Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 18.9.2013 20:39:40
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: ladyblue
Višnja, imamo li šta love u onim kutijama, na računu? da kupimo poklon i da se djetetu odnese. ako nemamo dajte da jedna kupi poklon pa da ostale koje žele učestvovati, donesu lovu npr. na sljedeći bazar.
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 18.9.2013 20:42:43
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: InLove
I ja zelim ucestovati, Hanady ima moj br tel pa molim da mi se javi , ne mogu iscitavati sve stranice
OK
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 18.9.2013 20:53:24
Super Beba
Drage moje,
Prvo da vam prenesem pozdrave od Amira, Omarovog tate. On ovih dana je u nekim radovima, pa nema konekcije, te se ne može lično javiti da nas pozdravi. Kao drugo, prenijela sam mu da želimo da obradujemo O. za 3. rođendan, pa sam ga pitala sam da li ima nešto konkretno da Omaru treba, šta najviše voli i koji mu je najdraži lik iz crtanih.
Uglavnom, Omar voli Boba graditelja :), pa shodno tome, mislim da i poklon treba biti u tom fazonu :)
Također, što se tiče samog odlaska, ja ću se čuti s njim u sljedeći ponedjeljak, pa da vidim kad im odgovara da dođemo. A do tad se mi trebamo organizovati za poklon i dogovor ko će sve ići.
Ako hoćete, možda je najbolje da dogovorimo kakvu zajedničku kafu (ko može) da vidimo šta i kako, pa da odmah i kupimo poklon...Uglavnom, slušam sve vaše prijedloge, sugestije, komentare :))
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 18.9.2013 22:49:40
Super Beba
Koliko me sjećanje služi - u one2play je bilo igračaka Graditelj Boba...A s druge strane, možemo kombinovati figuru Boba sa nekim bagerom, kamionom i sl. tipa:
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 18.9.2013 22:58:06
selebriti
Ja cu sutra idjeti sta ima od Boba u Importaneu, jer maju dvije djecije radnje, pa vam javim, jer ako bide sta fino, mozemo se tu naci, skupiti pare, vidjeti gdje smo i kupiti poklon na licu mjetsa, a LB moze recimo pokupiti pare od Vjestice ili jos neko ko ne ne moze doci, a zivi blizu onog ko sigurno dolazi. Ujutro vam to odmah javim.
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 18.9.2013 23:02:41
Super Beba
IZVORNA PORUKA: selebriti
Ja cu sutra idjeti sta ima od Boba u Importaneu, jer maju dvije djecije radnje, pa vam javim, jer ako bide sta fino, mozemo se tu naci, skupiti pare, vidjeti gdje smo i kupiti poklon na licu mjetsa, a LB moze recimo pokupiti pare od Vjestice ili jos neko ko ne ne moze doci, a zivi blizu onog ko sigurno dolazi. Ujutro vam to odmah javim.
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 19.9.2013 8:43:01
Mala Selma
Molim te Selebriti posalji mi sms kadi sta ste se dogovorile jer ne citam svaki dan RR (nema se vremena ).Ako ne mognem doci na kaficu dat cu tebi novac.Volila bih ucestvovati svakako
RE: Posljednji pozdrav našoj Dubravki_01 19.9.2013 9:24:38
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: InLove
I ja zelim ucestovati, Hanady ima moj br tel pa molim da mi se javi , ne mogu iscitavati sve stranice
OK
In love ucestvuj i za mene pa cu ti ja na pay pall poslat novac ??????? javi jel ok na pp ma znam da je ok hahahhahahah samo reci koliko da ti sibnem .
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.