocela podjela u Novom Sarajevu? ja cekajuci postara docekala i popisivacicu al postara nema ni racune da doneseuser posted image user posted image

Ja maloprije vidjela svog poštara (Novo Sarajevo), kaže nema naknade... A računi su uredno stigli user posted image

(odgovor članu IceRose)
Neposredna veza do poruke: 7185
4.10.2013 14:33:38   
Amra Saray
Pozdrav drage mame :D
Ja sam se porodila 20.06.2013. i od tada mi je otvoreno porodiljsko ali jos nikada nisam dobila niti marke,vidim neko spominje nekih 200KM gdje se aplicira za to ili kako vec ide ...jer nam je situacija postala malo teska (bila sam na bolovanju 5 mjeseci tako da sam imala 70% place koja je bila minimalna) i sada je vec mojom bebici preko 3 mjeseca a jos nismo dobili nista) u radnom sam odnosu 7godina....
Ako neko zna kako do tih 200Km od opcine kantona gradonacelnika ili koga vecv nije mi ni bitno molim da mi javi ...
Hvala vam od srca

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 7186
4.10.2013 14:42:37   
I love youu

IZVORNA PORUKA: Amra Saray

Pozdrav drage mame :D
Ja sam se porodila 20.06.2013. i od tada mi je otvoreno porodiljsko ali jos nikada nisam dobila niti marke,vidim neko spominje nekih 200KM gdje se aplicira za to ili kako vec ide ...jer nam je situacija postala malo teska (bila sam na bolovanju 5 mjeseci tako da sam imala 70% place koja je bila minimalna) i sada je vec mojom bebici preko 3 mjeseca a jos nismo dobili nista) u radnom sam odnosu 7godina....
Ako neko zna kako do tih 200Km od opcine kantona gradonacelnika ili koga vecv nije mi ni bitno molim da mi javi ...
Hvala vam od srca

Na kojoj si opstini? 200 km se dobije samo na starom gradu od nacelnika. A ta od grada naknada kao 13-ta je davno ukinuta. Ja sam pocela primati naknadu nakon 3 mj poslije poroda, al sve retroaktivno.

28.04.2013.god. Moja princeza :))))

(odgovor članu Amra Saray)
Neposredna veza do poruke: 7187
4.10.2013 14:51:22   
Amra Saray
Ja sam na opcini Novi graduser posted image koliko mogu primjetiti najgoroj opcini user posted image

(odgovor članu I love youu)
Neposredna veza do poruke: 7188
4.10.2013 15:04:57   
I love youu

IZVORNA PORUKA: Amra Saray

Ja sam na opcini Novi graduser posted image koliko mogu primjetiti najgoroj opcini user posted image

Mozes nazvati opstinu i pitat kad si na spisku za naknadu, mozda vec sad ova sto se dijeli za septembar.

(odgovor članu Amra Saray)
Neposredna veza do poruke: 7189
4.10.2013 15:10:50   
Arijana2
Pozdravuser posted image Pitanje :) Meni je prosli mjesec na uplatnici za porodiljsku naknadu pisalo mjesec Jun,da li to znaci da se sad u 9 mjesecu vrsi isplata za 7 mjesec ili...

(odgovor članu ksily)
Neposredna veza do poruke: 7190
4.10.2013 15:45:38   
I love youu

IZVORNA PORUKA: Arijana2

Pozdravuser posted image Pitanje :) Meni je prosli mjesec na uplatnici za porodiljsku naknadu pisalo mjesec Jun,da li to znaci da se sad u 9 mjesecu vrsi isplata za 7 mjesec ili...

Ne sada je za sept, na proslom mi je pisalo august.

(odgovor članu Arijana2)
Neposredna veza do poruke: 7191
4.10.2013 16:01:57   
ksily
@I love you

greska, prosla je bila za juli, ova sto sada ide, evo ja danas dobila i na ceku uredno pise da je ua avgust

(odgovor članu I love youu)
Neposredna veza do poruke: 7192
4.10.2013 17:40:49   
lala0606
dali je jos iko danas dobio naknadu

**mali zvrk**

(odgovor članu ksily)
Neposredna veza do poruke: 7193
4.10.2013 22:12:01   
bebaa

IZVORNA PORUKA: lala0606

dali je jos iko danas dobio naknadu

đesi ženo...mi se oglašavamo samo kad prigusti.......user posted image user posted image sutra stižu roletne a para ni na mapi.......user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 7194
4.10.2013 22:55:27   
lala0606
citav dan u iscekivanj.... zima mi na balkonuuser posted image user posted image , pa ti ja malo malo pa provirim kroz zaluzine ko kakva mahalusauser posted image .... jos me trznu ona sto popisuje kad zazvoni uvjerena sam bila da je postaruser posted image

**mali zvrk**

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 7195
4.10.2013 22:59:39   
bebaa

IZVORNA PORUKA: lala0606

citav dan u iscekivanj.... zima mi na balkonuuser posted image user posted image , pa ti ja malo malo pa provirim kroz zaluzine ko kakva mahalusauser posted image .... jos me trznu ona sto popisuje kad zazvoni uvjerena sam bila da je postaruser posted image

haj šuti a da vidiš moje provale....prošli petak...nas nema i nalazimo onaj žuti papir...jedva čekam da svane...letim u poštu sva sretna reko evo je...kad ono plava koverta iz opštine....ostadoh posr***........user posted image user posted image user posted image user posted image i još sam.........

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 7196
4.10.2013 23:00:21   
bebaa
samo da napomenem da mi je to poslednja naknada i nakon nje se do daljnjeg odjavljujem s teme.......

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 7197
4.10.2013 23:17:35   
lala0606
pa zato i odugovlace, znaju da je tebi zadnjauser posted image ... ma navrati ti nama i ako kad saznas sta za naknadu od kakvih komsinica.... vidim malom ti bio nedavno rodjendanko nek ti je ziv i zdrav user posted image

**mali zvrk**

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 7198
5.10.2013 14:01:46   
lely
Bio postar N.S.user posted image

(odgovor članu lala0606)
Neposredna veza do poruke: 7199
5.10.2013 14:39:56   
Suncica_
ima li naznaka da ce biti Novi Grad danas user posted image

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 7200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  286 287 [288] 289 290   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  286 287 [288] 289 290   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *