|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Poručite nekome nešto....
17.8.2013 9:34:00   
EEDITH
e nećeš više majčin sine........moja djeca ,moja stvar...
valjda zato i nemaš porodicu,jer djeca su velika briga............pa za mene nisu samo briga,prvo su radost,sreća,sve i tu mi ne diraj,ujedam, grizem, ubijam

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 226
17.8.2013 20:41:38   
koka i po
draga tekja...
ja i ti imamo isti oblik "dermatitisa" ...zato ti porucujem da svratis malo ,ako nista radi rajeuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 227
18.8.2013 1:23:14   
amra_sa
Ne zaboravite da se okupate, nedjelja je user posted image

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 228
20.8.2013 13:39:49   
Lady26
Nije red da napisem sve sto bih htjela i imala, i Boga me strah ali ne vjerujem ti ni jedno slovo a kamoli rijec!!!!! Mozda ti je ovaj put zaista potreba ali NE!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Preveslao me jednom, dvaput....ma 1000x do sad i nikako da naucim, e ne vise....da mi nisi to sto jesi.... user posted image  user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 229
21.8.2013 16:35:23   
mala86
bas mi je tesko user posted image user posted image
sjecat cu te se kao nasmijanu,vedru,mrsavicu uvijek obucenu ko curica user posted image kako smo se smijale na kasi kad kazes da si nasla jaknu na djecijem
duso moja user posted image
sjecat cu se s kolikom si ljubavlju govorila o svojoj maloj dusici,s kojom si ljubavi birala slatkise da je obradujes kad dodjes kuci....
i kako si iznenada otisla na bolovanje i nikad se s njega nisi vratila ...i kad smo se cule kazes dobro sam lijecim se user posted image user posted image

nadam se je tvoja slatkica dovoljno mala da nije svjesna tuge i boli,a dovoljno odrasla da zapamti svoju mamu lijepu,vedru nasmijanu

POCIVAJ U MIRU I. nikad te necu zaboraviti

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 230
21.8.2013 21:25:02   
Apotekarka
Mala 89 pretuzno te me price uvijek pogode,pogotovu jer sam i ja bila jedna mala djevojcica koja se sjecala mame ali nije ju bolilo tad sa 7 godina,a sad boliiiiiiiuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 231
21.8.2013 21:25:19   
Apotekarka
PTICE UMIRU PEVAJUĆI

Prema jednoj legendi postoji ptica koja peva samo jednom u svom životu, i to lepše nego bilo koje drugo stvorenje na ovoj zemlji.
Od trenutka kada napusti svoje gnezdo, ta ptica traži trnovito drvo i nema mira sve dok ga ne nađe.
Tu se ta ptica uvuče među njegove divlje isprepletene grane i pjevajući nabode svoje telo na najduži i najoštriji trn.
Dok umire, njena bol prerasta u pesmu daleko lepšu od pesme svih slavuja i ševa.
Cena te predivne pjesme je sam život, ali zato – čitav svet zastane da sluša, a Bog se na to osmehuje…. jer ono najbolje što postoji može se dobiti samo po cenu velike boli…

… ili bar tako samo legenda kaže…!!!

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 232
21.8.2013 21:42:34   
Marija13

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Mala 89 pretuzno te me price uvijek pogode,pogotovu jer sam i ja bila jedna mala djevojcica koja se sjecala mame ali nije ju bolilo tad sa 7 godina,a sad boliiiiiiiuser posted image

user posted image

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 233
22.8.2013 6:58:18   
mala86

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

user posted image user posted image user posted image
ne znam sta da ti kazem kako da te utjesim user posted image

nadji snagu u svojim malim andjelima,ja sam sigurna da ih baka gleda i cuva

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 234
22.8.2013 7:46:57   
niki83

IZVORNA PORUKA: mala86

sjecat cu te se kao nasmijanu,vedru,mrsavicu uvijek obucenu ko curica user posted image kako smo se smijale na kasi kad kazes da si nasla jaknu na djecijem
sjecat cu se s kolikom si ljubavlju govorila o svojoj maloj dusici,s kojom si ljubavi birala slatkise da je obradujes kad dodjes kuci....
i kako si iznenada otisla na bolovanje i nikad se s njega nisi vratila ...i kad smo se cule kazes dobro sam lijecim se user posted image user posted image

nadam se je tvoja slatkica dovoljno mala da nije svjesna tuge i boli,a dovoljno odrasla da zapamti svoju mamu lijepu,vedru nasmijanu

user posted image user posted image
Mogu se prisjetiti kad si mi ovo spomenula..znaci nije izdrzala user posted image nazalost..Bog dragi neka joj pomogne na onom svijetu!

N&N

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 235
22.8.2013 7:56:19   
smajli80

Kako mi je teško kad ovako nešto pročitamuser posted image user posted image
I ja sam izgubila mamu user posted image user posted image Ali sam joj barem upamtila osmjeh i toplinu.user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 236
22.8.2013 7:58:26   
mala86

IZVORNA PORUKA: niki83

user posted image user posted image
Mogu se prisjetiti kad si mi ovo spomenula..znaci nije izdrzala user posted image nazalost..Bog dragi neka joj pomogne na onom svijetu!

nije se uspjela izvuci user posted image user posted image 85 godiste user posted image

nekako sam kontala izvuci ce se,jaka je ima ogromnu volju za zivotom
i na fb se katakad znala javit
isla je u Sa na terapije ali nazalost nista joj nije pomoglo user posted image
cujem od kolega bivsih da je cijeli Kakanj bio na sahrani

uh bas tesko user posted image user posted image

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 237
22.8.2013 8:05:15   
niki83
Vjerujem da ti je tesko, tuga je to, Boze mili..user posted image Opet kazem da joj dragi pomogne a i njenoj djevojcici da snage i ljubavi koju ce nadoknaditi na nekom drugom mjestu user posted image

N&N

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 238
22.8.2013 8:13:47   
InLove

Najezih se.. zao mi je user posted image user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 239
22.8.2013 10:53:04   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: InLove

Najezih se.. zao mi je user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 240
22.8.2013 16:06:02   
InLove
Duso draga, ne znam sta bih ti rekla.. osim da ga je Bog poslao sa nekim razlagom, a isto tako ti njega oduzeo!! Grlim te bezbroj puta!! Boze dragi, zalost i radost!! user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 241
23.8.2013 0:53:36   
milenium
stavljati user posted image od 4 mjeseca da sjedi user posted image user posted image

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 242
24.8.2013 0:10:59   
tinkivinki
želim ti od srca da dočekaš svojuser posted image ,i da zajedno šetamo dječicu.zaslužila si to

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 243
29.8.2013 9:23:14   
ziki
Kad su ti kriterijumi sjebani ja ti ne mogu pomoćuser posted image a ti poredaj prioritete sama

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 244
30.8.2013 19:24:05   
dandi84
..Poručujem ti da te volim najvise i da mi svakog dana nedostajes i da bih rado svakodnevno ispijala kafu sa tobom, kao nekad od 9-12 uz bezbroj tema za razgovor, 1000 savjeta i one iskre u tvom oku...Vidimo se brzo, nadam se prije nego sto ti mislis mama moja...user posted image user posted image user posted image

Život nam vraća ono što mi drugima dajemo....

15.07.2012. god -missed ab. (8 ned+4)

28.12.2013. god -ugledali smo user posted image

29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 245
4.9.2013 23:54:32   
hatepsut
Ma ne znam..mozda je suvisno...bezveze...mozda za neki dan kad ovo procitam tebe nece bit...u glavi mi je sve pomjesano,sve se nekako prebrzo desava...ne znam hoces li me sutra docekati,da mi se nasmijes ...a oci...pune tuge...dusice moja...sva mirisna...ko beba...znam da te boli,ali proci ce...sve ce jednom proci...meni ce ostati divna sjecanja ...kako da placem pred mamom,znas nju ...trpim,stiscem cio dan,nju tjesim...ali ovako je moralo biti...Nensi moja,neka bude kako je najbolje po tebe...On je svemoguc i olaksat ce...volim te nenic moj user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 246
4.9.2013 23:57:41   
R&T@
hato mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 247
5.9.2013 0:06:44   
Medi_87

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Ma ne znam..mozda je suvisno...bezveze...mozda za neki dan kad ovo procitam tebe nece bit...u glavi mi je sve pomjesano,sve se nekako prebrzo desava...ne znam hoces li me sutra docekati,da mi se nasmijes ...a oci...pune tuge...dusice moja...sva mirisna...ko beba...znam da te boli,ali proci ce...sve ce jednom proci...meni ce ostati divna sjecanja ...kako da placem pred mamom,znas nju ...trpim,stiscem cio dan,nju tjesim...ali ovako je moralo biti...Nensi moja,neka bude kako je najbolje po tebe...On je svemoguc i olaksat ce...volim te nenic moj user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 248
5.9.2013 0:28:25   
Lady26

Slaba sam na nane, bas si me rastuzila... user posted image
Saljem ti zagrljaj veliki

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 249
5.9.2013 10:24:41   
pepika

Hato draga user posted image user posted image

Covjek snuje ,Bog odredjuje.

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *