Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pravo si mi draga i pravo te volim...ali ovo je bas previse
Da mi se vratiti unazda 3 mjeseca,kad smo nas 4 uzivali skupa,sa bezbroj sitnih problemcica ali ipak sretni,ja opustena ,Ana me ucinila sretnom,Antonio raste u velikog djecaka i onda preko noci problemi....Zdravlje je najvece bogatstvo,zelim se probuditi ona stara,ona ista s osmjehom na lucu koja hrabro koraca kroz zivotmjer ovakva skrsena ne treban ni tebi ni djeci http://youtu.be/-c4cSR403Ec
Da mi se vratiti unazda 3 mjeseca,kad smo nas 4 uzivali skupa,sa bezbroj sitnih problemcica ali ipak sretni,ja opustena ,Ana me ucinila sretnom,Antonio raste u velikog djecaka i onda preko noci problemi....Zdravlje je najvece bogatstvo,zelim se probuditi ona stara,ona ista s osmjehom na lucu koja hrabro koraca kroz zivotmjer ovakva skrsena ne treban ni tebi ni djeci http://youtu.be/-c4cSR403Ec
nisam upucena nadam se da nije nista strasno... mada imas se za koga boriti i naravno da si im potrebna
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
leti moj nocni leptiru...nista ti vise svjetlost ne moze...nije ti ni nebo vise granica. e moj crni viteze...sto bi salmy rekla....vidimo se rego. 20......
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
...mislim da ti stvarno nemam vise sta ni poruciti...ni pred tobom, ni pred drugima, ni ovako "skrivecki" preko foruma.....nista.....ostala je samo tisina.......i to ona najgora....tisina kad odustanes od nekoga.....
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.